Nasıl kadınlar beğenilmekten hoşlanıyorsa erkekler de hoşlanır . Egosu yükselmiştir. Ama üniversite içinde bir erkeğin kadına öğrencisine de höd höd davranacağını sanmam. Genel olarak daha kibar bir ortam zaten.Arkadaşlar merhaba derslerime giren üniversite hocamdan hoşlandığımı daha önce anlatmıştım.İnanın, bu hisse artık dur diyemedim bugün vizelerimiz vardı.Amfide kağıt artışı olunca hocaya götürdüm çok nazikçe teşekkür ederim dedi oysa birkaç saniye evvel sınıftakilere komutan gibi komut veren bir adamdı.Ben zaten derslerinde aktiftim,çok sosyal bir tipim bugünde biraz fırsat bildim biraz da dayanamadım.O ses tonunun arkasında bir gerekçe vardı hissettim.Odasına geldiğimde işini gücünü bırakıp sorumla ilgilendi search yaptı buna dair.Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs. normalde bu tür diyaloglara bir müddet tahammül edecek adam beni yarım saati geçkin dinledi.Asla ve asla konumunun dışında bir hamlede bulunmadı.Fakat kadın erkek ilişkilerine dair bir bilgim varsa ortada cidden ona ilgisini belli eden bir kadın vardı.Bu adam bu ilgiyi durduracak bir yapıya sahip bana asla dur demedi.Dinledi ve ne dediysem hoşuna gidip onayladı çok teşekkür etti.Acaba diyorum acaba bu naifliğinin ötesinde bir şeyler barindırıyor olabilir mi?Beni bence çoktan çözdü, anladı ne hissettiğimi.
Ben birinci sınıf öğrencisiyim net bir şekilde beni tanıdığı da söylenemez illaki mevkiisi ile ilgili kaygıları vardır diye düşünüyorum o yüzden temkinli yaklaşacak.Mimiklerinden anlıyorum kız arkadaşıma karşı çok soğuk kestirip atan bir tavrı varken benimle daha ılımlı, yapıcı yaklaşıyor.Nasıl kadınlar beğenilmekten hoşlanıyorsa erkekler de hoşlanır . Egosu yükselmiştir. Ama üniversite içinde bir erkeğin kadına öğrencisine de höd höd davranacağını sanmam. Genel olarak daha kibar bir ortam zaten.
Hoşlansa belli ederdi sanmıyorum.
Birinci sınıfsan yanlış anlamışsındır büyük ihtimalle. Hem toysun hem de üniversite hocaları farklı davranabilir. Hoşlantıdan çok egodan olabilirBen birinci sınıf öğrencisiyim net bir şekilde beni tanıdığı da söylenemez illaki mevkiisi ile ilgili kaygıları vardır diye düşünüyorum o yüzden temkinli yaklaşacak.Mimiklerinden anlıyorum kız arkadaşıma karşı çok soğuk kestirip atan bir tavrı varken benimle daha ılımlı, yapıcı yaklaşıyor.
Arkadaşlar merhaba derslerime giren üniversite hocamdan hoşlandığımı daha önce anlatmıştım.İnanın, bu hisse artık dur diyemedim bugün vizelerimiz vardı.Amfide kağıt artışı olunca hocaya götürdüm çok nazikçe teşekkür ederim dedi oysa birkaç saniye evvel sınıftakilere komutan gibi komut veren bir adamdı.Ben zaten derslerinde aktiftim,çok sosyal bir tipim bugünde biraz fırsat bildim biraz da dayanamadım.O ses tonunun arkasında bir gerekçe vardı hissettim.Odasına geldiğimde işini gücünü bırakıp sorumla ilgilendi search yaptı buna dair.Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs. normalde bu tür diyaloglara bir müddet tahammül edecek adam beni yarım saati geçkin dinledi.Asla ve asla konumunun dışında bir hamlede bulunmadı.Fakat kadın erkek ilişkilerine dair bir bilgim varsa ortada cidden ona ilgisini belli eden bir kadın vardı.Bu adam bu ilgiyi durduracak bir yapıya sahip bana asla dur demedi.Dinledi ve ne dediysem hoşuna gidip onayladı çok teşekkür etti.Acaba diyorum acaba bu naifliğinin ötesinde bir şeyler barindırıyor olabilir mi?Beni bence çoktan çözdü, anladı ne hissettiğimi.
Birinci sınıfım fakat sınıftakilerden 10 yaş büyüğüm öyle bir durum var olgun olduğumu biliyor hocaBirinci sınıfsan yanlış anlamışsındır büyük ihtimalle. Hem toysun hem de üniversite hocaları farklı davranabilir. Hoşlantıdan çok egodan olabilir
Sarılacak yani yok ki yaşça çok büyük bir ara ilgimi belli ettiğimde sınıftakiler çok yaşlı olduğunu vs söyleyip duruyorlardı.Ancak benim gibi patolojik vaka hoşlanır bu kadar yaş farkıylaYa senin gibi bir sürü öğrenci adama sarıyor her yıl. Her yıl farklı kız öğrencinin aklında yer ediyordur.
Tabiki çoktan anlarama umursamaz.
Senden kaç tane var biliyor musun? Her sene onlarca öğrenci hocalara yürüyor.Arkadaşlar merhaba derslerime giren üniversite hocamdan hoşlandığımı daha önce anlatmıştım.İnanın, bu hisse artık dur diyemedim bugün vizelerimiz vardı.Amfide kağıt artışı olunca hocaya götürdüm çok nazikçe teşekkür ederim dedi oysa birkaç saniye evvel sınıftakilere komutan gibi komut veren bir adamdı.Ben zaten derslerinde aktiftim,çok sosyal bir tipim bugünde biraz fırsat bildim biraz da dayanamadım.O ses tonunun arkasında bir gerekçe vardı hissettim.Odasına geldiğimde işini gücünü bırakıp sorumla ilgilendi search yaptı buna dair.Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs. normalde bu tür diyaloglara bir müddet tahammül edecek adam beni yarım saati geçkin dinledi.Asla ve asla konumunun dışında bir hamlede bulunmadı.Fakat kadın erkek ilişkilerine dair bir bilgim varsa ortada cidden ona ilgisini belli eden bir kadın vardı.Bu adam bu ilgiyi durduracak bir yapıya sahip bana asla dur demedi.Dinledi ve ne dediysem hoşuna gidip onayladı çok teşekkür etti.Acaba diyorum acaba bu naifliğinin ötesinde bir şeyler barindırıyor olabilir mi?Beni bence çoktan çözdü, anladı ne hissettiğimi.
Ergenlikten yeni çıkmadımSenden kaç tane var biliyor musun? Her sene onlarca öğrenci hocalara yürüyor.
Ama heveslenme, hem muhtemelen adam ergenlikten bile henüz çıkmamış bir kadınla ilgilenmeyecektir hem de öğrenciyle ilişki kurmak yasak. Senin için başını belaya sokup işini tehlikeye atmaz.
Sarılacak yani yok ki yaşça çok büyük bir ara ilgimi belli ettiğimde sınıftakiler çok yaşlı olduğunu vs söyleyip duruyorlardı.Ancak benim gibi patolojik vaka hoşlanır bu kadar yaş farkıyla
Boşandığını öğrendim bir şekilde hediyeye falan girmek istemedim tavırlarından emin olmadan, ilk bugün bu özel konuşmayı başlattım.Evli miymiş öğrenebildiniz mi? En son hediye mediye bodoslama gidiyodunuz
Darısı başıma diyorum o zamanBEn kendisinden 20 yaş büyük profesörle evlenen 22 yaşında genç kız öğrenci gördüm. Ve daha nice böyle olayları sadece desikodu olarak değil canlı gördüm. Neler neler var.
Derslerim süper ki zaten bununla alakalı fikir almaya gittim.Çabaladığımı görmek mutlu ediyormuş.Hayal aleminden çıkıp derslerine odaklan ablacım.
Evet, böyle bir ihtimal varçoğu hoca ilgiyi anlayıp karşı taraf üzülmesin, hırsla iftira atmasın (sizi kastetmiyorum) diye daha nazik davranıyor kendilerinden hoşlanan öğrencilere.
Yani çok özel gibi gelmedi bana detay bilmiyorum ama ben de çok çok sevdiğim hocalara böyle konuşurdum. Ama benden hoşlandığını sonradan öğrendiğim benden 12 yaş büyük bir hoca vardı sınıfına misafir olarak gitmiştim arkadaşım için, dersi dinlemediğimi görünce sınıftan kovmuştu hahxhshxhs bu da farklı bir ilgi gösterme şekli. Bir de profilde 25 yaş yazıyor 10 yaş büyüksen sınıftakiler 15 yaşında mı hahxhsxhBoşandığını öğrendim bir şekilde hediyeye falan girmek istemedim tavırlarından emin olmadan, ilk bugün bu özel konuşmayı başlattım.
Okudum okudum o daha beter. Ergen olsanız biraz daha normal karşılanabilirdi.Ergenlikten yeni çıkmadımyaşım oldukça büyük başını belaya sokma gibi temennim yok
Evlenecek galiba.Okudum okudum o daha beter. Ergen olsanız biraz daha normal karşılanabilirdi.
Başını belaya sokma gibi bir amacınız yoksa neden adama yürüyorsunuz?