- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
ya kızlar bu orjinalinde o sakladıkları sır neydi yaa?unuttuk gitti kaç yıl oldu
ha bide şunu söylemden geçemicim zelişe aşık çocuk varya off o ne kaslardır ya spartacus gibi çok çekici çocuk
evet ya ama ses kötü
olsun seside çok mahçup böyle çok masum ayy ne sevimli diyesi geliyo insanın tabi viiiicüdüüüü görmeden önce bunlar söylenebilir
Ceyda Düvencinin canlandırdığı karakterin vermeye çalıştığı mesajı beğenmedim.
Dr çocuklarına dikkat eksikliği teşhisi koydu ve ilaç verdi. Ama o güya çocuklarıyla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturmayı reddetti. Bunun yerine kulağına walkmanini takıp çocukları kendi haline bırakıp nutella kaşıklamayı tercih etti.
Bu tür sorunu olup ilaç kullanan çok çocuk var hiç biri de uyuşturulmuş vaziyette gezmiyor. Aileleri onlarla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturma yöntemini seçmiyor. O ilaçlar hiperaktif çocukların sosyal hayata okul hayatına adapte olmalarına yardımcı olmaları için dr lar tarafından uygun dozajlarda veriliyor ve hiç bir anne çocuğuna aman uyuşsun da biraz rahat edeyim diye bayıla bayıla o ilaçları içirmez.
Ceyda Düvencinin canlandırdığı karakterin vermeye çalıştığı mesajı beğenmedim.
Dr çocuklarına dikkat eksikliği teşhisi koydu ve ilaç verdi. Ama o güya çocuklarıyla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturmayı reddetti. Bunun yerine kulağına walkmanini takıp çocukları kendi haline bırakıp nutella kaşıklamayı tercih etti.
Bu tür sorunu olup ilaç kullanan çok çocuk var hiç biri de uyuşturulmuş vaziyette gezmiyor. Aileleri onlarla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturma yöntemini seçmiyor. O ilaçlar hiperaktif çocukların sosyal hayata okul hayatına adapte olmalarına yardımcı olmaları için dr lar tarafından uygun dozajlarda veriliyor ve hiç bir anne çocuğuna aman uyuşsun da biraz rahat edeyim diye bayıla bayıla o ilaçları içirmez.
amaannniiiinnnnbu kadarını beklemiyordum... ağzına sağlık...arkadaşlar demin bi başlık açılmıştı orada açıklamıştım ama baştan anlatayım.
ölen kadının çocuğu değil oğlu sandığınız.gerçek annesi de uyuşturucu bağımlısı.kadın bu ölen kadın hemşireye bırakıyor üç yaşına kadar bu büyütüyor kadın bi gün çıkageliyor diyor ki oğlumu istiyorum ben iyileştim vücudumdan arındı diyor.bu ölen kadında vermek istemiyor.
karı koca bu kadını öldürüyorlar bi sandığa koyup bahçeye gömüyorlar.yıllar sonra birisi bunu tehdit edince bu da eskileri hatırlayıp intihar ediyor.tehdit eden de bu mahalle de olan dedikoducu kadın var ya hani oynak kadının evi yanınca yanına taşınana kadın işte o.
bu kadın da bu sırrı şuradan biliyor bu kadının ablası da hemşire zamanında bunlar bi yerde gönlüllü hemşirelik yapmış oradan biliyor.
veeeee bu oğlan gerçekte kimin oğlu biliyor musunuz?
mahalleye taşınan yakışıklı adam var ya türk dizi de yaseminin asıldığı onun işte
varsa başka soru cvplarım
oooyyy ikinci kere yazınca yoruldum inşallah karışık olmamıştır
yaaa napıyorsunuz siz yaaa
spoiler yazın şu konularınıza ya lütfen
söylemeyin şu filmi.iyi artık ben de anlatayım 8 sezonun 5 bölümüne kadar anlatayım
aynen yaaa.bu Nermin'e bende cok gicik oldum.hangi erkek olsa delirir.ev degil sanki hapishane.he birde kocasi bosanmak istiyor diye adami vazgecirmeye calisiyor aklinca.ya adam böylemi baglanir kendine.temizlikci ruhunu birakta biraz kadin ol yaa.sinir oldum sinir