üni dersleri ne zaman baslıo??

DeL_Ly

o artık üniversteli :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
74
0
86
34
Diyarbakır
arkadaslar bende yeni kazananlardanım ayrıca heycanım hatsafada :dance: :dance: dersler ne zaman baslıo bilgisi olan varmı ?? :uhm: :uhm:

Öncelikle hayırlı olsun. Üniversitenin sitesinde yazar akademik takvim başlığı altında hepimize başarılı bir üniversite hayatı diliyorum :)

öncelikle yorumun için tşk ederim :) baktım ama göremedim bir daha bakayım tekrar teşekkür ederim

üniversitenin sitesinde mutlaka yazar akademik takvim... ben selçuk ğniversitesinde öğrenciyim 28 eylülde başlıyo dersler...

pff bızım nıye boyle erken yaa 14 eylul :S koü

canım 14 eylül olamaz çünkü bayram falan giricek araya ve tecrübeli bi ünili olarak söyleyebilirim ki hiç kasmayın en az 1hafta ders hoca yoklama olmaz hatta okulda bile sayılı öğrenci olur sonraki 2 hafta da ek kontenjan gelcek diye ağırdan alırlar hooop en az 1 ay sonra dam gibi derse başlanır

akademık takvımde 14 eylul yazıyor canım.. emınım olmaz ama ılk gun bı gder goze gorunur gelırım en fazla =))

Bizim üniversite de 23 eylülde açılıyor çarşamba günü. Benim ilk derse gitmem için bayramda yola çıkmam gerekiyor. ınşallah geçen seneki gibi kıl bir hoca denk gelip, yoklama almaz.

fazla kasmayın kendinizi canım..1. hafta zaten pek gelen giden olmaz..tanışma falan olur..dersin içeriği falan alatılır..2. haftadan itibaren derler yavaş yavaş başlar

bizim okulda ilk günden derse başlamıştıkdelikafaduldendelikafadulden

üniversitesine göre değişir.bnm ünim bayramdan 1 hafta önce açılıyor fakat o hafta yoklama da olmaz öğrencide.bayramdan sonra başlar yani.üniversitenn sitesine gir orda akademik takvim wardır ordan açılış tarihine bak ilk 1 hafta ders olmaz ama.

Hacettepe bu konuda çok rahat. 5 ekimde açılıyor. ilk hafta zaten yoklama alınsa da ders falan işlenmiyor :)

arkadaşlar meraba.ders seçimini nasıl yapıcaz.bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…