- 24 Aralık 2009
- 287
- 0
arminas kutlarım canım. ne güzel senin e güzel bir kızın olacak.
respicim. facede 510 tane açılmamış mesajım var. mailde ise 1000 küsür tane. ama senden bir tane mesaj geldi facee. onu da okudum doğuma giderken mesaj atmıştın. isim ve fotoğraflarla ilgili mesajın gelmedi. sizlerden gelenlere bakıyorum.
ama eskisi gibi giremediğim konusunda çok haklısın canım. ben yaklaşık 13 yıl basın danışmanı olarak çalıştım, iletişim fakültesini de sayarsak 17 yıl her gün tüm gazetelere göz atarak gündemi takip ettim. 6 aydır ise gündem takibi sıfır. sadece kızım eşim ve ailem vardı gündemimde. çok komik bir durum elbette doğru değil ama böyle olmak zorundaydı.
ne annem var yanımda ne de evde bana yardım eden bir yardımcı. ben yalnızım, üstelik cemre yatağında uyumuyor. hiç boş vaktim yok. saece akşam 22.00-23.00 arası boşum. bu kadar girebilmem bile mucize. herşeyin ucunu kaçırdım anlayacağınız. toparlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum. sanırım yeniden çalışmaya başlamak en doğrusu. ama cemreyi nasıl bırakırım bilemiyorum.
hepinizi öpüyorum.
Nurgül cüm çok teşekkür ederim. doktorumuz kesin olarak detaylı ultrasonda belli olur ama kız bebek geliyor dedi... ilerleyen günlerde değişiklik olmazsa kızımız olucak :)))