Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

birde handan neden intihar ettii diyee:) bu arada ilk defa bir diziyi böyle izliyorm gerçi bunu da yarım yamalak ama olsn izliyorm yani

kızlar ya sokağın sonunda bi ev var ya onu önünü neden kapatmışlar ??

aynen gümüş dizisinde hele demekki kadına komedi yakışıyomuş dramda o kadar başarılı deil.

hakkaten izlerken ben de hep bunu düşünüyorum aslında baya baya sempatik bir bayanmış diye :) rolü cuk oturmuş zaten en çok da yasemine gülüyorum geçen hafta sinanla cafedeki hallarine gül gül ölmüştüm ya özette bile izlediğim şeye tekrar güldüm

[video=youtube;rZBUPpKOnyw]http://www.youtube.com/watch?v=rZBUPpKOnyw[/video]

eski şarkılar gibisi yok

evet adam resmen evrim geçirmiş
ama bu ebeple bu şarkıyı tekrr dinledim
özlemişim

aaa hani o klipte bakkal tükanından elma şekeri alıyolar ya 2 sevgili,kapının önünde akordeon çalan kişi kimmiş gördünüz müü:26:
güven kıraç

herkes çok merak etmiş, isteyen bakabilir :

spolier

handanın oğlu, evlatlık, handan çocuğun asıl annesini öldürüyor, veeee şoook çocuğun babası sinan, o parktaki adamda öldürülen kadının babası; tabi orjinaline uyarlarsa

orjinalinde leventle zeliş aşk yaşıyorlardı

aaa hani o klipte bakkal tükanından elma şekeri alıyolar ya 2 sevgili,kapının önünde akordeon çalan kişi kimmiş gördünüz müü:26:
güven kıraç

Klipte yeşil peruklu adamla dans eden kadın Zeliş mi:26:. Çok benziyor ona...

Yasemin'e bende bayildim.her hareketine.giyiniside cok cok hos.giydigi gömlekler falan ne kadar güzel.panikleme anlarina gül gül ölüyorum.cok güzel bir dizi yaaa.cok seviyorum ben.

pazar gunlerini ve aksamlarini ezelden beri sevmeyen ben bu dizi sevdirdi valla
gulmekten guluyorum yasemin basta olmak uzere hepsine...
ne guzel bir mahalle

ya handanın oğlu eve nasıl girdi ya
bi de öyle dehşet dolu gözlerle baktılar ki çocuktan ben bile ürktüm yani

Sinanın ne işi vardı yaseminin evinde bu adam bişeyler peşinde ama kokusu çıkar yakında

evet bunu bende anlayamadım..bıçağı bulundu komserde saklamış neler dönüyoo :44:...sonunu seyredemedim..ama diziyi seviyorum..özellikle ceydaya çok üzülüyorum işi çok zor ama güzel bir anne...kilolarınıda verememiş acaba bebek kendi kızımı..onu merak ettim ben değildir herhalde ama:44:....onunkide o kadar olmuştur şimdi...keyifle izlerim evimde artık....

Şu yasemin beni çok güldürüyor ya çok komik kadın diziyi sevme nedenlerimden biri..
Geçen bölümdeki polisim diyen adam bence polis falan değil ya
Ben sinanı polis sanıyordum ama değilmiş dimi :44:

Klipte yeşil peruklu adamla dans eden kadın Zeliş mi:26:. Çok benziyor ona...

evet o şok oldum
peki demet sağıroğlu ile oynayan başrolde ki adam da yoksa zelişin kocasını oynayan adam mı çok benzettim
eğer öyleyse yıllar önce aynı klipte oynamışlar dicem yani

evet o şok oldum
peki demet sağıroğlu ile oynayan başrolde ki adam da yoksa zelişin kocasını oynayan adam mı çok benzettim
eğer öyleyse yıllar önce aynı klipte oynamışlar dicem yani

evet ta kendisi...o zamanın populer mankenlerindendi o adam..

Pazar günü seyredememiştim diziyi,biraz önce netten izledim.Çok güzel bir bölümdü yine.Bu Yasemin'in halleri beni öldürecek.Songül hanım ne kadar güzel canlandırıyor o telaşlı,şaşkın ama özünde iyi niyetli,saf karakteri.

ben yasemini eskiden hiç sevmezdim.çok şirin bu dizide yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…