Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Komik . Eğlenceli , Duygusal hepsi bir arada yeni bölümlerde süüperr

Allah askina su zelis napmaya calisiyor gul gibi karizmatik kocan var o salaga ne donuyosun daha.

bu yeni gelen komşular neyin nesi?
merak ettim bilen varsa spoiler verebilir mi?

yaşadığı onca aksiyona rağmen yaseminin bebeği düşmedi mucize heralde

ceyda düvenci nasıl güzel zayıfladı kızlar yaa... bir deri bir kemik kaldı eski halinden eser yok.. ama cok güzel herzaman.

bölümler bol aksiyonlu geçiyor
ömerin kızı melek çok ürkütücü ya
melek değil şeytan
elifin'de ne çilesi varmış
yasemin süper çok gülüyorum ona herşeye burnunu sokuyor
evet o kadar maceraya bebek duruyor

Şu Elifin üvey kızını bi kaşık suda boğasım geliyor
:104:

ne meleği ya adeta şeytan bu kız şeytan meymenetsiz nursuz

bu melek elifi 2. kez kanser eder nerden aklına geliyo maşayla kendini yakmak

Selam bayanlar. Ben ilk bölümünden bu yana izliyorum çok da severim :) çok şükür fox'a geçti yoksa kanal d kaldıracaktı Allah korusun. :/ zaten tek izlediğim dizi. Bir de beni affet var tabi. Neyse akşamki bölüm süperdi buyrun özet :)

75. Bölüm Özeti

Elif mahkeme gününe kadar gözaltında tutulur. Arkadaşları onun suçsuz olduğuna inanır ama bir şey ispatlayamazlar. Ta ki Nermin, Melek’in telefon konuşmasına şahit oluncaya kadar. Emel’in tehditlerine dayanamayan Nermin bebeğiyle ilgili gerçekleri arkadaşlarına açıklamak zorunda kalır. Kızının dövme yaptırmak istemesi Yasemin’i çileden çıkarır; ona örnek arkadaş edindirmeye çalışırken işleri daha da karmaşık hale getirir. Eda’yı yakalatmak için polisle işbirliği yapan Zeliş, kızın iyiliği karşısında çok zor durumda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…