- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.461
Canim isten cikma konusunda sende haklisin cook uzun yolun var heleki benim gibi bulantili kusmalli geciyorsa allah yardimcin olsun tatlim iyi dusun... Ama rapor konusunda kesinlikle al ve yat derim bebek icinde o kdr iyi ki bence o bile etkilenir dinlenir bizimle birlikte yavrumu bi gordum hasta oldugum halde ne taklalar ne oynasmalar yerim onu ben dogunca nasil birakip ise gitcem simdiden dusunuyorum. Amaa ben calismayi kendime cok yakistiriyorum seviyorum para kazanmayi,zaten pratik hiperaktif bi yapim var herseye yetiyorum alimallah amaaa isim rahat tatlim memur gibi isim bu yuzden isimden olmayi simdilik dusunmuyorum. Cocuk olunca tekrar dusunurum tabi bu konuyu;-)
Eki Görüntüle 522351
kızlar bakın artık göbüşüm büyüdü26+6 haftalık göbüşüm yani bugün çektim koca göbekli oldum
canım aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyen sonuçların iyi çıkıcağına inanın ben hep öyle yaptım şükürler olsun bebişimin sağlığı çok iyi doktor amcası çok sağlıklı dedi. bide kızlar 3lü test felan isterse yaptırmayın en iyi sonucu 2li test veriyo aklınızda bulunsun sadece 2li de sonuç iyi çıkmazsa yaptırın 3lü yü. benim doktorum 2li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok dedi.
canım aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyen sonuçların iyi çıkıcağına inanın ben hep öyle yaptım şükürler olsun bebişimin sağlığı çok iyi doktor amcası çok sağlıklı dedi. bide kızlar 3lü test felan isterse yaptırmayın en iyi sonucu 2li test veriyo aklınızda bulunsun sadece 2li de sonuç iyi çıkmazsa yaptırın 3lü yü. benim doktorum 2li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok dedi.
Eki Görüntüle 522351
kızlar bakın artık göbüşüm büyüdü26+6 haftalık göbüşüm yani bugün çektim koca göbekli oldum
bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş
yapacak bir şey yok yapmamız lazım ama ben hiç dinlenmedimdoktora gittiğimde dinlenmeye ihtiyacım oldugunu söylücem 2 günlük rapora bile razıyım
yok zor değil masabaşı ama bu aralar kötüyümm dinlenmeden geçmedide sabah 1,5 aksam 1,5saat yol cekıyorum daraldım aksamları otobuste ayakda gitme ihtimalide yuksek
bu konunun ilk mesajına baktım pembe masal bir dua yazmış ve o dua kabul olmuş. şimdi ben de aynısını yazacağım. bat 13 ekim kızlar nolur dua edin..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
bu da pembemasalın duası: EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
AMİİİN!
Pembe masal bu arada hamileliğin hayırlı olsun. inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkübir süre önce ben de aynı moddaydım. Daha bu sabah namazda senin adını da vererek dua ettim. Hakkında hayırlısı olsun. Bu topic de dağılır sanırım başka topik olurkızlar merhaba hepinizee.... yaklaşık mart ayından beri pembemasalımın topiklerinde sizlerle paylaşımda bulunduk kimi zaman mutlu haberler, kimi zaman üzücü haberler aldık ama hepimizin isteği ortaktı... Rabbime şükürler olsunbirçok arkadaşımız bebişlerine kavuştu... Rabbim hepinize meleklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin... hiç birinizin yanlış anlamasını istemiyorum ama artık bu topik beni yaralamaya başladı... bende benim gibi hala umutla bekleyen arkadaşlarıma katılmaya karar verdim.. sizlerin güzel haberlerini almak için yine girerim topiğe... umarım beni anlayışla karşılarsınız.. hepinizi çok ama çooooook seviyorum bebişlerinizde sizlerde Rabbime emanetsiniz..
kızlar merhaba hepinizee.... yaklaşık mart ayından beri pembemasalımın topiklerinde sizlerle paylaşımda bulunduk kimi zaman mutlu haberler, kimi zaman üzücü haberler aldık ama hepimizin isteği ortaktı... Rabbime şükürler olsunbirçok arkadaşımız bebişlerine kavuştu... Rabbim hepinize meleklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin... hiç birinizin yanlış anlamasını istemiyorum ama artık bu topik beni yaralamaya başladı... bende benim gibi hala umutla bekleyen arkadaşlarıma katılmaya karar verdim.. sizlerin güzel haberlerini almak için yine girerim topiğe... umarım beni anlayışla karşılarsınız.. hepinizi çok ama çooooook seviyorum bebişlerinizde sizlerde Rabbime emanetsiniz..
allah isteyen herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?