Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

valla bende çok sevindim
ben bilmem eşim bilir biraz askıya kalkar artık :)
haftada 2 gün gerçi inş. kalitesi düşmez...

cumartesi - pazar günleri 19.45 te
90 dk'lık bir bölümü 2 ye bölüp yayınlayacaklar gibi bir şey bence böylesi daha güzel

Son düzenleme:
evet bu da yeni tanıtım, çok hoş olmuşlar.

[video=youtube;eZSuTD3TEpc]http://www.youtube.com/watch?v=eZSuTD3TEpc[/video]

Son düzenleme:
iyi ki fox a geçti de adam gibi izleyebiiyoruz artık, saati değişince sürekli kaçırıyordum darısı yalan dünyanın başına

bu haftaki bölümlere bayıldım hepside harikaydılar.elifin sahnelerine çoook üzüldüm canım benim ne kadarda mahsundu.zelişin ocasına geri dönmesine bayıldım zaten hele yasemin şeker o şeker sinana yaptığı süpriz gerçektende muhteşemdi nerminde kızı ile başı belada nefret ediyorum o kızdan elime verseler boğarım resmen bide miik miiiik konuşmaları yokmu kedi yavrusu gibi.en güzel bölümü zeliş ve yaseminle kapattık bu hafta

bölümün yarısını izleyemediğim için nermindeki o sahte göbeği görmemiştim yeni gördüm

Bende bu haftaki bolumlere bayildiim.
Surekli 2 haftada bir yayinladiklari icin bolumlerin arasinda olup biten seyler sicagi sicagina gelismeyince
orjinalinin tadini veremedi. Bu hafta sonu o tadi yavas yavas yakalayacagimizi fark ettim..

diziyi 2 bölüm halinde vermeleri çok güzel oldu
zelişin kudretle barışması da süperdi
yaseminin sinana yaptığı sürprizde iyi oldu parası yoktu garibin
nerminin yaptığına şok oldum

emelin yeğeni bebeği öğrenince kaçtı mı?

emele bile haber vermeden kaçtı gitti

seve seve izlediğim her karaktere bayıldığım takdir ettiğim bir dizi cumartesi ve pazar olarak iki gün yayınlanması süper olmuş çok seviyorum bu diziyi herşey var bu dizide aşk aile merhamet sağlık çocuk ama en layıkıyla izlenebilen bir dizi

6,7 bölümdür izleyemiyorum,severek izledim dizi,hepsini bi güne toplayim netten izleyim

severek izledigim dizi bundan sonra acaba c.teside ,pazarda yenı bölümlermi yayınlanıcak 2 bölüm yani ? en çokta yasemıne bayılıyorum aynı benn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…