- Konu Sahibi portakalcicegi555
Bence de kendine güven inan olmayacak bir şey değil. Zaten sayısal değilsin fen çözmene gerek yok bir tek matematik var. Edebiyat coğrafya da o kadar zorlayacak dersler değil. Artık gece gündüz matematik çalışırsın. Edebiyatta 50 üstü yaparsan 25 civarı matematik yeter diye düşünüyorum. Edebiyat çok etkili. Ayrıca sık sık deneme al çöz. Konu çalışmaktansa deneme çözmek hem yapamadığın konuları görmene hem de zamanı doğru kullanmayı öğrenmene yardımcı olur. Şehir dışı olur diyorsan işin daha kolay tabi ama İstanbul da imkansız değil. Ygs türkçe için paragrafın iyi olursa süper olur. Çünkü hem türkçe çok önemli tmler için hem de türkçeyi erken bitirmen matematiği rahat rahat çözmeni sağlar. Türkçe genelde zor olur çok yapamayan olur ve onu yapman hem de kısa zamanda çözmen çok işine yarar öne atar seni. Lys matematikte de mesela ben türev integral az çok biliyordum ama oraya kadar gelemedim yetiştiremedim. Onlar gözünü korkutuyordur muhtemelen ama kolay konulardan soru kaçırmazsan açığı kapatırsın.