- Konu Sahibi pembemasal
-
zuzu teyzesi bak burda 9+3 dü oğluşum kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 504564
Ayy tatlim hadi hayirlisi bir kere bende vurdurmustuim mahvoldum valla ama etlkili bisey bayyaa... Ins.sende hamis kalirsin ve iste budur die naralar atarsin burada,rabiim isteyen herkesin yuzunu guldursun ins. Hayirrli haberlerini bekliyoruzzz sira sende;-)
Seastire bebeğin yan gelip çatmış keyif çatıyor orda. Ne kadar net görünüyor öyle maşallah
Düşükten sonra bebek hemen olur diye bir şey duymadım hiç. Önce sağlığına tam anlamıyla kavuş sonra o gelir inşallah
Senin BATa daha var, umutsuz olma öyle.
Ayyyy suu guzellige bakk yaaaa. Ay cok saol ne kadar net belli bebek oldugu parmak cocuk gibi cok tatli benimde boyle goruncek yani hyirlisiyla sabirsizliktan bayilcam simdi yaaa ne guzel bekliyodum sakin sakin':-D
Mucize gibi bişey bu ya :) Allah'ım önce karnında sonra kucağından güle güle büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Darısı bütün bebek bekleyenlerin başına :)
merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın...
Kizlar dun dr gittim ve bebegimi gordum kipir kipir takla atiyordu resmen karnimda.ayyy kollari bacaklari vardi.10 haftalik olmusum
oyy yerim ben onun minnak ellerini ayaklarını annesi bak bende oraya 9+3 deki resmini koydum oğlumun gördünmü
Gordum canim cok tatli.ama ben kendiminkini koyamiyorum nasil koyucam ben yaaa resmini benim kuzumida gor teyzesi
Eki Görüntüle 505371 resmi koymaya calistim oldumu bilmiyorum
oyy maşallah teyzesinin kuzusuna çok tatlı
Ayni annesi gibi tatli yavrum.allah nazarlardan saklasin yavrumu ve dizin yavrularinizida
Kizlar dun dr gittim ve bebegimi gordum kipir kipir takla atiyordu resmen karnimda.ayyy kollari bacaklari vardi.10 haftalik olmusum
ocanımmm maşallaaahhhhhRabbim bebişini sana bağışlasın.. herşeyi çok net çıkmış maşallah pek bi şirin senin nazlıı.... Allah bağışlasın cnm... bizi merakta bırakma sık sık girmeye çalış olurmu..
o
Evet canim annesi gibi hemen poz vermis.allahim sizede yasatsin bu guzel duygulari.artik sik sik girerim
o
Evet canim annesi gibi hemen poz vermis.allahim sizede yasatsin bu guzel duygulari.artik sik sik girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?