- Konu Sahibi pembemasal
-
bende senin gibiyim şekerim birinin hamile haberini alıyım kendimi kötü hissediyorum gözüm doluyo allah sağlık versin kötü anlamda kıskanmıyorum tabikide nebilim işte
Gittim cnm yumurtlama rezervinde azalma var 10 yıla yakın çocuk istiyoruz ama olmadı
canım benim olur inşallah doğal yöntemlerede bi başvursan rabbim neyin vesile edeceğini bilemiyoruz ki.olcak inşallah ben inanıyorum seninde bu teşhis doktora gittiğin ilk seferlerinde mi ortaya çıktı canım.piskoloji kesinlikle önemli soğan kürü denedin mi hiç yumurtlama günlerine yakın incir ye bi bakmışın hamiş olursun unutalım kafamızı rahatlatalım
Cnm son bir senedir var bu problem zaten soğan kürü yapıyorum bugün 7.günüm olacak inş. işe yarar iki ay bunu deneyecem olmazsa incir kürünù deneyecem belki bunlar vesile olur hamile kalmama hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim
amin canım kendim için dua ederken senin içinde edicem.bende hep acaba bi problem mi var die inan her hafta başka bi doktora gittim ama yok diolar sebebte yok.nebilim anlamadım ki başka bi doktora daha gidicem adetlerim ağrılı geçiyo bazende sağ kasığım ağrıma yapıodu ama bişi çıkmıo allahın takdiri artık tatlım soğan kürü nasıl.inşallah faydaxlı olur bende deniycem eğer hamiş değilsem bidahaki ay canım.akıntıyı mı söktürüyo
Çok sagol cm belki senin olmamasının sebebi strestir soğan suyu tadı kötü ama içiyorum 3 gündür kasıklarım ağırıyo akıntımda var ondanmı bilmiyorum
bence ondandır canım çünkü tamamen rahmi yumurtalıkları temizliyomuş tüpleri açıyomuş demişti ender saraç.akıntı olma sebebi odur yani
bende hamile kalmayı çok istiyorum şubat ayından beri deniyoruz hala bişi yok.testler yaptırdık herşey normal.doktorlar hiçbir tedavide vermedi her ayın sonunda dua ediyorum hamileyimdir inş. die ama hala yok.en sonunda piskolojim alt üst oldu veee kötü son anksiyetem tekrarladı.nerde hata yapıyorum diyorum.bu ay daha umutluyum bakalım.çok yemek yemeye başladım.gün içinde midem bulanır gibi şiddetli değil ama burnum tazı gibi olsu kokuları çok ayırd etmeye başladım.inş. hamişimdir 10 gün kaldı adetime heycanla bekliyorum.hamile kaldığınızda ilk zamanlar böyle hisseden oldu mu
Cnm son bir senedir var bu problem zaten soğan kürü yapıyorum bugün 7.günüm olacak inş. işe yarar iki ay bunu deneyecem olmazsa incir kürünù deneyecem belki bunlar vesile olur hamile kalmama hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim
inşallah en kısa zamanda hepimizden alalım o güzel haberi.... merakla brkliyorum deryafcımmm... heyecan olmaya başladı bakalım hayırlısı...
benimde göğüslerde hassasiyet yok belkide olmayacak bizdecanımmm hayırlı haberlerimizi hayrıyla beraber en kısa zamanda öğreniriz inşallaah...
hmmm bendeki bazen şeffaf bazen beyaz oluyo...
kızlaaaarrr iş yoğunluğundan daha yeni girebiliyorum.... tatileeee soooonnn 5 gün.. ayşaaaaa senin yakınlarına geliyorum antalya kumlucayaaaa... ordan selam yollarım sana bebiiişşşş.... kızlar ben hamilelik belirtileri yaşıyorum gibi belkide psikolojiktir ama sanki bi farklı belirtiler bu ay... şöylekiiiii sabah kalktığımda karnım şiş uyanıyorum 2 gündür ve kasıklarımda kramplar oluyo... iştahım açıldı özellikle sabahları felaket aç bir şekilde uyanıyorum... dün öğleden sonra feci bir baş dönmesi yaşadım... 1 saat kadar sürdü sonra geçti... idrarım hep sapsarı hiç açık renk olmuyo... akıntım çoook fazla.... bu cumartesi kan testi yaptırıcam biraz erken olacak 21.gün olacak ama tatile gideceğim için ona göre tedbir almam lazım o yüzden yaptırıcam... benden haberler böylee... haaaa bu arada hamişlerr akıntınız ne renk oluyo bi söyleyiverseniz yaaa...???
ınsAllah caım beım bu gun uyandım goguslerım de hassas eklem agrılarım var beyaz akıntım da cok oldu bakalım bakalım Hayırlara ınsAllah
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kendinizi dinlemeyin diyorummmmm.ayyy çaktırma ama bende heyecanlandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?