spoiler
yabancı versiyonunda daha sonraki bölümlerde annesi gelecek diye hatırlıyorum
yaseminle flört eden adamın karısından bahsediyosan o ölmüştü diye yazmışlardı:44:
ben bu dizini orjinalini izlememistim.ama simdi merakimdan oorjinalini izledim.4 bölümü tabiiki.ilerideki bölümlerde ne olacagini bilmek istemedigimden dolaydi digerlerine bakmadim bile.ama gercekten bizimkiler cok basarili.orjinale bakarken otomatikman kiyasliyor insan.vallahi ben bizimkini daha cok sevdim diyebilirim.mesela Yasemin bizde cok daha tatli.Elif'i izlerken cocuklarin onu nasil zorladigi hissini bize cok daha güzel gösteriyor vs.
Zeli$'in hayatini cok degistirmisler.onu niye öyle yapmislar anlamadim.keske hersey birebir birakilsaydi.ama böylede cok güzel.
dedigim gibi cok begendim ben bizimkilerin yaptiginida.insallah böyle devam.
nermin in annesinden bahsediyorum
geçen haftanın tekrarı ne zaman kızlar bilen var mı
Canım bizdeki Zeliş'in evide kendiside çok kasvetli itici geliyor banada. Ama oradaki Gabriel Solis,i birebir aynısını yapamazlardı Gabiel Türk kadınının kalıbına pek uymayan hareketler davranışlar sergiliyor diye olabilir. Diğer karakterler çokda sıcak sevimli bizden olmuşlar ben çok beğeniyorum
Valla canimbenim 3.5yasinda erkek ikizlerimvar.birde cumartesi 1 yasina girecek erkek bebegim var.3 tane oglanla basa. Ikmaya calisyorum.dizideki gibiler ayni.ben 3 numaraya hamile kaldigimda ikizlerim20 aylikti ve cok uslulardi.oyle Cesaret etmistim bebege.ama simdi olsa dusunemezdim bile.
Valla canimbenim 3.5yasinda erkek ikizlerimvar.birde cumartesi 1 yasina girecek erkek bebegim var.3 tane oglanla basa. Ikmaya calisyorum.dizideki gibiler ayni.ben 3 numaraya hamile kaldigimda ikizlerim20 aylikti ve cok uslulardi.oyle Cesaret etmistim bebege.ama simdi olsa dusunemezdim bile.
onuda bn söyleyim
bu dizi için
bildiğinz gibi yabancı versiyonu var ve 8.sezondalar
bizde daha yeni başlandı ve hikaye %100 aynı repliklerle gitmiyor ama olaylar aynı
onun için verilecek her bilgi spoiler içerir
ya sorun genel mi acaba
yoksa benim pc de bir tuhaflık var
mesajı cevapla diyorum iki kez gidiyor
ikide bir de düşüyor bağlantı
devamlı giriş yapıyorum iki üç dakikada bir
şimdi google chrome dan giriş yaptım
daha iyi sanki
sağolasın ilgine senkolik
tv arşivinden izle canım
netten izlicem canım sanırım bakarım yarın
tv arşivi ne ki bu arada ben çok cahilim
tv arşivi,televizyon kanallarını istediğin tarihte izleyebileceğin bir site.çoğu zaman ben dizileri oradan takip ediyorum.dakika dakika televizyon programlarını izleyebiliyorsun