- 4 Eylül 2014
- 1.242
- 4.768
komutan logar'a benziyor benceKendisi olmadığı kesin de beren güneye de çok benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
komutan logar'a benziyor benceKendisi olmadığı kesin de beren güneye de çok benziyor
Evet , okulda klasik bir vakaArkadaşlar merhaba derslerime giren üniversite hocamdan hoşlandığımı daha önce anlatmıştım.İnanın, bu hisse artık dur diyemedim bugün vizelerimiz vardı.Amfide kağıt artışı olunca hocaya götürdüm çok nazikçe teşekkür ederim dedi oysa birkaç saniye evvel sınıftakilere komutan gibi komut veren bir adamdı.Ben zaten derslerinde aktiftim,çok sosyal bir tipim bugünde biraz fırsat bildim biraz da dayanamadım.O ses tonunun arkasında bir gerekçe vardı hissettim.Odasına geldiğimde işini gücünü bırakıp sorumla ilgilendi search yaptı buna dair.Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs. normalde bu tür diyaloglara bir müddet tahammül edecek adam beni yarım saati geçkin dinledi.Asla ve asla konumunun dışında bir hamlede bulunmadı.Fakat kadın erkek ilişkilerine dair bir bilgim varsa ortada cidden ona ilgisini belli eden bir kadın vardı.Bu adam bu ilgiyi durduracak bir yapıya sahip bana asla dur demedi.Dinledi ve ne dediysem hoşuna gidip onayladı çok teşekkür etti.Acaba diyorum acaba bu naifliğinin ötesinde bir şeyler barindırıyor olabilir mi?Beni bence çoktan çözdü, anladı ne hissettiğimi.
Evli olmadığını nereden biliyorsunuz ? Evli olduğunu gizleyen öğrencileri ile her türlü flört eden hocalar da oluyor zira46 yaşında adam canım anca ben bakarım