Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

çok güzel bilgiler bunlar çok teşekkürler..
Allah bebeğini sağlıklı, sıhhatli, hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin canım bu arada :)

sanırım bitirmeye çalışıyorlar güzelim diziyi, saat 11 i geçti akşam başlaması, 12,30 a kadar dayandım bıraktım, arka sokaklar gibi saçma sapan bi diziyi bile 8 de yayınlayan kanal d şaşırdı iyice ne kadar kaliteli düzgün dizi varsa harcıyor, sonunda kanalda kapanır rahatlarız..

arkadaşlar harika bir haberim var.. :))))))))))))))
dizi yayın saati sıkıntısından dolayı başka bir kanala geçebilirmiş
fox tv veya show tv gündemde..
haberi okumak için:
xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
geç başladığından beri takip edemiyorum uykum geliyor
eskisi gibi sarmıyor zaten netten izlemiyorum kaçırdığımda
show tv ye geçerse biter o kesin

arkadaşlar dizi fox tv ile anlaşmış
mart ayında oradan devam edecekmiş bilginize :))

yıllarca bitmez o zaman
deniz yıldızı,lale devri,yer gök aşk gibi

valla bence iyi olur:))
orjinalini izlemeye çalışıyorum şu aralar işyerinde olduğum için arada izlemeye çalışıyorum
tabi altyazı okumaktan başım dönüyo o ayrı :)

anal D'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları artık yeni kanalında izleyenleriyle buluşacak.

Umutsuz Ev Kadınları’nın yapımcısı Med Yapım, Fox TV ile anlaştı. Dizi, Mart ayından itibaren yeni kanalında izleyici ile buluşacak. Bu Perşembe son kez Kanal D’de yayınlanacak olan dizi, 55. Bölümünden itibaren yeni kanalında ekrana gelecek.

“Umutsuz Ev Kadınları”, 16 Mart Cumartesi günü yeni kanalında izleyiciyle buluşacak.
Başrollerini Songül Öden, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar, Evrim Solmaz ve Özge Özder’in paylaştığı “Umutsuz Ev Kadınları” FOX’a transfer oldu. FOX’a transfer olan “Umutsuz Ev Kadınları”nın yayın saati hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Cumartesi geceleri Lale Devri'nden hemen sonra yayınlanması bekleniyor.

nasıl ya lale devri gece 12 de bitiyor
kim izleyecek yani

Neden bu kadar geç saatte çıkıyor bu dizi ya.. Foxda erken saatte çıksa bari..

Ama Kalitesi düşcekmiş gibi geliyo bana...

16 marttan itibaren her cumartesi ve pazar günleri saat 19.30da yayınlanacakmış kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…