Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

pardon bulancak spoiler ne demek? sırrını soranlar olmuş söyledim yoksa bu tür başlıklarda genelde bulunmam.

biliyosan merakını giderseydin arkadaşların?

ben açıklanmayacağını bilmiyordum kusura bakma koskoca başlık açılmış bu konuda.

azra sılam yazmış,aynı mesajdan yazmışım yani

Son düzenleme:
bu koskoca başlık buraya dizinin bütün bölümlerini falan anlatın diye açılmadı
öyle olsaydı herkes bildiğini söyler kimsenin de diziyi izlemesine gerek kalmazdı
spoiler şu;
spoiler spoiler spolier lütfen diziyi izlemeyenler buna bakmasın gibi uyarı yazısı yazılırdı
neyse tartışmak istemiyorum.gereği yapılır zaten

elbette tüm bölümleri anlatılsın diye açılmadı ama merak edenler soruyor birşeyler dimi?bende ne polemik olsun ne de tartışma olsun diye açıklama yapmadım.

cidden spoilerin ne olduuğnu bilmediğim için sordum ciddi ciddi kızmışsın birde bilen var bilmeyen var.ben bilmiyordum

iyi izlemeler iyi akşamlar herkese.

elbette tüm bölümleri anlatılsın diye açılmadı ama merak edenler soruyor birşeyler dimi?bende ne polemik olsun ne de tartışma olsun diye açıklama yapmadım.

cidden spoilerin ne olduuğnu bilmediğim için sordum ciddi ciddi kızmışsın birde bilen var bilmeyen var.ben bilmiyordum

iyi izlemeler iyi akşamlar herkese.

arkadaşım kzıdım niye kızdım onu anlatayım geçen hafta da biri çıktı şu şöyle bu böyle başladı anlatmaya aynı tepkiyi o zamanda gösterdim
tamam kusura bakma spoiler in ne olduğunu bilmediğini düşünemedim:26:
o yüzden yani,bu arada mesajımı silmiştim hemen alıntı yapmışsın ya:KK9:

arkadaşım kzıdım niye kızdım onu anlatayım geçen hafta da biri çıktı şu şöyle bu böyle başladı anlatmaya aynı tepkiyi o zamanda gösterdim
tamam kusura bakma spoiler in ne olduğunu bilmediğini düşünemedim:26:
o yüzden yani,bu arada mesajımı silmiştim hemen alıntı yapmışsın ya:KK9:

Arkadaşlar,spoiler ne demek?Ben de bilmiyorum.Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler.Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba?Ayrıca tartışmalar yersiz bence,kimse birbirini kırıp sinirlerini bozmasın.Bu dizinin Türkiye formatını izliyoruz ve izleyeceğiz sonuçta.Senaryosu orjinaliyle birebir örtüşecek mi sizce?yani Sex and the City'i düşünün mesela,bu dizinin bir uyarlaması çekilse ve ülkemizde yayınlansa orjinaline ne derece sadık kalınabilir?

Bende çok merak ediyorum sırrı arkadaşlar. Birisi anlatıversin yaa.

Arkadaşlar,spoiler ne demek?Ben de bilmiyorum.Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler.Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba?Ayrıca tartışmalar yersiz bence,kimse birbirini kırıp sinirlerini bozmasın.Bu dizinin Türkiye formatını izliyoruz ve izleyeceğiz sonuçta.Senaryosu orjinaliyle birebir örtüşecek mi sizce?yani Sex and the City'i düşünün mesela,bu dizinin bir uyarlaması çekilse ve ülkemizde yayınlansa orjinaline ne derece sadık kalınabilir?

Spoiler film ve dizilerin içeriğinden detaylar verir. Mesela dizideki herkesin merak ettiği sırrı anlatırsan spoiler vermiş olursun. Sonunu bildiğin kitabı okumak, filmi izlemek insana pek tat vermez.

Bende çok merak ediyorum sırrı arkadaşlar. Birisi anlatıversin yaa.

spoiler

arkadaşlar demin bi başlık açılmıştı orada açıklamıştım ama baştan anlatayım.

ölen kadının çocuğu değil oğlu sandığınız.gerçek annesi de uyuşturucu bağımlısı.kadın bu ölen kadın hemşireye bırakıyor üç yaşına kadar bu büyütüyor kadın bi gün çıkageliyor diyor ki oğlumu istiyorum ben iyileştim vücudumdan arındı diyor.bu ölen kadında vermek istemiyor.

karı koca bu kadını öldürüyorlar bi sandığa koyup bahçeye gömüyorlar.yıllar sonra birisi bunu tehdit edince bu da eskileri hatırlayıp intihar ediyor.tehdit eden de bu mahalle de olan dedikoducu kadın var ya hani oynak kadının evi yanınca yanına taşınana kadın işte o.

bu kadın da bu sırrı şuradan biliyor bu kadının ablası da hemşire zamanında bunlar bi yerde gönlüllü hemşirelik yapmış oradan biliyor.

veeeee bu oğlan gerçekte kimin oğlu biliyor musunuz?

mahalleye taşınan yakışıklı adam var ya türk dizi de yaseminin asıldığı onun işte

varsa başka soru cvplarım

oooyyy ikinci kere yazınca yoruldum inşallah karışık olmamıştır

Burada yazıyor spoiler içerdiği için yazı beyaz, tümünü mouse ınla seçip okuyabilirsin

heeeee
demek nermin bu yüzden temizlik hastası olmuş
annesinin kanını yıkamış ya
kazanın ertesi günü
kayışı o zaman koparmış demek ki

Spoiler film ve dizilerin içeriğinden detaylar verir. Mesela dizideki herkesin merak ettiği sırrı anlatırsan spoiler vermiş olursun. Sonunu bildiğin kitabı okumak, filmi izlemek insana pek tat vermez.

Sağol canım.Kavram olarak anladım da,bu spoiler sızıntılarının kaynağının doğru olduğunu nereden bileceğiz?O zaman herkes biraz hayal gücünü kullanıp atsın ortaya bir spoiler:KK1:Yani mantıken projenin metin yazarından,senaristinden ya da kadrodaki oyunculardan birinden dizinin içeriği ile ilgili spoiler gelirse gerçek detay öğrenilmiş olur bence.

spolier

kızlar yanlış hatırlamıyoram, gerçek dizide, nerminin anlattığı o hikaye yalandı, tamamen o çocuğu teselli için anlatmıştı ...yani annesi falan o şekilde ölmemişti :KK20:

spolier

kızlar yanlış hatırlamıyoram, gerçek dizide, nerminin anlattığı o hikaye yalandı, tamamen o çocuğu teselli için anlatmıştı ...yani annesi falan o şekilde ölmemişti :KK20:

spoiler

yabancı versiyonunda daha sonraki bölümlerde annesi gelecek diye hatırlıyorum:KK34:

spolier

spoiler

yabancı versiyonunda daha sonraki bölümlerde annesi gelecek diye hatırlıyorum:KK34:

arkadaşlar
spoiler kuralına dikat ettiğiniz için
her ikinizede teşekkür ederim:KK19:

Sağol canım.Kavram olarak anladım da,bu spoiler sızıntılarının kaynağının doğru olduğunu nereden bileceğiz?O zaman herkes biraz hayal gücünü kullanıp atsın ortaya bir spoiler:KK1:Yani mantıken projenin metin yazarından,senaristinden ya da kadrodaki oyunculardan birinden dizinin içeriği ile ilgili spoiler gelirse gerçek detay öğrenilmiş olur bence.

onuda bn söyleyim
bu dizi için

bildiğinz gibi yabancı versiyonu var ve 8.sezondalar

bizde daha yeni başlandı ve hikaye %100 aynı repliklerle gitmiyor ama olaylar aynı
onun için verilecek her bilgi spoiler içerir

ben bu dizini orjinalini izlememistim.ama simdi merakimdan oorjinalini izledim.4 bölümü tabiiki.ilerideki bölümlerde ne olacagini bilmek istemedigimden dolaydi digerlerine bakmadim bile.ama gercekten bizimkiler cok basarili.orjinale bakarken otomatikman kiyasliyor insan.vallahi ben bizimkini daha cok sevdim diyebilirim.mesela Yasemin bizde cok daha tatli.Elif'i izlerken cocuklarin onu nasil zorladigi hissini bize cok daha güzel gösteriyor vs.
Zeli$'in hayatini cok degistirmisler.onu niye öyle yapmislar anlamadim.keske hersey birebir birakilsaydi.ama böylede cok güzel.
dedigim gibi cok begendim ben bizimkilerin yaptiginida.insallah böyle devam.

bu diziyi çok seviyorum en çok ta yasemin ve ceyda düvenciye bayılıyorum helal valaha ceyda iyi bakıyo çocuklara acaba gerçek hayattada böyle çocuklara dayanabilenler varmı:KK49:

Valla canimbenim 3.5yasinda erkek ikizlerimvar.birde cumartesi 1 yasina girecek erkek bebegim var.3 tane oglanla basa. Ikmaya calisyorum.dizideki gibiler ayni.ben 3 numaraya hamile kaldigimda ikizlerim20 aylikti ve cok uslulardi.oyle Cesaret etmistim bebege.ama simdi olsa dusunemezdim bile.

Son düzenleme:
X