Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

kızlar bu zeliş in kocası demet sağıroğlu nun arnavut kaldırımı klibinde oynayan adammış çok şaşırdım ya nereden ne hale gelmiş :)

kızlar bu zeliş in kocası demet sağıroğlu nun arnavut kaldırımı klibinde oynayan adammış çok şaşırdım ya nereden ne hale gelmiş :)

[video=youtube;rZBUPpKOnyw]http://www.youtube.com/watch?v=rZBUPpKOnyw[/video]

eski şarkılar gibisi yok

evet adam resmen evrim geçirmiş
ama bu ebeple bu şarkıyı tekrr dinledim
özlemişim

........................................

Son düzenleme:
bende ceyda düvencinin ikizlere gıcık oldum ya anne değilim ama o kadar yaramaz çocuklar nasıl dayak atmıyor acaba :26: ben olsam yapıştırırdım dedim kendi kendime bu kadar yaramaz çocuk varmıdır acaba bende yaramazdım ama ne bileyim bunlar bi garip ha yaramazdım tabi annemin terlikleri sağolsun durdururdu beni gerçi hepimizin terlik yemişliği vardır kızlarda ya ne yapayım yazmadan duramadım

bu arada emel müftüoğlunun gönülden gönüle klibini izlemenizi de tavsiye ederim kızlar orda da bizim yaprak dökümünün cemi var bakın ne kadar toy daha

Çocuğa dayak atmayı düşünen bir zihniyeti kınıyorum. İyiki anne değilsin. Çocuklar hiperaktif. İsteyerek yaramazlık yapmıyorlar, ellerinde değil.. Ya diziyi iyi seyretmedin yada hiperaktivite konusunda bilgin yok..

aynı mesaj 2 kere çıkmış

Son düzenleme:

ne alaka iyiki anne değilsin diyorsun ben fikrimi belirttim sende bu konuda aynı fikirde değilsin ama olağan birşey ama iyiki anne değilsin gibi bi söylemde bulunmaya hakkın yok!!

evet öyle çok yaramazlar.Benim yeğenimde aynen onlar gibi 2dk bırakıyoruz sonra ara ki bul

ne var bunda heralde arkadasta dove dove hastanelik ederim demedi..herkezin sabir siniri farklidir..

ne var bunda heralde arkadasta dove dove hastanelik ederim demedi..herkezin sabir siniri farklidir..

aynen ya sanki ben caniyim çocuğum öyle olsa dövüp hastanelik ederim dedim gibi tamam aynı fikirde olmayabiliriz ama bana iyiki anne değilsin demesi çok saçma ve gereksiz hangimiz yaramazlık yapıp annemizden terlik teki yemeden büyüdük ki

merhaba arkadaşlar, ya bu dizide herkes rolüne cuk diye oturmuş dizideki karakterlere çok yakışmışlar sadece ben mi böyle düşüyormm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…