• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Gunaydinlar canlar... Nasilsiniz? Hayaletim hayirli olsun kesemizi gormusuz ama kalp atisi icin erkekn canim ikinci muayeneyi beklicen hepimis gibi heyecanla... Bende c.tesi gidip gorucem bebisi artik hareket halindeymis ama ben hissedemiyormusum acaba ultrasonda gorulurmu ki?
Günaydın
Ultrasonda 6.haftadan sonra görülüyormuş. Seninki de görünür merak etme.

Gunaydinlar canlar... Nasilsiniz? Hayaletim hayirli olsun kesemizi gormusuz ama kalp atisi icin erkekn canim ikinci muayeneyi beklicen hepimis gibi heyecanla... Bende c.tesi gidip gorucem bebisi artik hareket halindeymis ama ben hissedemiyormusum acaba ultrasonda gorulurmu ki?

evet ultrasonda görüceksin tatlım ben 9, haftalık gittiğimde minnacık eli bacakları kıpır kıpırdı oğlumun:16::16:

evet ultrasonda görüceksin tatlım ben 9, haftalık gittiğimde minnacık eli bacakları kıpır kıpırdı oğlumun:16::16:

Ayyy gercektenmi babamiz cildiricak desenee. Ayy c.tesi gelsin o zaman ben onu minnacik bise saniyom yaa ne cabuk buyuyorlarr bole. Ins. Hareketlerini gorurum. Ultrasondada sole fiyakali bi foto tamamdir. Anasina cekerse guzel poz verir
:-)

Pembemasal ben hamiş değilim tatlım. Ama Allah söyletti diyelim gerçek olsun :34: Geçen gün de dilenci kadın Allah oğlunu sana bağışlasın dedi, ondan bile umutlanmıştım

Seni çok daha enerjik gördüm ve çok sevindim. GEçecek bu günler ve yeniden anne olacaksın inşallah. En azından artık hamile kalabildiğini ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsun. Bu bile moral olmalı sana

oyy ınsAllah olur hatta hamılesındır ınsAllah canım benım:)

merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın... :3:

canımmm seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.. Rabbim aynı hissiyatı tekrar yaşatmasın bebişin sağ salim kucağına gelsin inşallah... Sen pko lu olarak bir zoru başardın ve kendiliğinden hamile kaldın... bu bile çok güzel bişey aslına bakarsan.. bebeğini kaybetmen gerçekten çok üzücü ama hamile kalabildiğine sevinmen lazım bence... bana kalırsa senden ikinci hamileliğinin haberini 2-3 aya alırız gibiyo geliyo.. Hadi hayırlısı.. Öncelikle kafanı iyice dinle ve toparla, eski neşeni tekrar kazan sonra da yeni çalışmalara başla canım.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Öpüyorum çok.. :16::16::16:

günaydınnnn canlarııımm... vallaaa bu sabah baya kalabalığız maşallaaahhh....... şu ayşe delisi naptıki sıpa yaaa oda çok korkuttu biziiii....:53:

günaydın kızlar, bugün yumurtamın çatlaması lazım dün iğne oldum, inşallah çatlar da gebelik olur dua edin olur mu. Rabbim yardım et...
ayvareçeli, ne güzel seni burda görmek, iyileşiyorsun artık maşallah sana, her yerde denir, düşüğün arkası bebek... çok yakında senden güzel haberler alacağız inşallah canım.

günaydınnnn canlarııımm... vallaaa bu sabah baya kalabalığız maşallaaahhh....... şu ayşe delisi naptıki sıpa yaaa oda çok korkuttu biziiii....:53:

günaydın canım... ya evet canım ya ayşe yi merak ettim ben de. naptı acep...

kızlar günaydın... ben pek aydın bi şekilde kalkmadım güne ama inşallah sizin gününüz iyi geçer .zaten herkes bomba gibi maşallah :)

Ayyy gercektenmi babamiz cildiricak desenee. Ayy c.tesi gelsin o zaman ben onu minnacik bise saniyom yaa ne cabuk buyuyorlarr bole. Ins. Hareketlerini gorurum. Ultrasondada sole fiyakali bi foto tamamdir. Anasina cekerse guzel poz verir
:-)

bende gittiğimde beklemiyodum ama bi baktım kıpır kıpırdı sıpam çok güzeldi

zuzu teyzesi bak burda 9+3 dü oğluşum kıpır kıpırdı
$06092012617.jpg

günaydın kızlar, bugün yumurtamın çatlaması lazım dün iğne oldum, inşallah çatlar da gebelik olur dua edin olur mu. Rabbim yardım et...
ayvareçeli, ne güzel seni burda görmek, iyileşiyorsun artık maşallah sana, her yerde denir, düşüğün arkası bebek... çok yakında senden güzel haberler alacağız inşallah canım.

benide dusugun arkasi bebek diyip cok umutlandirdilar ama 4 aydir tik yok :( bu ay stresten yumurtalarda gelismedi... bi de grip oldum, antibiyotikler agri kesiciler yuzuyor midem de... dusukten sonra vucudum cok direncsiz dustu, moralin de buyuk etkisi var bunda... hala surekli hasta oluyorum

kızlae benimde umutlarım eylüle kaldı ama umutlarım tükeniyor :(
ben mayısta duphaston kullandım adetlerim düzene girdi tekrar tahlil yaptırdım sorun yok dedi eşime sperm tahlili verdi %20 oranında hareketsilik var dedi muayene olsun dedi şimdi gidicez ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum yumurtlama günlerini aksatıyoruz sanırım yada olmuyor. 5 . ayımdayım. 29 agustosta regl olmam gerekiyordu hala olmadım biraz şişlik hissediyorum biraz umudum var ama yine de çok umutlanmak istemiyorum hamile olabilir miyim acaba?

ayrıca kızlar sperm hareketsizliği hakkında bilgisi olanlar ?????????
bide arı sütünü nasıl alıyoruz ne nasıl üketiyoruz yardım please :(

Seastire bebeğin yan gelip çatmış keyif çatıyor orda. Ne kadar net görünüyor öyle maşallah :nazar:

benide dusugun arkasi bebek diyip cok umutlandirdilar ama 4 aydir tik yok :( bu ay stresten yumurtalarda gelismedi... bi de grip oldum, antibiyotikler agri kesiciler yuzuyor midem de... dusukten sonra vucudum cok direncsiz dustu, moralin de buyuk etkisi var bunda... hala surekli hasta oluyorum
Düşükten sonra bebek hemen olur diye bir şey duymadım hiç. Önce sağlığına tam anlamıyla kavuş sonra o gelir inşallah

Kızlar umudum yok yine hamile değilsin daisyb diyor içimden biri :47:
Senin BATa daha var, umutsuz olma öyle.

Ayy tatlim hadi hayirlisi bir kere bende vurdurmustuim mahvoldum valla ama etlkili bisey bayyaa... Ins.sende hamis kalirsin ve iste budur die naralar atarsin burada,rabiim isteyen herkesin yuzunu guldursun ins. Hayirrli haberlerini bekliyoruzzz sira sende;-)

Merhaba kızlar ağustosun sonuna doglu ılk once gecen ay kı hamılelerı kutlarım artık umudunu sonbahara bırakanlara da ben de dahıl Allahın ıznıyle hayırlı saglıklı bebekler dılerım tez zamanda ...
Pco yu yendım ve artık normale Dondum cok sukur Allahıma sıze tafsıyem doktorum da bunu yıneledı kı ıster bır rahatsızlıgınız olsun ıster olmasın fazla kılolarınız varsa hamıle kalmak ıstıyorsanız once kılolarınızdan kurtulmaya bakın hem rahat hamılelık gecırırsınız hem de kolay hamıle kalırsınız bı de folık asıt ve polen arı sutunuzu her gun bır recek kasıgı yemeyı ve esınıze yedırmeyı unutmayın buna kecı boynuzu pekmezı de dahıl( bunu esınız yıyıcek)
Umutlu bu aydan umarım Allahın ıznıyle mutlu cıkarız

Eylül lıstemız
Bismillahirrahmanirrahim Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim eylül lıstesı

Pembemasal 18 eylül[/QUOTE
pembecım arkandayım yine koruman gibi:)) 20 eylül batım

ayrıca kızlar sperm hareketsizliği hakkında bilgisi olanlar ?????????
bide arı sütünü nasıl alıyoruz ne nasıl üketiyoruz yardım please :(
sperm hareketsızlıgıne karsı kecıboynuzu kürü uygulayabılırsınız pekmezı olmaz ama kecıboynuzunu kaynatıp yapılan kürden olcak mutlaka arısütüde aktarlarda vardır ordanda tarıf ederler sanırım balla karıstırcan emın degılım ama :))

Back