- Konu Sahibi pembemasal
-
amin canımcım... ayşeee ben senin bebeğinin cinsiyeti kız diye biliyorum halbuki çooook erken bunu öğrenmek içinAllahmı söyletti neeeeeee
bi dahaki kontrolün ne zaman doktorun ne zamana gün verdi ikili için belikide ogün cinsiyetinide öğrenirsin yavrunun . ay eceli ne yapıyo acaba onun bibişinin cinsiyetinide çok merak ediyorum ben göbüşünün resmini gördüm yanılmazdıysam eğer oğlu olucak gibi ama hayırlısı
İki hafta sonra gidocez ikili tarama icin bakalim belki cinsiyetini soyler kuzumun.sence benim neyim olucak
göbüşün çıktımı çıktıysa koy bakim tahminde bulunim:)) benim işçimden kızın olucak gibi geliyo ama bilemiyorumtabi:). inş sonuçlarında güzel çıkar canımmm
göbüşün çıktımı çıktıysa koy bakim tahminde bulunim:)) benim işçimden kızın olucak gibi geliyo ama bilemiyorumtabi:). inş sonuçlarında güzel çıkar canımmm
Gobusum cikmadi galiba bilmiyorum.ins ikili tarama trstide guzel sonuclAnirda.bende rahatlarim.ins hayirli saglikli olsunda kizimda yok oglumda ama gonlumden ister istemez kiz geciyor
inş canım. aynen öyle kızında yok oğlunda sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. dediğin gibi insanın gönlünden biri geçyo o olsun istiyo ama hayırlısı bizde eşimle kız olsn çok istemişti nasip değilmiş oğlumuz geliyo. kayınvalidemde belki doğumda süpriz yapar kız olur diyo:)) bende bekleme hiç öyle süprizler o bize olmaz başkalarına oluyo ama dedim:)). Allahım banada ikinciyi kız evlat nasip eder inş
Eki Görüntüle 505408 .
:))6 aylık olduk ama göbüşüm bu kadar daha teyzesi. diğer topikteki anneler gülüyolar yok diye:)))
Bosver erkek cocuklaruda cok tatli oluyor.anneye duskun oluyor ben com sevetim erkek cocuklariniii.son ultrason resmini koysan kizzzzzz
Hahaha kiz benim gobegim zaten okadar senin ki gaz gibi birsey osursan gobegin gidicek gibi sen 6 ay sonra bide beni gor akseki katiri gibi olur cikarim
son ultroson resminde hiç yüzü yok teyzesi:)) 9 tane resim verdi doktor 2sinde pipisi birinde bacağı birinde ayağı kafası karnı var sadece okadar:))) ama 12.haftalık resmini koyabilirim istiyosan:))). evet erkek çocukları anneye çok düşkün oluyo eşim diyo kız olsaydı ne güzel bana düşkün olucaktı simdi sana düşkün olucak diyo kıskanıyo sanırım:)))
sorma canım daha yeni belli olmaya başladı işte görenler inanmıyolar şaşırıyolar hatt geçen hafta eski mahalleden birini görd
üm oda hamile kocaman karnı var senide hamile diye duydum bebeğin evdemi dedi ben başladım gülmeye yok daha karnımda dedim kadın şok oldu:)))
Eki Görüntüle 505408 .
:))6 aylık olduk ama göbüşüm bu kadar daha teyzesi. diğer topikteki anneler gülüyolar yok diye:)))
hahahah dur burda da güleyim bari :))))))
Gunaydin kizlarrr... Benim tipim kaydi yaaa:-D
Eki Görüntüle 505425
maşallah de teyzesi burda 12+5 günlük oğluşum
Oyyy.kurban olayim masallah subanallah erkegimize bakin hele kizima alicam senn oglano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?