- 6 Ekim 2016
- 286
- 72
-
- Konu Sahibi portakalcicegi555
Çok fazla matematik cevaplamam gerekiyor.. Ve ben bir tane bile çözemiyorum çünkü alt yapım yok. Çalışıp haftasonları da dershaneye gitsem verimli olur mu diye düşünüyorum.Bu sene sadece sinava odaklan kazanamam deme devlet universitesi kazan.
Hem çalışıp hem altyapısız bir matematikle 450 puan yapmam oldukça zor ama. Hem çalışıp hemde haftasonu dershaneye gitmeyi düşünüyorum.Hem çalış hem de hazırlan. Internette ücretsiz ders videoları var körfez video gibi gibi.. oralardan konu dinleyip online test çözebilirsin, sorularn çözümü de var bildigim kadarıyla..
Dünyada hem çalışıp hem de üniversite kazanan tek kişi sen olmadn olmycaksın da.
Hem çalışığ hem altyapısız bir matematikle 450 puan yapmam oldukça zor ama. Hem çalışıp hemde haftasonu dershaneye gitmeyi düşünüyorum.
Ah ah kazanabilsem ama gerçekten bakın imkansız. Matematiği iyi olanlar zor yapıyor şurda bir kaç aylık matematiğimle hiçbir şey yapamam ben. Sende mi maddi imkansızlıktan dolayı okuyamıyorsun?Bugünümü zehir eden tek düşünce okumak(benim de bu konu ile ilgili sorunlarım var) lütfen elinden gelen herşeyi yap okumak uğruna vazgeçme devlet kazan
Tabii ki öyle yapıcam başka türlü gidemem ki zaten.O zaman öyle yap. Ama borc gırtlaktayken ailene yük olma. Kendin çalıştığın parayla dersanene git, okulunu oku.
Hem çalışıp hem altyapısız bir matematikle 450 puan yapmam oldukça zor ama. Hem çalışıp hemde haftasonu dershaneye gitmeyi düşünüyorum.
En az matematikten 30 35 net lazım ama edebiyat fulle yakın olduğu sürece. İstanbul Üniversitesi 448 ile alıyor..Hangi universite 450 puan.
Il sinirlamaniz yoksa daha dusuk puanli psikoloji bolumleri var yanilmiyorsam.
Hem calisip hem kursa gidebilirsiniz. Hem psikoloji Tm3 puan turuyle ogrenci aldigi icin matematiginizin muhtesem olmasi gerekmiyo.
Türkce,edebiyat ve cografyanizin cok cok iyi olmasi matematikteki eksikliginizi kapatir.
internet üzerinden ders dinleyebileceğiniz siteler mevcut.kendinizi üzmeyin hedefinize odaklanın,burs bulabilirsiniz..Hanımlar çok moralim bozuk..
Ben bu sene üniversite sınavına girdim ama tercih yapmadım buna hem ilişkim hemde maddi imkansızlıklar sebep oldu diyelim.
Annem ve anneannemle yaşıyorum babamdan gelen hiçbir destek yok.
Ben okumayı çok istiyorum.. Ama şuan annem çalışmıyor ve çok borç birikti. Nasıl geçiniyorsunuz diye soracak olursanız anneannemin ve annemin dedemden kalan 3 aylık maaşıyla. Annem sürekli iş görüşmelerine gidiyor cevap bekliyor.
Şimdi benim sorum size;
Ben bu sene çalışmayı aileme destek olup onları biraz olsun rahata çıkarmayı çok istiyorum.Evde durduğum her an rahatsız oluyorum. Aynı zamanda önümüzdeki üniversite sınavlarına girip psikoloji bölümünü kazanmak istiyorum..
Hem işe gitsem hem sınava hayatta hazırlanamam çünkü matematik bilgim sıfır yeniden başlamam gerek.Devlet üniversiteleri çok yüksek puan istiyor o da çok zor. E özele de gidemem ki.
Devlet ortalama 400 tl burs veriyormuş sanırım, bir iş adamı tanıdığımdan da 500-700 civarı burs alabilirim.Ama özeli karşılamaz.
Yoksa iki sene çalışıp para biriktirsem en azından bir yıllığım çıkar ama ben ne zaman hazırlanıcam ne zaman okula giricem hiçbir fikrim yok allak bullak oldum çok moralim bozuk. Sizce ne yapmalıyım yol gösterin
Yok ailevi sebepler karşılar başka yere gidip okumama okuyan akrabalarımı görünce içim gidiyor hep ukte kalacak içimdeAh ah kazanabilsem ama gerçekten bakın imkansız. Matematiği iyi olanlar zor yapıyor şurda bir kaç aylık matematiğimle hiçbir şey yapamam ben. Sende mi maddi imkansızlıktan dolayı okuyamıyorsun?
Yaşadığın şehirde yok mu okul?
Yok ailevi sebepler karşılar başka yere gidip okumama okuyan akrabalarımı görünce içim gidiyor hep ukte kalacak içimde
Yok küçük bi yerde yaşıyoruz Herkesin bana çalışma zaten gidemeyeceksin demesine rağmen bir hayal olarak devam ediyorum ama kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor bazen bugün de öyle oldu bi anda soğudum ders çalışmaktanYaşadığın şehirde yok mu okul?
Sende vazgeçme.. ailen kazandıgın şehire gelsin?Yok küçük bi yerde yaşıyoruz Herkesin bana çalışma zaten gidemeyeceksin demesine rağmen bir hayal olarak devam ediyorum ama kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor bazen bugün de öyle oldu bi anda soğudum ders çalışmaktano kadar kötüyüm ki ne yapacam hiç bilmiyorum yarıda bıraksam kendimi yiyip bitiririm devam etsem de insanda heves bırakmıyorlar ama sen sakın vazgeçme keşke benim de maddi olsaydı öğretmenlikte gelse giderdim