Şu sürekli negatif basan kadını engellesene ya yorumdan onun olayı bu büyük büyük konuşup saçma sapan moral bozmak. Yaşın çok küçük değil bir de erkekler için güzellik her şeydir. Yüzde yüz etkilenmiştirBenim canım çok tatlısın cidden teşekkür ederim gülümsetti bu yorumun beni
O yaş grubundaki bir erkekle basit bir diyalog bile beni besliyor kendimi iyi hissediyorum
Hangi kötülük. Bikaç tane var daama onların sizinle kurduğu diyaloğun amacı bellidir.. o yaşlarda genç bir kadından ilgi görmek egolarını beslediği için önünü kesmemiştir o hoca ki bence bu en masumca tepkidir.
fotofaki benim demişsiniz gerçekten sizseniz niye kendinize o kötülüğü yaptınız sormadan geçemedim
Sallama beren güney diye transeksüel bir influencer var ona benziyor fotodaki kişi. Katarsise çıkmıştı ordan biliyorum. Merak edenler youtube’a beren güney katarsis yazsın aynısıEvet bana ait fotoğraftaki kişi benim
Foto senin mi diye sordum, değil deseydi neden travesti fotosu koydun diye soracaktımSallama beren güney diye transeksüel bir influencer var ona benziyor fotodaki kişi. Katarsise çıkmıştı ordan biliyorum. Merak edenler youtube’a beren güney katarsis yazsın aynısı
Hocanın öğrencisi ile ilişki kurması yasaktır, dolaysıyla size karşılık vereceğini sanmıyorum. Yaşınızdan ötürü de size diğer öğrencilerinden daha nazik davranıyor olabilir. Ayrıca ondan hoşlandığınızı anlamıştır, terslememesi onun da sizden hoşlandığı anlamına gelmez. Hoşuna gitmiş de olabilir. Herkes beğenilmekten hoşlanır. Yani çok da beklentiye girmeyin.Birinci sınıfım fakat sınıftakilerden 10 yaş büyüğüm öyle bir durum var olgun olduğumu biliyor hoca
Son halini ben de bilmiyordum şimdi stalkladım. O korkunç mavi lensleri ve dolgularının bazılarını çıkarmış daha iyi olmuş ancak eskiden tam olarak o fotodaki gibiydi. Bence o kişi. Kendisi olmadığı kesin de beren güneye de çok benziyorFoto senin mi diye sordum, değil deseydi neden travesti fotosu koydun diye soracaktım
Baktım şimdi allah affetsin senin dediğin travesti bu profil fotosundakinden daha az travesti
siz çok tatlısınızzzz ♥ ah o heyecan...Benim hemşire ve hasta ilişkisine laf edenler bakalım bu konuya ne dicekler merak ediyorum
Ben ciciş kardeşlerden esra miydi neydi ona benzettim hshshBenim canım çok tatlısın cidden teşekkür ederim gülümsetti bu yorumun beni