• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

böyle görüntüleri paylaşmayı Rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip etsin umarım. uzun zamandır giremiodum , bi selam çakayım arkadaşlara dedim.. bu ay biz de pek çalışamadık denebilir, annemin doğal gaz döşetmesi işleri malum boya badana yani inşaat telaşı evin içinde , onun yanındaydım bayram sonrası. bi ay öncesi zaten ramazandı.

ya kıslar incir kürü denen bişi var duyanınız mutlaka vardır.
işe yarıyor mu veya aranızda daha önce yapmış olanınız var mı? alıp yapsam mı diyorum , bilemiyorum..

yeni hamişlerimiz var mı aramızda tek tek okumadım sayfaları ama , varsa hepsini öpüyorum .. tebrik ediyorum.
artık benim de bebeğim olsun Allahım:((hayırlısı .

Ayy tatlim hadi hayirlisi bir kere bende vurdurmustuim mahvoldum valla ama etlkili bisey bayyaa... Ins.sende hamis kalirsin ve iste budur die naralar atarsin burada,rabiim isteyen herkesin yuzunu guldursun ins. Hayirrli haberlerini bekliyoruzzz sira sende;-)

iğne sonrası şiddetli ağrı oluyor ve baya sarsıyor insanı zuzum ama ben de galiba çatlama sorunu var :( geçen sefer iğneye rağmen çatlamadı ve dün iğne oldum bugün ağrı olması gerekirken çok şiddetli bir ağrım olmadı çok hafif oldu... hayırlısı canım vardır bunda da bir hikmet ne diyim :)

Seastire bebeğin yan gelip çatmış keyif çatıyor orda. Ne kadar net görünüyor öyle maşallah :nazar:

Düşükten sonra bebek hemen olur diye bir şey duymadım hiç. Önce sağlığına tam anlamıyla kavuş sonra o gelir inşallah

Senin BATa daha var, umutsuz olma öyle.

yaa evet peri teyzesi keyfine düşkün olucak sıpam:)) artık öyle güzel fotolarımız yok malesef ekrana sığmıyoruz artık:(( doktor amcası çok efendi duruşu var bunun diyo:9::9:

Ayyyy suu guzellige bakk yaaaa. Ay cok saol ne kadar net belli bebek oldugu parmak cocuk gibi cok tatli benimde boyle goruncek yani hyirlisiyla sabirsizliktan bayilcam simdi yaaa ne guzel bekliyodum sakin sakin':-D

yaa evet seninkide böyle şimdi annesi çok güzel duygular bunlar yaaa dur kız bayılma:)))kız sakin sakin beklenirmi hiç ben hiç sakin olamıyorum

Mucize gibi bişey bu ya :) Allah'ım önce karnında sonra kucağından güle güle büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Darısı bütün bebek bekleyenlerin başına :)

bence Allahın bizlere tutfettiği en büyük en güzel mucize bu . harika bi duygu. amin canım inş. darısı siz isteyenlerin başına inş

Kizlar dun dr gittim ve bebegimi gordum kipir kipir takla atiyordu resmen karnimda.ayyy kollari bacaklari vardi.10 haftalik olmusum

merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın... :3:

Recelim ne oldu sana daga yeni ogrendim.kendini Uzmemeye calis kolay degil ama ikinci bebek saglikli olur ins hemen hemen hepimiz ilk bebekletimizi kaybettik nasil aci cektik hepimiz biliyoruz.sana tavsiyem iyi beslen moralini yukse tut hemen devami gelir

$2012-09-06 19.13.44.jpg resmi koymaya calistim oldumu bilmiyorum. massallah demeyi unutmayin tamam mi kizlar

Son düzenleme:
Gordum canim cok tatli.ama ben kendiminkini koyamiyorum nasil koyucam ben yaaa resmini benim kuzumida gor teyzesi

canım resmi çek bilgisayara yükle. sonra konuya cevap ver de mesaj yazdığımız yerin üstünde simgeler var ınsert ımega yazan yere tıkla dosya seç de resim neredeyse orayı aç resmi seç yükle de oluyo

Kizlar dun dr gittim ve bebegimi gordum kipir kipir takla atiyordu resmen karnimda.ayyy kollari bacaklari vardi.10 haftalik olmusum

canımmm maşallaaahhhhh :nazar: Rabbim bebişini sana bağışlasın.. herşeyi çok net çıkmış maşallah pek bi şirin senin nazlıı.... Allah bağışlasın cnm... bizi merakta bırakma sık sık girmeye çalış olurmu..

canımmm maşallaaahhhhh :nazar: Rabbim bebişini sana bağışlasın.. herşeyi çok net çıkmış maşallah pek bi şirin senin nazlıı.... Allah bağışlasın cnm... bizi merakta bırakma sık sık girmeye çalış olurmu..
o
Evet canim annesi gibi hemen poz vermis.allahim sizede yasatsin bu guzel duygulari.artik sik sik girerim:nazar:

o
Evet canim annesi gibi hemen poz vermis.allahim sizede yasatsin bu guzel duygulari.artik sik sik girerim:nazar:

bi dahaki kontrolün ne zaman doktorun ne zamana gün verdi ikili için belikide ogün cinsiyetinide öğrenirsin yavrunun . ay eceli ne yapıyo acaba onun bibişinin cinsiyetinide çok merak ediyorum ben göbüşünün resmini gördüm yanılmazdıysam eğer oğlu olucak gibi ama hayırlısı

Back