- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
Tüm yaşanan sıkıntılar unutulur ve sağlıkla cadı'nı kucağına alırsın inşallah...Göstermemek dışında başka nazlar yapmasın sana:))
çok teşekkür ederim, her isteyene de versin allah inşallah !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm yaşanan sıkıntılar unutulur ve sağlıkla cadı'nı kucağına alırsın inşallah...Göstermemek dışında başka nazlar yapmasın sana:))
Ben de varım...19/6/2009
Dün bebeğimle ikinci buluşmamız gerçekleşti.
Bu kez daha sakin, kontrol amaçlı kısa bir mauyene oldu. Doktorum bebeğimin hayata tutunmasında emeği olan, Adnan Hoca'ydı, böylece kendisi de tanışmış oldu minikle...
Bebeğin boyunu öğrendiğimde çok şaşırdım. Geçen hafta 5 mm iken, şuanda tam 11 mm olmuş, iki katından daha çok bir gelişme göstermiş maşallah. Çünkü artık 2 gün sonra tam 2 aylık olacak... Doktorum gelişiminin haftası ile uyumlu olduğunu söyledi...
Kalp atışlarını kısa bir süre de olsa oldukça güçlü bir şekilde dinledim...
Bir de beni şaşırtan görüntüsü oldu, geçen hafta nokta kadar iken, dünki ultrasondaki görüntüsü minyatür bir insan formundaydı, kolları seçiliyordu ve hareket ediyordu. Büyük bir C harfine benziyordu ama bu kez sadece sesi ile değil görüntüsü ile de "ben de varım" der gibiydi... opuyorumnanaktan
Dünyaya istenen bir bebek olarak gelmenin güzelliği üstünde olacak bebeğim... Yolculukların en yoğununa çıktın, yolun açık olsun...
Biraz da kendimden bahsedeyim, henüz herhangi bir mide bulantısı yaşamadım, progestanın saatini değiştirdim, artık tokken içiyorum ve tansiyon düşmesi yapmıyor, aklınızda bulunsun... Ama fırsat buldukça uyumaya devam... -tatlicadiarzu-
nurgülcüm o avatarını nerden buldun bende öyle değişik bişeyler arıyorummm
nurgül cüm ,
daha ne kontroller var her birine sevinçle gidersin umarım demiştim sana, işte kastettiğim bu.. kontrolleri heyecanla beklemek bile güzel, inşallah sonuna kadar böyle mutlu ve mucizevi olur bebişle senin için ...
babywın canım nasılsın..................benım üç tane canımmmmmmmmmmmmmm
evet canım pıtpt atıyodu üçüde ama tedırgınım ya..........ınş sıkıntım olmaz canım.............
şekerim sen nasılsın ?
daha evvel sana kız demiştim ama şimdi yazarken ooğluşşun napıyo diycektim birden :))) senin şu şerife hemşire bunu da önceden anlayabilir mi acep kaydirigubbakcemile3
sagolun kızlar ınş bakalım rabbım kolaylık verecek.............sızler nasısınız.....................