Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Geçmiş olsun şekercim ayyy benimde tek korkum oydu ALLAHtan suana kadar olmadım ne ılac ıcebılıyon ne bısı üstelıkte sen calısıyon bu hastalık dınlenmek ıster ayakta gecıremezsın canım seastrenın dedıklerını yap ve dınlen dur bende burdan alnına öpucuk yollım belkı ıyı gelır

tutamaz cenesını ama ıyı yapmısın kız kadın mılletı cozurtuu

e hadı madem catlayın bıraz:)

izin alamadım işte hiç uykusuz işe geldim okadar bitkinim artık canım yanıyor.şimdi iş yerinde sadece kekik ve bal buldum bende onu içi,cem

kız öpücük iyi geldi anam zıpçık gibi oldum.oley ben varya şimdi hastaneyi 10 tur koşarım dermişim.izin alamadım işte.çok kötü bişey evimde olsam bir yandan osursam bir yandan geğirsem olmazmıydı burda osuramıyomda gaz içimde patlıcak:)))

Pembişim biz burda her cuma esselayla ezan arası kuranlar okuyoruz ALLAH kabul ederse dualar edıyoruz heppınıze dua edıyorum ama bugun özellıkle senın adına dua edecem hakkında hayırlısı olsun canım saglıklı sıhhatlıyse bebişin göbüşüne tutunsun İNŞALLAHURAHMAN...

İğrençsin biliyormusun:76:Ayyy ogluşum sen bakma bu terbıyesız teyzene ona ara ara gelırlerLütfen oğluşuma örnek teyze olalım rica ediyorum

İğrençsin biliyormusun:76:Ayyy ogluşum sen bakma bu terbıyesız teyzene ona ara ara gelırlerLütfen oğluşuma örnek teyze olalım rica ediyorum

neden kız daha küfürlere başlamadım baksana daha nasıl kibar olayımm.benden bu kadar arkadaşım hem oğlan olduğunu nerden çıkardın

neden kız daha küfürlere başlamadım baksana daha nasıl kibar olayımm.benden bu kadar arkadaşım hem oğlan olduğunu nerden çıkardın

Öylesine dedim içimden geliyorya oglum olacagı anaa bırde kızım olursa senınle hiiiiiiiiiiçç tanıştırmam onu de gett

Aslında bende gecelerı cok hasta oluyorum daha cok nefes darlıgı cekıyorum sıcak basıyo dun gece halvete gırecektıkkociş o kadarda traş olmus suslenmıs ama bende tık yok arkamı dondum yattım sabaha karsı ben yanasmaya basladım onda tık yok inadınaama bır ara caktırmadan saate baktı gec olmustu bugun nedense kendımı eksık hıssedıyorum

hahaha enim kocam bana ben o işi unuttum nasıl yapılıyordu diyor.üzerime şişme kadın getiricekmişşş

oy Allah razı olsun senden Ya Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar yetıstırmenızı nasıp etsınn veee

Kadınlar kulubu nun cadı kadınlarından gaz alarak test yaptım o kadar mı olur ne C de ne de T de bısı yok bom bos cıktı cıka cıka hem de en pahlısından aldım nerelere gıdemmm

Aaaaa nasıl olur şansa bak ama olsun bundada vardır bir hayır canım git gerıye ver bozuk cıktı de yenısını versınler

hiç mi çizgi çıkmadı hahahahaha

Aaaaa nasıl olur şansa bak ama olsun bundada vardır bir hayır canım git gerıye ver bozuk cıktı de yenısını versınler

benım bıldıgım test bozuksa T de cızgı olur da C de olmasa bozuktur bu kalbım kadar bem beyaz
he anam gıdıp yenısını alıyım bekle sımdı aksmı kocamla alırım ancak Vardır canım bı hayır Allaha hayırlısını versın Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…