Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

ayşem benim resimler çok net belli oluyo demi:)) doktorum çok sanşlısın zayıf olduğun için ve hiç yağ olmadığı için bebeğini çok net görüyosun dedi

Kusmaktan psikolojim bozuldu:-( hep halsizim keyifsizim,bulantim heppp var hic soyle ohhh cektigim yok ne kdr daha dayanacagim buna bilmiyorum cok sukur varligina ama belki yarin guzel guzel buumus gorurumde gecer butun cektiklerimm:'(

yarın onu görünce çektiklerini unutuvericeksin tatlım bak görr

Maşallah sana :)Göbeğin son üç ayda çıkacaktır emin ol.Birda bazı kişilerin iç karınları geniş oluyor ondan fazla büyümüyor karnı.

saol canım 3 ayıda bakalım ne kadar büyüyecek:)) sanırım benimde iç karnım çok geniş yoksa şimdiye büyümüş olurdu

arkadaşlar prolaktin testini yenileticem.fakat bugün adetimin 1.günü. 3.günü pazara geliyor.yarın mı(yani 2.gün mü)yaptırmalıyım?yoksa pazartesi 4.günde yaptırsam daha mı doğru olur?

Arkadaşlar yarın eşimin doğum günü ve yarın sabah gidip gebelik testi yaptırıcam belki hamileyimdir umudu ile:) En güzel hediyeyi vermek istiyorum ona.
Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!

Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..

ayyy ne güzel dua olmuş öyle zuzuloya :) şu aşamamda 4.duayı kendime çekiyorummmm çatla yumurtam noluuuurr Allah hepimize yardım etsin canım.

Seastre seninkinden buyuk gobusum

Kizzzzz aysem sen yemeklerden bol bol bahsedince diyetten falan dem vurunca ben seni balik etli tombul bi hatun saniyordum yanilmissin kaju fistik gibisinn kivrimli mivrimli massallah. Benimde kabiz ve gaz problemim var cok fena ama gobis o bicim sert bende valla cok erkekn ama seninki gibi belirgin;-) yarin bakayim ne dicek dr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…