- Konu Sahibi pembemasal
-
Kızlar burdayım hem kahvaltımı yapıyom hem sızlerı okuyorum bu arada kendıme ne guldum sorsanın canım bısı ıstemıyordu yaa hazırlamaya baslayınca gorsenın sankı mısafır gelecekne cok sey yapmısım eyy allam yaaa demekkı benım sorunum tembellık hazır onume gelse dunyayı yıyecem galıba
kızlar merhaba herkese günaydınlarr
linki görünce bir selma vermek istedim..nasılsınız arkadaşalr iyimisiniz...nasıl gidiyor hamilelikleriniz
kreş te felan bulursam işi yanımda götürürüm tatlım
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın. senin nasıl gidiyo çalışmalar
hayıtlısı olsun canım benim.ben hemen arkasından 2.yi yapıcamm
kızlar merhaba herkese günaydınlarr
linki görünce bir selma vermek istedim..nasılsınız arkadaşalr iyimisiniz...nasıl gidiyor hamilelikleriniz
bende çok ara vermeyi düşünmüyorum 2 sene sonra Allahım nasip kısmet ederse çalışmalara başlicam beraber büyürler sen ne kadar zaman sonra yapmayı planlıyosun
bende iyiyim cnm teşekkür ederim
bata 5 gün var ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum...reql olursam klomene başlıcam büyük ihtimalle...hayırlısı bakalım..
bana kalsa hemen ama kocam hemen isemez o yüzden fazla hayal kurmak istemiyorum.ilk bebeği bile zar zor istedi rahata alıştı kocam benim.
Nasip olursa bende ara vermek istemiyorum hemen pesınden yapacam beraberce buyuturum malum yaş ilerliyooo hayırlısıyla 2 tane olsun rabbım onlara hayırlı gelecekler nasıp etsın buyumus hallerını gormek tek ıstegım yaşlı anne olmak istemezdim ama kader
benim eşimde çok bulantı yaşadığım için çocuk felan yok unut diyo bende boşuna konuşma 2sene sonra hazır ol 2. çocuğu yapıcaz diyorum
Nasip olursa bende ara vermek istemiyorum hemen pesınden yapacam beraberce buyuturum malum yaş ilerliyooo hayırlısıyla 2 tane olsun rabbım onlara hayırlı gelecekler nasıp etsın buyumus hallerını gormek tek ıstegım yaşlı anne olmak istemezdim ama kader
hahahaha sanki kendisi çekti bulantıları sen istedikten sonra kandırırsın adamı
ohh bulantılarda bitmiş tadını çıkar hamişliqin canımHoşegelmişsen şekerlik bizler aynı takılıyoruz buralarda sen yoksun ee malum zayıflatmaklamı ugrasıyonbenim bulantılarım bitti gibi birşey çok şükür ara ara oluyor oda cok önemlı degıl diş agrılarım basladı bizde böyle sende neler var?
amin canım çok teşekkür ederimhaırlısı olsun tatlım. Allahım hayırlı zamanda göbüşlerini/zi/8 doldursun inşşş
bende öyle dedim çeken benim senmisin dedim oda bana bende senin o haldeki suratını çekiyorum dedi.
ayyy benimkide o zaman istemez aama yemek hazırşattırıyrum soframı hazırlıyor.eşim akşam eve geldiğinde möiğdem buklanıyor kasıklarım ağrıyor diyorum hemen bütün işlere el koyuyor
akıllı kadının hali başka canım:)
eceli yaaa iğneli laflarıma neden cvp yapıştırmıyorsun aaaaa elden atyaktan düşmüşsün sen hamilelik seni bitirmiş anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?