Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ben bu dizini orjinalini izlememistim.ama simdi merakimdan oorjinalini izledim.4 bölümü tabiiki.ilerideki bölümlerde ne olacagini bilmek istemedigimden dolaydi digerlerine bakmadim bile.ama gercekten bizimkiler cok basarili.orjinale bakarken otomatikman kiyasliyor insan.vallahi ben bizimkini daha cok sevdim diyebilirim.mesela Yasemin bizde cok daha tatli.Elif'i izlerken cocuklarin onu nasil zorladigi hissini bize cok daha güzel gösteriyor vs.
Zeli$'in hayatini cok degistirmisler.onu niye öyle yapmislar anlamadim.keske hersey birebir birakilsaydi.ama böylede cok güzel.
dedigim gibi cok begendim ben bizimkilerin yaptiginida.insallah böyle devam.

Canım bizdeki Zeliş'in evide kendiside çok kasvetli itici geliyor banada. Ama oradaki Gabriel Solis,i birebir aynısını yapamazlardı Gabiel Türk kadınının kalıbına pek uymayan hareketler davranışlar sergiliyor diye olabilir. Diğer karakterler çokda sıcak sevimli bizden olmuşlar ben çok beğeniyorum:21::21:

Canım bizdeki Zeliş'in evide kendiside çok kasvetli itici geliyor banada. Ama oradaki Gabriel Solis,i birebir aynısını yapamazlardı Gabiel Türk kadınının kalıbına pek uymayan hareketler davranışlar sergiliyor diye olabilir. Diğer karakterler çokda sıcak sevimli bizden olmuşlar ben çok beğeniyorum:21::21:

dogru diyorsun canim,bende öyle düsündüm ilk basta,bize uymayan hayati,hareketleri var.ama diger dizilere bakiyorsun,ablasinin kocasini ayartiyor,onunla yatip kalkiyor.birde hamile kaliyor.ablasinin yada kizkardesinin kocasindan cocuk yapiyor vs.yani igrenc ötesi diziler var ortalarda.bu yüzden yapilabilirdi buda.ama zannedersem aile dizisi yapmak istemisler.iyide yapmislar gerci.dedigim gibi cok sevdim bu diziyi,insallah hep heyecanli devam eder

Valla canimbenim 3.5yasinda erkek ikizlerimvar.birde cumartesi 1 yasina girecek erkek bebegim var.3 tane oglanla basa. Ikmaya calisyorum.dizideki gibiler ayni.ben 3 numaraya hamile kaldigimda ikizlerim20 aylikti ve cok uslulardi.oyle Cesaret etmistim bebege.ama simdi olsa dusunemezdim bile.

oy maşallah size, tebrik ederim, allah gayret kuvvet versin :KK9::KK9::KK9:

Valla canimbenim 3.5yasinda erkek ikizlerimvar.birde cumartesi 1 yasina girecek erkek bebegim var.3 tane oglanla basa. Ikmaya calisyorum.dizideki gibiler ayni.ben 3 numaraya hamile kaldigimda ikizlerim20 aylikti ve cok uslulardi.oyle Cesaret etmistim bebege.ama simdi olsa dusunemezdim bile.

oy maşallah size, tebrik ederim, allah gayret kuvvet versin :KK9::KK9::KK9:

ya sorun genel mi acaba
yoksa benim pc de bir tuhaflık var
mesajı cevapla diyorum iki kez gidiyor

ikide bir de düşüyor bağlantı
devamlı giriş yapıyorum iki üç dakikada bir

onuda bn söyleyim
bu dizi için

bildiğinz gibi yabancı versiyonu var ve 8.sezondalar

bizde daha yeni başlandı ve hikaye %100 aynı repliklerle gitmiyor ama olaylar aynı
onun için verilecek her bilgi spoiler içerir

Hımm,şimdi daha iyi anladım canım,sağol açıklama için.O zaman mantıken spoiler'ın her türlüsüne hayır:KK20:Birşekilde çakmış olacağız durumu çünkü,işin tadı tuzu kalmayacak.Çok merak eden arkadaşlar netten dizinin orjinalini seyrederek meraklarını giderebilirler sonuçta.Lost bu açıdan şanslıydı demek ki,yani öyle bir kurgusu vardı ki malum,spoiler'ın Allah'ı gelse yine de tam olarak çözemezdik olayı:KK1:

ya sorun genel mi acaba
yoksa benim pc de bir tuhaflık var
mesajı cevapla diyorum iki kez gidiyor

ikide bir de düşüyor bağlantı
devamlı giriş yapıyorum iki üç dakikada bir

Arkadaşım,bende de dün gece benzer sorunlar vardı.Modemim normal çalışmasına rağmen zorluk çektim.Sitede yoğunluktan kaynaklı teknik problemler olabiliyor sanırım.Bugün düzeldi benim de.Geçicidir bence.:KK34:

netten izlicem canım sanırım bakarım yarın
tv arşivi ne ki bu arada ben çok cahilim:KK17:

tv arşivi,televizyon kanallarını istediğin tarihte izleyebileceğin bir site.çoğu zaman ben dizileri oradan takip ediyorum.dakika dakika televizyon programlarını izleyebiliyorsun

tv arşivi,televizyon kanallarını istediğin tarihte izleyebileceğin bir site.çoğu zaman ben dizileri oradan takip ediyorum.dakika dakika televizyon programlarını izleyebiliyorsun

süpermiş canım sağol ya
şimdi ben de dizi sitelerine bakıyodum
ama partlar açılmıyo çoğunda bi de onu deniyim
teşekkür ederim:KK34:

X