- Konu Sahibi pembemasal
-
Her hafta neden yaa?bence çok sık gitme canım her gidişte bebek radyasyon alıyoo insan düşününce endişeleniyo:18:burdakı dr lar sık gelmeden yana degıller iyi düşün yinede sen bilirsin
yaaaa nereye kayboldunuz satıcısınız işteeeee
Canimm mecburum gitmeye asil gitmesem endiselenirim,rahim duvariyla kese arasinda ic kanama var hep vardi ve gitmeyisi dr tedirgin etti her hafta gel kalp tisini duyalim icimiz rahat etsin herhangi bir rtim bozuklugunda ilacli mudahale edelim dedi. Nie oluyor bilmem ama bende kanama yok. Ins.gece:-(
Burdaydım canım bır konuya daldım kadının bırıne yazı yazdım oof yaa ne kadar zor durumda olanlar var bizler şanslıyız galıba çok şükürrrr simdi kahvaltı yapmalıyım ama canım bısı ıstemıyo bakım ne yerım
Burdaydım canım bır konuya daldım kadının bırıne yazı yazdım oof yaa ne kadar zor durumda olanlar var bizler şanslıyız galıba çok şükürrrr simdi kahvaltı yapmalıyım ama canım bısı ıstemıyo bakım ne yerım
çalışıyormusun dinleniyormusun pekiii hacanım yat dinlen uyorma kendini
M
Calisiyorum cnm evdeyken hep uyuyorum bana pek iyi gelmiyo ama benim kocada ota boca rapor alma diyo bu hafta gittigimde gecmemisse alip yaticam.
demek öyle hee yaa şimdiki çocuklar çok akıllı oluyolar yaaa belkide Allah söyletiyodur tatlım ben inanıyorum yakında seninde hamiş haberini alıcaz burdan bak gör
hahahaha kocan tabi güler kıçıylada gülmüştür sana.bu kadına ne veriyorsam şişiyor demiştir içinden
M
Calisiyorum cnm evdeyken hep uyuyorum bana pek iyi gelmiyo ama benim kocada ota boca rapor alma diyo bu hafta gittigimde gecmemisse alip yaticam.
oyyy oyyyy maşallaaahhhh zuzuşunda göbiş çıkmış işte... o miniğinin ellerini bacaklarını tötünü yerim benn... Maşallaaaaahhh ikinizedeee
inşallah canımm Allah büyük bakalım ne gösterecek zaman...
git layyynnnn kocam beni elleriylen besleeeerrrrr bi keremmm hııııhhh
kızlaaaaarr ben 10.30'da doktora gidiyorum bakalım yumoşlarım ne alemde dua edin... şimdi bi kahvaltı yapayım sonra da doooğru doktoraaaaa.....
oyyy oyyyy maşallaaahhhh zuzuşunda göbiş çıkmış işte... o miniğinin ellerini bacaklarını tötünü yerim benn... Maşallaaaaahhh ikinizedeee
inşallah canımm Allah büyük bakalım ne gösterecek zaman...
git layyynnnn kocam beni elleriylen besleeeerrrrr bi keremmm hııııhhh
kızlaaaaarr ben 10.30'da doktora gidiyorum bakalım yumoşlarım ne alemde dua edin... şimdi bi kahvaltı yapayım sonra da doooğru doktoraaaaa.....
kocan desin dursun canım bence senin çalışmaman yatıp dinlenmen lazım eğer ben çalışıyoken hamile olmuş olsaydım eşim kesinlikle çalıştırmazdı bence sende çalışma yat dinlen
valla benim kocam bugün işten çıksam varyaaa mutluluktan aklını bozarr heraldeee
ama bebişim doğsun 1 yaşına bi gelsin iş bakmaya başlicam kaynanamda ben bakarım dedi inş çabucak bulabilirim
ayy benim ebeğim olduğunda bırakmayı düşünüyorum onunla ben ilgilenmek istiyorum.gezmek istiyorum oynamak istiyorum
Kızlar burdayım hem kahvaltımı yapıyom hem sızlerı okuyorum bu arada kendıme ne guldum sorsanın canım bısı ıstemıyordu yaa hazırlamaya baslayınca gorsenın sankı mısafır gelecekne cok sey yapmısım eyy allam yaaa demekkı benım sorunum tembellık hazır onume gelse dunyayı yıyecem galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?