Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Çok teşekurler canlarım arkadasımın oglu geldı 2 saattır gıtmek bılmedı o yuzden cvp yazmakta gecıktım ne bıleyım yaa gercekten bır tuhaf oldum hayırlısı tabıkı

oyy maşallah erkekimize ne güzel oğluma arkadaş geliyo bak ben sana ne dedim senin oğlun olucak dedim doğru çıktıçok sevindim canım yaaaa

Seastrrem nasilsin tatlim nasil gidiyor? Banada yorum banadaa icine dogunca sole olurmu kusum? Bidee sen resim yukledinde ben mi gormedim yoksa nerdeee

Benım rus takvımınde çin takvımınde seastre takvımınde de hep erkek cıktıpaşa geliyom diyo hiçte canım çok fazla tatlı aşermedi yani yedım ama öyle böyle nutelayla uyumadım meselaekşide yemediö ama acı cok yedım halada sevıyorum acı bıber tursusuna bayılıyorum cıg köfte falan acılı,meyve cok yedım dun ayva yedım tam olmamıstı ama baya hevesımı aldım nar yedım saglıklı olan herseyı yemeye calısıyorum bu arada 5 kılo almısım cok sınırlendım kendıme

ayy bende şuana kadar toplam 5,5 kilo almışım 25+5 im

Çok teşekurler canlarım arkadasımın oglu geldı 2 saattır gıtmek bılmedı o yuzden cvp yazmakta gecıktım ne bıleyım yaa gercekten bır tuhaf oldum hayırlısı tabıkı

oyyy prens geliyor prens.ayyy çok sevindim çokta şaşırmadım amaaa.zaten biliyordum.sapğlıklı olduğuna ç.ok sevindim kuzunun

bende denicem buay ama diyetede başladım sabah idrarı olmaz yazıyor testte sen sabah yapacakmışsın doğru çıkarmı sence ikilemde kaldım:44:
canım ya sabahtan su içmicem 10a kadar yada akşam 10da yapıcam diqer topikte phia paylaşmış okudunmu canım...

ecelimmmm oqluşun hayırlarla ve saqlıkla gelsin tatlım güzel heyecanlar bunlar nasıl özeniyorum bir bilsen

bu arada pembiş hala gelmemiş :26::26:

şişko canım arkadaşım benşim.boşverbebekin sağlıklı ya kilo al zaten onların peşinde koşturdukça zayıfklıcaz

oyyy prens geliyor prens.ayyy çok sevindim çokta şaşırmadım amaaa.zaten biliyordum.sapğlıklı olduğuna ç.ok sevindim kuzunun

Sağol bitanem sırf siz istiyonuz diye ogrendım ama ıyıkıde ogrenmısım gercı resmını cekıp vermedı bana uyuz oldum kayın valıdemle gıttım ellerını nasıl sallıyo sankı babaane ben gelıyorum der gıbı

Ay çok sevindim yaa, hep takip ediyordum seni pembecim ALLAH yüzünü güldürdü inşALLAH sonunda.. RABBİM tamamına erdirsin tatlım

Sağolasın senacım RABBİM sanada tekrar aynı heyecanları nasıp etsın ama bu kılolar canımı çok sıkıyooo hadı bana gebelık rejımı ver boyum kısa kılo almak ıstemıyorum yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…