Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

deryaf bencede bi test daha yap... Ya rabbimmm yaaa inşallah tutmuşturr canı gönülden istiyorum inan banaaaa.....!!!!!

Allah razı olsun canım benim. müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş canım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

sen bilirsin canım ama o pahalı olur yaa. imsanın varsa sağlıkocağına gitsene orda ister idrar testi ver ister kan daha iyi olur

toparlanayım çıkıyım o zaman ben hayırlısı Rabbimden... Allah razı olsun canım.

Allah hepimizden razı olsub tatlım

kuzummm hoş geldin :) nasılsın? bebeğin nasıl? yaz bizeeee :)

tatlım bulamıyordum kı sızı zaten yaz donemı gırdı araya bız bır tatıl yaptık mısafırlerım oldu sımıdıde onumuzdekı ay yıne gıdecegız memlekte ondan sonrada nasıp se dogum aralıgın ılk haftası beklıyoruz sızler nasılsınız cogunuz burdasınız askk olsunnn ben kacırmısın cogu seyı:)

ıns balım benım ozledım walla sızlerı bulamadım zaten cok yogun donem gecırdımmm allahım burdakı arkdaslarımızın ve gonulden bebek ısteyen herkezın yuznu guldursun bende cok mutlu oldum bır kızım olcak nasıpse beklıyoruz dualrınızı eksık etmeyın...

walla unutmadım sızlerı sadce bulamdım banu bır sayfa acmıstı orda beklıyorum herkezı tek o sayfayı acıyordum hıc kımse bırsey yazmıyordu bende kımse yok dıyordum tesadufen pembemasal sayfasnı gorunce actım yoksa yıne haberım olmayacaktı.surunmek ne demek kız rabbım hayırlısını versın zamnla olcak ıns...

uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazmaya cesaret ettim bu ay hamile olduğumu öğrendim 29.09.2012 ilk kalp atışlarını duyacağım inşallah Allah olmayanlara da nasip eylesin

oyyy cnm benim yaaa diğer kızlarda gelse tekrar toplansak iyi olur o sayfaya bende bakıyorum bazen pek ilerlemiyo.. banuş felanda gelse eskisi gibi toplansak iyi olur... Bekliyoruz bakalım latacım bu ay klomeni kullandım sonunda 1 haftaya belli olur bebiş olup olmadığı...

uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazmaya cesaret ettim bu ay hamile olduğumu öğrendim 29.09.2012 ilk kalp atışlarını duyacağım inşallah Allah olmayanlara da nasip eylesin

canım hayırlı olsun Rabbim güzel günlerinide görmeyi nasip etsin...

Maşallah RABBİM kalp atıslarınıda durmak nasıp etsın canım

Latacim iyiki buldun bizi bende topik topik gezmemek adina burada kaldim vaktim de yok zaten...bu arada gozun aydin kizin olcakmis cok guzel bi duygu olmali,cok isterim sahsen. Bu arada kusman falan cok olmusmuydu latacim ben hala kendime gelemedim yaa kusmaktan bi hal oldum. Su bile icemiyom desem:-(

Toparlan ve kendine gel deryafcim,gec bilem kaldin iyi sabir gosterdin. Icin icini yicene sen onu yee ins.guzel haberlerle donersin tatlim. Donmesende caninn saolsunn...

hadı hayırlısı ıns hayırlı haberlerle donersın dualrımız senınle bol bol dua et sende..evet dıger kızlarda gelse hep beraber toplansak yıne...

aynen canım 4 ay kendıme gelemedım hep agladımm aclık halsızlık kokulara karsı hassaslık ayakta duramıyordum cok sukur atlattım ama ara ara oluyor ıste.rabbım sabrını verıyo kusma bıtıyor baska sıkıntılar baslıyor zor bır surec hele dogum ısı oda benı korkutuyor allah yardımcımız olsun sag salım kucagımıza alalım bebıslerımızi...

Pekıı kızlar kızımın ısmını ^^enıse^^bırakmayı dusunuyorum sızce nasıl kararsızım teyzosları yardımcı olun bıze nede olsa burda ıyı ve kotu gunlerımızı hep bır arada paylastık destek olduk.bu konuda da fıkrınızı sormak ıstedım benım hosuma gıttı ama onemlı olan ılk bebegım guzel bır ısım secmek....sızce nasılll yorumlarınızı beklıyorum

bence güzel bi isim tatlımm adıyla yaşasın

kızlar gittim erken gebelik testi aldım, şaka gibi gram çişim yoktu, c kısmında olan çizgi 15 dk sonra belli oldu, yanındaki ondan 5-10 dk sonra. yanındaki diye bişey varsa tabi, bilemedim ben şimdi yaa resim eklemeye çalışıyorum ama dosya büyük diyor bir kaç deneme çekimi daha yapayım bakayım :)

ayy hadi gözün aydın yaaa hamilesin sende

deryafff hadi resim koy yaaa resmin boyu büyüktür küçültte koy.. ayyyy çok heyecanlandım offfff inşallah vardır yaaa bence sen en erken zamanda git ve kan testini yaptır kuzum.... hadi resim bekliyoruzz..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…