Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ilahi serenenas çok güldüm gerçekten :roflol: ooo maşallah cadııyaaa bak sen... toplamış talihleri... cinsiyetimiz kesinleşsin de bu işi ciddiye bindirelim, elimizi çabuk tutalım... :icecream:

şekerim KK üzerinden dünür de olduk, hadi hayırlısı :)))
ama ilerde senin oğlan aman ben bu cadı kızdan yandım derse geri almam bilmiş olun sırnaşık şey

dünürcüm bu sticker i nasil yapistirdin bi anlat bakiiimm
ben de cadima uygun bisi ariyordum..

şekerim KK üzerinden dünür de olduk, hadi hayırlısı :)))
ama ilerde senin oğlan aman ben bu cadı kızdan yandım derse geri almam bilmiş olun sırnaşık şey
allahın izni peygamberim kavliyle serenenascımdelikafadulden... :sm_cool:
bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş çocğu oğlan ettik neyse kız olursa kardeş olurlar artık kaydirigubbakcemile3

dünürcüm bu sticker i nasil yapistirdin bi anlat bakiiimm
ben de cadima uygun bisi ariyordum..

dıptısdıptıs teyzesi göndermişti ilk öğrendiğinde ben de ikiz olur belki diye bekledim, tek olduğunu öğrenince de ekledim... ben de çok sevdim. tişörtünü mü yaptırsam... ben kullanmana izin verirdim ama telif hakkı dıptısa ait... image stocklarda var aslında güzel şeyler... bir araştır canım... cadııyı öpüyorum... -tatlicadiarzu-

babytwincim nasılsın kaç gündür arıyorum birtürlü ulaşamıyorum

Meryem nasılsın? canım aldım notunu ama arayamadım seni, cinsiyeti belli oldu mu canımcım? nasıl bebiş?:1hug:
aricam seni en kısa sürede...öpücükler... sevgiler

slm babytiw nasılsın nasıl geçiyo hamilelik ufaklık yaramazlık yapıyomu?Allah nasip ederse bizde temmuzda başlıyoruz tedaviye bir aksilik olmazsa inş dua edin arkadaşlar inanın buna çok ihtiyacım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inş

selam kızlar nasılsınız

slm babytiw nasılsın nasıl geçiyo hamilelik ufaklık yaramazlık yapıyomu?Allah nasip ederse bizde temmuzda başlıyoruz tedaviye bir aksilik olmazsa inş dua edin arkadaşlar inanın buna çok ihtiyacım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inş

selam el muallim, selam pampal...hihoyyyt

iyi gidiyor kızlar, herşey yolunda çok şükür, bebiş sessiz sedasız büyüyor sanırım... el-muallimcim sen iyi ol, kendine dikkat et... :lepi:

pampalcım seni sayfamda görmek çok güzel... tedavine çok sevindim... şurda temmuza ne kaldı? nerede düşünüyorsun? canım lütfen rahat ol, aşırı heyecan yapma, sakin ol, anne olmaya hazırla kendini, sigara içiyorsan bırak, fazla kahve tüketme, stresten uzaklaş... pozitif git merkezine...
Allahım inşallah bu sefer ol desin... hihoyyyt

pampalcım inşallah rabbim dualarını kabul eder ALLAH gönlüne göre versin.Ama olmayacak diye hiç aklından geçirme hep pozitif düşün ben ankarada MAYA TÜP BEBEK MERKEZıNDE yaptırdım ve şimdi hamileyim 3 aylık rabbim OSMAN HOCADAN VE ADNAN HOCADAN razı olsun.Rabbim olmayanlarada versin.

Babytwincim doktorum erkek diyor ama kesin anlamamız için 1 ay beklememiz gerekiyor şimdilik sağlığı güzel inşallah sonuna kadar boyle gider

kızlar hepinize selamlar.. uzun zaman yoktum sizi çook özledim ne var ne yok hamiş var mı? ben mayadayım...az kaldı dua edin bana..

evetya nerdeydın..............tedavıdemısın hadı canım ınş guzel olur hersey.............................
kızlar ıyı kandıllıerrrrrrrrrrrrrr

kızlar hepinize selamlar.. uzun zaman yoktum sizi çook özledim ne var ne yok hamiş var mı? ben mayadayım...az kaldı dua edin bana..

idilengin nasıl gidiyor? anlatsana tedavini? biz iyiyiz canım çok şükür, buraya takılanlar genelde hamiş canım, sen de takıldın sen de hamiş kalacaksın :lepi:
allah kolaylık versin...

evetya nerdeydın..............tedavıdemısın hadı canım ınş guzel olur hersey.............................
kızlar ıyı kandıllıerrrrrrrrrrrrrr

sana da iyi kandiller el-muallim... ankarada acayip yağmur yağıyor şuan, mübarek ve bereketli bir gün bugün... -tatlicadiarzu-

hadı ya ankara yağmurlu demekk...............burası sıcak ama dune gore ıyı............nasılsın canım senınde kandılın mubarek ols.....................

merhaba nurgulcum .. her şey cok guzel gıdıyor ..:nazar:.. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. ben de ınşallah temmuzda mayada tedavıme baslıyacagım .. adet olmayı beklıyorum .. tatıle gırdım .. kendımı dolap duzenleme ışıne adadım .. mılımetrık duzenlıyorum her seyı .. kafayı mı sıyırıyorum ne a.s..
... hemşirelemı cok ozledım .. onlarla bır teras keyfı yaparız artık ... bu arada 3 gunluk mını bır tatıl yaptım .. eşımın memleketıne gıttık cok ıyı geldı .. hatta zıpzıplara bıle bındım .. bu moralle ınşallah hamıle kalırım ... gorusmek uzere .. kendıne ıyı bak .. tabıı yegenıme deyerimseniben

canancım merhaba, sensen mesaj almak ne güzel. ben de canan nerelerde diyordum. ne güzel tatildesin, keyfini çıkar. dolap yerleştirmeküsrekli ertelenir ve e zahmetli iştir, çünkü zaman gerektirir. ama bir kez yerleştirince de kafandan atarsın, rahat edersin...
Temmuza birşey kalmadı canım, çok az kaldı...
be de maya'nın terasında yaptığımız sohbetten çok hoşlanmıştım... inşallah iyne yaparız.
moralini çok iyi gördüm canım, sen zaten pozitifsin ama bu kez biraz daha rahat ol, çok takma kafana... kendini bırak... bence hamile kalmaman hiçbir neden yok... :nazar:kaldı ki sen doğal yollarla bile kalabilmişsin...
bebiş de benim hafiften midemi hassaslaştırmaya başladı, kokulara acayip duyarlıyım... komşunun ne pişirdiğini içine koyduğu baharatlara kadar tahmin ediyorum neredeyse... kaydirigubbakcemile3

görüşürüz inaşşallah canım en ksıa sürede...:icecream:

arkadaşlar sagolun tşk ederim dualarınız için.Bende mayaya gitcem allah nasip ederse önümüzdeki hafta gidip tahlil yaptırcaz ilk tedavimiz negatif oldugu için nedenini araştırcaklar onları yaptırcaz bakalım sonumuz iyi olur inş

süper pampallll... yeni bir heyecan başlıyor senin için... inşallah sorun tesbit edilir ve basit bir sordundur... Allah tamamına erdirir inşallah...kaydirigubbakcemile2

tekrar merhaba kızlar... evet uzun süre yazamadım.. aslında yazmak istediğim ve yazacağım bir çok şey biriktirdim.. ama imkanım olmadı.. çook iyiyim çok şükür. mayadayım ve yumoşlarımı özenle büyüttüm..bu gece çatlatıcaz onları. sayıları oldukça iyi.. boyutları da :) pazar günü de geçici bi ayrılık yaşayacağım... mayayı çook sevdim sımsıcak bi yer. doktorlarımı çok sevdim. şefire'cim de anlatılmaz yaşanır birisi :)) çok tatlı. herşey çok yolunda gidiyo ama tabii bundan sonrası daha mühim.. içimde heyecan, umut, endişe, meraak gibi bi çok duygu barındırıyorum şuan.. ben de bi anne olacağım.. inanamıyorum.. çok rahat ve pozitif bi dönem geçiriyorum.. galiba purogen bana da mutluluk hormonu salgılatıyor :))) dualarınızı bekliyorum....bundan sonraki yaşayacaklarımı sizinle paylaşabileceğim için de ayrıca çok mutluyum..

X