- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
Sağol bitanem sırf siz istiyonuz diye ogrendım ama ıyıkıde ogrenmısım gercı resmını cekıp vermedı bana uyuz oldum kayın valıdemle gıttım ellerını nasıl sallıyo sankı babaane ben gelıyorum der gıbı
kız ufacık tefecik mini minnacıksın ya sen ben sana bi vursam bide yer vurur
kız orda 18 yaşındayım küçüğüm daha tabi:)))
olsun yinede bi vursam yere yapışırsın.bugün yineşiddet içerikliyim
Sağolasın senacım RABBİM sanada tekrar aynı heyecanları nasıp etsın ama bu kılolar canımı çok sıkıyooo hadı bana gebelık rejımı ver boyum kısa kılo almak ıstemıyorum yaaaaaaaa
canım ben bunun mesuliyetini alamam bebeqin beslenmesi lazım..bu konuda en faydalı bilgileri doktorum vermeli sana
seastre canım ben göremedim açılmadı bnm sayfamda
heyttt vurmazsın kızım bana oğlum sana bi tekme atar görürsün gününü
oyyy mamannesi kurban olsun onaaaa.kıyamam kız iyi oldu bak mavi mavi kıyafetler alırsın yavrunaaa
senin oğlunun üzerine bi otururum .ezilir kalır kıçım kocaman olduuuuu
olsun yinede bi vursam yere yapışırsın.bugün yineşiddet içerikliyim
Her renk alacam yavruma sadece mavıyle kalırmıyım hastane cıkısı bır arkadasıma ugradım yenı bebek esyaları satan bır magaza acmıs bıraz kalıtelı yer hayırlı olsuna ugradım dedımkı hep kız lara cıcılı bıcılı seyler yapıyorlar erkekler adam gıbı özel bısı yok anaaammm bır cıkarır allahım o ne guzel seyler kız erkeklerıde artık suslemısler yaa sasırdım kaldım hele bır hastane cıkısı vardı cok pahallıydı fıyatını soaramadım ayıp olur dıye bır göz attım130 mu neydı ama manyak guzel bısıydı akşam babaya soyluyecem çok çalışman lazım artık çoookkk valla ogluma pazar malı gıydırmem kalıtelı gıyecek nasip olursa
Ayy ne zaman doğru gununu gorduk her zaman şiddet içindesinama bır gercek var gercekten sastre sen cok zayıfsın ne guzel yaaaaa
Ayy ne zaman doğru gununu gorduk her zaman şiddet içindesinama bır gercek var gercekten sastre sen cok zayıfsın ne guzel yaaaaa
benim oğlumda senin kzının üstüne bi oturursa görürsünüz gününüzü tamam mııı
lannnnnnnn nasıl benim kızımın üstüne oturur bunu ancak düğün paklarrrrr.
düğün felan yapmıyorum senin kızına ben
benim oğlumda senin kzının üstüne bi oturursa görürsünüz gününüzü tamam mııı
o zaman bu kan davası canım senin oğlunun pipisini kesicem.hatım edicem.sonra kestiğim pipisinin arka cebine koyucam hıh(nasıl bir manyaklık bu)
lannnnnnnn nasıl benim kızımın üstüne oturur bunu ancak düğün paklarrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?