• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üni dersleri ne zaman baslıo??

arkadaşlar meraba.ders seçimini nasıl yapıcaz.bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Üniversitenin sitesinden öğrenci bilgi sistemine girip kendi sayfanı açacaksın. Orada karşına "ders kaydı" gibisinden bir button çıkarsa ona tıkladığında sana yol gösterecektir, zorunlu olan dersleri seçeceksin, seçmeli de sana kalmış ama seçmeli seçmek zorunlu değilse hiç gereği yok:)
Sizin üniversitenin bilgi işlemi daha farklıysa bilemem orasını tabi. Birde ders kaydı sırasında explorer kullanırsan daha sağlıklı olur.
kolay gelsin:)

chihiro çok teşekkür ederim.sanırım bir ders seçme zorunluluğu var.benim ki celal bayar bu arada.iyi geceler.

ya ben ege deyim yeni başlıcam egede fen fakültesinde ders kaydı olumu? orda ziraat okuyan arkadaşım bizde olmuo dedi ama fen fak. oluomu oluyosa ne zaman oluo ? bilen varmı?

ya ben ege deyim yeni başlıcam egede fen fakültesinde ders kaydı olumu? orda ziraat okuyan arkadaşım bizde olmuo dedi ama fen fak. oluomu oluyosa ne zaman oluo ? bilen varmı?

yeni başlayanlara ders seçimi olmuyo zaten.bnde bu sene yeni başlıorum we ilk sene dersleri zorunlu oluo önümüze ne koyuyolarsa giriyoz :roflol:

ohh bendee korkuyodumm ders kaydıı falan nasıll oluoo die rahatladım valla ya :)

Back