- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
SAT 25 ağustos. Hesaplayıcılara bakınca 4+2 haftalık hamile görünüyorum. Değerim 172 çıktı. Bunun düşmesi ya da normal artmaması yani gebelikte bir sorun olması ne kadar mümkün? Bu olasılık bile geriyor beni
İnşallah canım.. test yapmaya korkuyorum canım yaa.. o kadar çok hüsrana uğradım ki yine tek çizgiyi görmek istemiyorumadet günüm geçince yapacağım artık. inşallah adet olmam tabi...
bende cok uzayan akıntı oluyordu canım bı de mercımek koftesı ıstemıstım baska bısı yok
6 aydır korunmayı bıraktık canımtugram1 ne kadar zamandır bebek özlemi çekiyorsun merak ettim. ALLAH (c.c) kucağına almayı nasip etsin.
5.-6. haftadan sonra görülüyor diye biliyordum ben. Kalp atışı da 6. haftadan sonra duyulabiliyormuş.
Tecrübeli hanımlar ben keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim doktora? Hcg değerimi yakın zamanda tekrar ölçtürmem gerekir mi?
73,75 iken bir hafta sonra gittin göründü demek. Bu hesaba göre bu cuma gidersem keseyi görürüm :44:canım ben bir kere ölçtürmüştüm bhcgyi onda sonuç73,35di gittim kese görünmedi ama yeri belli demişti 1 hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştüm.
73,75 iken bir hafta sonra gittin göründü demek. Bu hesaba göre bu cuma gidersem keseyi görürüm :44:
canım ben bir kere ölçtürmüştüm bhcgyi onda sonuç73,35di gittim kese görünmedi ama yeri belli demişti 1 hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştüm.
Seastrem kocaman olmus seenin tosun masallah sizee... Neredeyse bir kilo,bel agrin varmi? Ya benim erken oluyo herseyim belim agriyo uc gundur niye acaba korkuttu beni bu durum?
Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun AminRabbime sukurler olsun
Keseyi görmeyince insanın aklına bir sürü şey geliyor. Boş gebelik falan olabilir mi diye. Ben 2 hafta beklemek istiyordum ama eşim çok aceleci kanda bir daha baktıralım değerin normal yükseliyor mu, git bir muayene ol diyor. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba?
Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun AminRabbime sukurler olsun
günaydın kızlarrr
hamile haberlerini alınca ve sizlerin bebişlerinizle ilgili sohbetlerinizi gördükçe çok özeniyorum çok imreniyorum...sonrada kendimi düşünüp üzülüyorum...okadar özlemişimki bebeqi gözlerim doluyor...sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum...özendiqimle kalıcak gibiyim...
Evet beta hcg sonucum 221,14 2 gün sonra doktorum kan testini tekrarlamamı istedi ve sonrasında randevu vericekmiş..progesteron değer 16,66 o da çok normal dedi..Bakalım artık
günaydın kızlarrr
hamile haberlerini alınca ve sizlerin bebişlerinizle ilgili sohbetlerinizi gördükçe çok özeniyorum çok imreniyorum...sonrada kendimi düşünüp üzülüyorum...okadar özlemişimki bebeqi gözlerim doluyor...sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum...özendiqimle kalıcak gibiyim...
Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr .
yerleşme kanaması olabilir, hemen bir test alıp yapsana canım.
Evet beta hcg sonucum 221,14 2 gün sonra doktorum kan testini tekrarlamamı istedi ve sonrasında randevu vericekmiş..progesteron değer 16,66 o da çok normal dedi..Bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?