- 16 Ağustos 2019
- 158
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Çok teşekkür ederim canım valla şu carrefoursaya bakarımBen google alışverişlerin yalancısıyımteyit için tekrar baktım doğru bilgi. Satışta görünüyor ama konu sahibinin kondomu da bu saatte bi dert olmuş bana vay bee
Ya daha önce hiç almadım biliyormusun erkek arkadaşım hallederdi o işiKenarda köşede bulunsun lazım olur diyorum da yok. Konu sahibi boyut tutmaz belki diye endişeli
Doğru Prevezatifi evde nerede saklayacağım söz konusu 2 haftaya gidiyorum aile evinden ama 2 hafta nasıl idare edicemAl koy kenara, seneye fiyatı üçe katlar zaten. Bu zamanda aldığın her şey yanına kâr. Süpürge, kahve makinesi, prezervatif…
Utanılacak birşey değil zaten 2 sini kullandım 8 ini napıcamYakın olsaydık verirdim size birkaç taneutanılacak bir şey yok ki sağlık ürünü sonuçta gidin alın.
Çevrenizde bu yöntemle korunan arkadaşınız filan varsa onlara verebilirsiniz.Utanılacak birşey değil zaten 2 sini kullandım 8 ini napıcam
İşte doğum kontrol hapı ile korunuyorlar saolsunlar 1 arkadaşımın cinsel aktifti o da hala aktifmi bilmiyorumÇevrenizde bu yöntemle korunan arkadaşınız filan varsa onlara verebilirsiniz.
Yav at çöpe gitsin niye bu kadar zor, ekmek mi buUtanılacak birşey değil zaten 2 sini kullandım 8 ini napıcam
Teklimi, üçlü müRossmanda var. Kesin bilgi :))
Teklimi, üçlü mü
Mağazanın sitesinde, kendi markalarına ait 3 lü seyahat boy ürün mevcut. Mağaza kartıyla indirimli fiyatı 19.50 TL imiş. Arama motoruna yazarsanız, siz de görebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?