Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

kesinlikle roller tam oturmuş yasemin çok tatlı yaaa rolünü çok iyi yapıyo songül öden

meraba canım.Ama adamla konuştular sanki birini arıyormuş gibiydi:26::26:

bilmiyorm ben öyle hissettim izleyip görücezz :)) ama birini öldürmşler bu handanlar o kesn ya da ölmesine nedn olmşlar ve o ölen kişinin bişeyi o adam ama neyi :))))

yani bizde cok terlik yedik ama ne pskopat olduk ne cani:)) egitimimizide cok iyi yaptik geyet iyi bireyler olduk cok cok titiz olmak bana yorucu geliyor becerebilen o sabirlari gosterebilenede takdir ederim..bende o kadar sabirli olamam diye dusunuyorum ama anne olmadan bilinemez..ve iyiki anne degilsin demek bencede gereksizdi..

yani bizde cok terlik yedik ama ne pskopat olduk ne cani:)) egitimimizide cok iyi yaptik geyet iyi bireyler olduk cok cok titiz olmak bana yorucu geliyor becerebilen o sabirlari gosterebilenede takdir ederim..bende o kadar sabirli olamam diye dusunuyorum ama anne olmadan bilinemez..ve iyiki anne degilsin demek bencede gereksizdi..

aynen bence de ya ayrıca dayak olmadan akıllı uslu çocuk yetiştirmek bilmiyorum çocuğun mayasına bağlı ama en azından öyle yaramaz çocukların çekindikleri utandıkları birileri olmalı yoksa cidden acıyor dizide olsa ceyda düvenciye :emir_bebek:

bilmiyorm ben öyle hissettim izleyip görücezz :)) ama birini öldürmşler bu handanlar o kesn ya da ölmesine nedn olmşlar ve o ölen kişinin bişeyi o adam ama neyi :))))

o adamla öldürülen kişinin bağlantısı var sinanla ama onu aradığını sanmam:26:

yaa o terlikler bize yarıyodu annem bi bakardı evde görüşücez bakışı öyle dövmezdi hiçde dayak yemedim ama tırsardım annemden:KK1::KK1: ama benim abim çok haşarıymış ona kaş göz terlik fayda etmezmiş:KK9::KK9: .çocuklada alakalı eğer yaramazsa dayaktan ölse bile yapar yapacağını:KK33::KK33:

annem misafirlikte terlik filan atamazdı gözümüze bakınca aynen bizde anlardık ama eve gelince de yerdik terliği ama küçük kardeşimin gözüne bakmıştı bi keresinde yaramazlık yapıyor diye nevar gözüme niye öyle bakıyorsun demişti herkes gülmekten kopmuştu tabi annemde sinir filan kalmamıştı :KK1:

kadının ses tonu gülmesi şımarıklığı saçmalaması herşeyi çok güzel yaa başka dizilerdede gördüm kendisini sevmezdm şahsenn :))

aynen gümüş dizisinde hele demekki kadına komedi yakışıyomuş dramda o kadar başarılı deil.

çocukları şınav çektirerek yordular ya süperdi bence :)))güzel bi taktikk :KK70:

Zelişle levent arasında neler olur sizce ? Zeliş levente karşılık verir mi ?

X