- 16 Ağustos 2019
- 158
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Yaaa keşke tek dal sigara alsam 10 lu alsam gereksiz olucak rahibe olmayı düşünüyorum artık erkeklere yeto diyorumBüfeden tek dal sigara mı alıyorsun aşkoYoktur. Migrostan al bir paket. Eczacıdan utanıyorsan kimseyle muhatap olmadan alır çıkarsın. Artanı da değerlendir ama ziyan olmasın derim
Demek bizim hasta oradan alıyormuşCarrefourSA da üçlü satılıyormuş gittim işsizlikten merak ettim baktım. Belki eczanelerde de vardır. Büyük konuşmamak lazımmış ama 3 de çok az ya hu ne bileyim. Talep arz meselesi gerçi her ne hâl ise
Üniversite hastanesi istedi bende şaşırdım açıkcası hoşuma gitti diğer hastanelerde böyle değildeYanlış hatırlamıyorsam böyle bir opsiyon var ya, bizim hastalardan biri baya pimpirikliydi kendi prezervatifini kendi getirirdi
Nereden alıyordu bilmiyorum ama üçlü paketlerden alıyorum demişti
Doğrudur ya, bizim özeldi ama hasta kendi prezervatifini getirmeyi tercih ediyorduÜniversite hastanesi istedi bende şaşırdım açıkcası hoşuma gitti diğer hastanelerde böyle değilde
Aşko ben carrefoursa da erkek arkadaşım varken bakıyordum hepsini kasalamışlardı paket paket hiç üçlü paketini görmedim kaldırdılarmı acaba artık teker teker satmaları lazımCarrefourSA da üçlü satılıyormuş gittim işsizlikten merak ettim baktım. Belki eczanelerde de vardır. Büyük konuşmamak lazımmış ama 3 de çok az ya hu ne bileyim. Talep arz meselesi gerçi her ne hâl ise
Neyse onlu alalım ama en azından klasik falan almak istemiyordumDoğrudur ya, bizim özeldi ama hasta kendi prezervatifini getirmeyi tercih ediyordu
Üniversite hastanesinde doktora süper ince ya da tırtıklı mı verecektiniz?Neyse onlu alalım ama en azından klasik falan almak istemiyordum
Ben google alışverişlerin yalancısıyımAşko ben carrefoursa da erkek arkadaşım varken bakıyordum hepsini kasalamışlardı paket paket hiç üçlü paketini görmedim kaldırdılarmı acaba artık teker teker satmaları lazım
Kenarda köşede bulunsun lazım olur diyorum da yok. Konu sahibi boyut tutmaz belki diye endişeli10 lu alın ne olacak. Kalanını bi ihtiyaç sahibine verirsiniz
Erkek arkadaşım olsaydı ondan alırdımÜniversite hastanesinde doktora süper ince ya da tırtıklı mı verecektiniz?klasik alın klasik
Mecbur CarrefourErkek arkadaşım olsaydı ondan alırdım
Merak ettim Google aramasına 3lü prezervatif yazdım bir sürü yerde satışı var yazın bakın bi size yakın olandan alırsınız.
10 lu alın ne olacak. Kalanını bi ihtiyaç sahibine verirsiniz
Ay canım ben kullanmadıktan sonra napıyım10 lu alın ne olacak. Kalanını bi ihtiyaç sahibine verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?