- 20 Eylül 2011
- 4.480
- 1.844
nermın ne kadar salak bı kadın cıktı bole ya yazık mazık dıyodu basta am bu resmen gerızekalymıs elın adamına nasıl guvenıyo resımler de elınde rapor da ınsan bı arstırır
spoilerömer'in eski karısı mı ölecek, biraz anlatsan detaylı..
oyle degılmı ama cnm ya vala su an en cok nermıne uyuz oluyorumCok onyargilisin cok
oyle degılmı ama cnm ya vala su an en cok nermıne uyuz oluyorum
bakalım persebe neler olcak ha bu arada zelısın kocası hele o da tam bı manyak
kim öldü kızlar göremedim
Bende oyleydim canim,
olaylarin aslini bildigim icin takildim sana sadece..
Bende oyleydim canim,
olaylarin aslini bildigim icin takildim sana sadece..
spoiler yokmu
altay ve annesinin sırrı ne yahu? orijinalini izleyenler,bir söyleseniz... arzu da çıktı meydana.. ne iş çeviriyorlar bunlar?
ne konuda spoiler istersin söyleyeyim birkaç şey:
spoiler
nerminin kayınvaldesi kötü esas, kocasında pek bi sorun yok.mutlu olacak onlar.zeliş orjinalinde bir adamla tanışıyordu bu aralar ve evleniyorlardı.adam o eyaletin valisiydi.burda da milletvekili falan olur artık.o kız elifin başına daha da bela olacak.tam bir piskopata dönüşecek daha.çocukları kandırıp balkondan falan atlatacak.kendi elini yakıp elif yaktı diyecek falan.yasemine de gelirsek yakında sinanla birleşecekler çok güzel bir şekilde evleniyorlardı.
Sen bunlar nasıl hatırlıyorsun?
Bende orjinalinin tüm sezonları izledim. Ama uzun zaman oldu unuttum. Sana bir şey sormak istiyorum Nermin in kocası 1. sezonun sonunda Sinan ı ezmişti ya nedeni neydi? spoiler olarak yazarsan sevinirim