Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

bende severek izliyordum ama yeni yayın döneminden beri bir yakalayıpda izleyemedim sürekli günü değişti benim seyrettiğim zamanlar pazar akşamları oluyordu

Evet yaa, ne sacma. Dizinin reting sorunlarimi var aceba? Yeni bolum ne zamanmis ki?

yenı dızıler cıkınca bızım dızı de habıre arkaya gıdıyo ıntıkammıdır nedır bı dızı baslamıs onun arkasına 22.30da bu hafta persembe baslıyo cnm ya cok arkaya atıylar ya dızıyı dızı aslında aıle dızısı herkesınızleyebılıegı duzeyde asıl ıntıkamı sona alsınlar :KK50:

yenı dızıler cıkınca bızım dızı de habıre arkaya gıdıyo ıntıkammıdır nedır bı dızı baslamıs onun arkasına 22.30da bu hafta persembe baslıyo cnm ya cok arkaya atıylar ya dızıyı dızı aslında aıle dızısı herkesınızleyebılıegı duzeyde asıl ıntıkamı sona alsınlar :KK50:

Gordum bugun saatini cok sasirdim.
Belki ilerdeki bolumler ahlak bozan icerik icerdigi icinde boyle yapmis olabilirler.
Orjinalinda baya ahlak bozan olaylar vardi cunku :KK1:

Haftasonu sakince izlerim diye umut etmistim, M. Ali Birandin cenazesi yuzunden o gun hic dizi yayinlanmamis..
Ellerine kina yakar bu dizinin oyunculari, bir hafta tatil olmus olacak cunku..

herkesin oyunculuğunu ve diziyi seviyorum. özellikle songül ödenin rolü olmazsa olmaz bir tipleme bayılıyrumm

Nasıl ne gibi şeyler yapıyor?
spoiler
mesela çocuklara tam hatırlamıyorum ama evin çatısından şemsiyeyle atlayınca birşey olmuyor uçar gibi iniyorsun gibi birşey diyorçocukları inandırıyor çocuklar da inanıp atlıyor,neyseki ölmüyorlar,yaralanıyorlar.birşeyler oluyordu işte,en sonunda kendi elini yakıyor,elif yaktı elimi diye iftira atıyor.en sonunda artık kızı göndermek zorunda kalıyorlar.

Son düzenleme:
adiyef spoiler için çoooookk teşekkürler..
çok severek izliyorum bu diziyi bide keşke bu kadar geç olmasaydı :KK43:
şimdi yeni fragmanı gördünüz mü hamile nerminin kızı
biri yazmıştı ermin hamile kılığına gircek diye eee sonra neler olacak orjinalini izleyemedim maalesef izleme imkanım da yok

adiyef spoiler için çoooookk teşekkürler..
çok severek izliyorum bu diziyi bide keşke bu kadar geç olmasaydı :KK43:
şimdi yeni fragmanı gördünüz mü hamile nerminin kızı
biri yazmıştı ermin hamile kılığına gircek diye eee sonra neler olacak orjinalini izleyemedim maalesef izleme imkanım da yok

spoiler
9 ay boyunca hamile olarak dolaşacak,kızı babannesine gönderiyorlardı sanırım.sonra çocuğu olacak herkes nerminin çocuğu sanıyor.gerçi çocuğun doğuşu çok komikti anlatayım.cadılar bayramında herkes bir kılığa girmiş ya,nerminin kızı da babannesinden kaçıp hamile kılığına girmiş gibi geliyordu mahalleye.sonra o gün sancısı tutuyor.kimseye çaktırmadan eve götürüyorlar.o mahalleye yakında bir aile taşınacak (onlarda önemli olacak da sırlar falan )neyse adam kadın doğumcu artık ona söylüyorlar adamda frankeştayn kılığında eve gelecek kızı doğurtacak.eline kanlı bebeği aldığında frankeştayn kılığında mahallenin çocukları içeriyi gözetliyordu kaçışları çok komikti.izlemek lazım ama.
bu arada emel çocuğun nerminin olmadığını öğreniyor o ortaya çıkarıyor.

X