Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

arminas kutlarım canım. ne güzel senin e güzel bir kızın olacak.
respicim. facede 510 tane açılmamış mesajım var. mailde ise 1000 küsür tane. ama senden bir tane mesaj geldi facee. onu da okudum doğuma giderken mesaj atmıştın. isim ve fotoğraflarla ilgili mesajın gelmedi. sizlerden gelenlere bakıyorum.

ama eskisi gibi giremediğim konusunda çok haklısın canım. ben yaklaşık 13 yıl basın danışmanı olarak çalıştım, iletişim fakültesini de sayarsak 17 yıl her gün tüm gazetelere göz atarak gündemi takip ettim. 6 aydır ise gündem takibi sıfır. sadece kızım eşim ve ailem vardı gündemimde. çok komik bir durum elbette doğru değil ama böyle olmak zorundaydı.
ne annem var yanımda ne de evde bana yardım eden bir yardımcı. ben yalnızım, üstelik cemre yatağında uyumuyor. hiç boş vaktim yok. saece akşam 22.00-23.00 arası boşum. bu kadar girebilmem bile mucize. herşeyin ucunu kaçırdım anlayacağınız. toparlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum. sanırım yeniden çalışmaya başlamak en doğrusu. ama cemreyi nasıl bırakırım bilemiyorum.

hepinizi öpüyorum.

Nurgül cüm çok teşekkür ederim. doktorumuz kesin olarak detaylı ultrasonda belli olur ama kız bebek geliyor dedi... ilerleyen günlerde değişiklik olmazsa kızımız olucak :)))

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra evimize geldik.Doğumu memleketimde yaptım.Eşimin memleketi derken bizim oğlan bugüne kadar gezdi.Sıcaklar bir yandan eve adapte olması bir yandan 2 gündür çok huzursuz.Kucaktan inmek istemiyor,uyumuyor.Perişan olduk valla.Sene'cığım bizde herşeyi doruklarda yaşıyoruz.Korkunç gaz problemi var.
asuman sana çok sevindim.Ne güzel bir kız bir oğlan.Hayırlısı ile kucakla yavrularını.Dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Geçmişi çok okuyamadım.Diğer arkadaşlar iyisinizdir umarım.

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra evimize geldik.Doğumu memleketimde yaptım.Eşimin memleketi derken bizim oğlan bugüne kadar gezdi.Sıcaklar bir yandan eve adapte olması bir yandan 2 gündür çok huzursuz.Kucaktan inmek istemiyor,uyumuyor.Perişan olduk valla.Sene'cığım bizde herşeyi doruklarda yaşıyoruz.Korkunç gaz problemi var.
asuman sana çok sevindim.Ne güzel bir kız bir oğlan.Hayırlısı ile kucakla yavrularını.Dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Geçmişi çok okuyamadım.Diğer arkadaşlar iyisinizdir umarım.

sinemcim evinize hoşgeldiniz... inşallah en kısa zamanda sıkıntılı geçen alışma döneminizi atlatırsınız...

Arminas tebrik ederim.........çok duygulandım yazını okuyunca Allah tamamına erdirsin inşllh .....sağlıkla sarıl kızçene............. topikteki kızçeler giderek çoğalıyo ne güzel...............

Arminas tebrik ederim.........çok duygulandım yazını okuyunca Allah tamamına erdirsin inşllh .....sağlıkla sarıl kızçene............. topikteki kızçeler giderek çoğalıyo ne güzel...............

Hafza cım çok teşekkür ederim canım... Rabbim bekleyen herkesi hayırlısıyla kavuştursun yavrusuna...:Saruboceq: evet ya kızçe sayısı artıyor maşallah:nazar: birde isim konusunda bana fikir verirseniz çok sevinirim...

selam arkadaşlar;

cuma günü kontrolümüz vardı, eşim iş seyehatinde olduğu için annemle gittik... kuzum ilk defa anneannesiyle tanıştı :))) hemde cinsiyetinin belli olduğu gün tanıştılar... Kızım olucakmış teyzeleriiii :)))))

2 li test döneminde "kız bebek geliyor galiba" demişti doktorum, cuma günü tekrar baktı ve kız bebek dedi... sanırım artık değişmez 18. haftamıza giriyoruz...

annem torunuyla ilk tanışmada fazla duygusaldı, tutamadı kendini ağladı sürekli... tabi bende tutamadım kendimi. ilk torunu olduğu için oda çok heyecanlı... eşime haberi telefonda verdim, "babası kızın senden toka istiyor gelirken bize toka getir" dedim, eşim birkaç saniye cevap veremedi sonra baktım sesi titriyor... en sonunda koy verdik gitti telefonda salya sümük birbirine karıştı :))) hem o an yanımızda olamamanın verdiği burukluk, hemde ilk ve çok beklenen bebek heyecanıyla bizde kendimizi tutamadık...Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yaşatsın bize inşallah... heyecanım katlanarak devam ediyor... 4 lü test için kan verdim Cuma günü sonucumuzu alıcaz, inşallah ondan da hayırlı haberler alırız...

duygu dolu Cuma gününden sonra sakin ve sıcak geçen hafta sonunda yazıcaklarım bunlar arkadaşlar
hepinizi öpüyorum...

:nazar: masallah canim ALLAh gönlünce verdi insallah tabiki bizler icin en önemlisi saglikli olmasi ama genede düsünüyoruz kizimiz yada oglumuz olsun diye,yazik esine cok zor gelmisdir o gün yaninda olmadi,biz doktorun yaninda salya sümük sarildik birmimize ama cionsiyetinde degil ikiz olodunu duyudmuz an o durumu yasadik....Rabbim saglikli bi sekilde devam etdirsin hamileliklerimizi canim....

Canim benim cok tsk ederiz rabbim bi hamilelikte iki duyguyuda yasatiyor bana sükürler olsun...

Sinem ciğim evine hoşgeldin, ilk zamanlar çok zor haklısın
Ama bana denilenleri sana söylemek yapabileceğim yegane şey inan hepsi geçiyor. Biz 8. ayımızı bitirdik. Doruk paşalar zorlu bebek çok haklısın :))) allah kolaylık versn arkadaşım.

:nazar: masallah canim ALLAh gönlünce verdi insallah tabiki bizler icin en önemlisi saglikli olmasi ama genede düsünüyoruz kizimiz yada oglumuz olsun diye,yazik esine cok zor gelmisdir o gün yaninda olmadi,biz doktorun yaninda salya sümük sarildik birmimize ama cionsiyetinde degil ikiz olodunu duyudmuz an o durumu yasadik....Rabbim saglikli bi sekilde devam etdirsin hamileliklerimizi canim....

canım benim çok teşekkürler... tabiiki önce sağlıklı olmaları önemli olan , geçen gün de bahsetmiştim kontrole gittiğimizde görmek ve duymak istediğim ilk şey kalp atışı, onu duyduktan sonra rahat bir nefes alıyorum... ama vakit gelince cinsiyette merak ediliyor tabii... eşim için gerçekten çok zor oldu o gün, benim içinde zor oldu tabii ama onu daha fazla üzmemek için tek kelime bile etmedim... Allahım bu nasıl güçlü bir duygu böyle ya, yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız birisi var ama onu herkesten daha çok seviyoruz... her türlü zorluğa onun için katlanabiliyoruz... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.. bak yine duygulandım ben yaaaa :))) sen neler yaptın? alışverişe devam ediyormusun?

canım benim çok teşekkürler... tabiiki önce sağlıklı olmaları önemli olan , geçen gün de bahsetmiştim kontrole gittiğimizde görmek ve duymak istediğim ilk şey kalp atışı, onu duyduktan sonra rahat bir nefes alıyorum... ama vakit gelince cinsiyette merak ediliyor tabii... eşim için gerçekten çok zor oldu o gün, benim içinde zor oldu tabii ama onu daha fazla üzmemek için tek kelime bile etmedim... Allahım bu nasıl güçlü bir duygu böyle ya, yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız birisi var ama onu herkesten daha çok seviyoruz... her türlü zorluğa onun için katlanabiliyoruz... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.. bak yine duygulandım ben yaaaa :))) sen neler yaptın? alışverişe devam ediyormusun?

hep düsünüyoruz demmi aceba nasil ne yapiyor diye ) benimkiler tekmelemdi zaman bi sekilde onlari tekmeliycek hale getiriyorum yoksa cok merak ediyorum...
Canim kaba alis veris bitdi yani odalari araba koltu disarda gezdirnme arabasi vs.sadece kiyafetleri kaldi onlarida bakalim ne zaman aliriz,sali günü esimle bi göz gezirdik nerde ne var diye,zaten ilk dönem fazla birsey almiycam galiba hemen büyüyüp geliyor bebislerimiz...
Sen isim düsündünmü??

Benim esim illa dilan diye tutdurmasaydi ben DEFNE,BERRA ,BEGÜM düsündüm ama kismet dilandaymis

hep düsünüyoruz demmi aceba nasil ne yapiyor diye ) benimkiler tekmelemdi zaman bi sekilde onlari tekmeliycek hale getiriyorum yoksa cok merak ediyorum...
Canim kaba alis veris bitdi yani odalari araba koltu disarda gezdirnme arabasi vs.sadece kiyafetleri kaldi onlarida bakalim ne zaman aliriz,sali günü esimle bi göz gezirdik nerde ne var diye,zaten ilk dönem fazla birsey almiycam galiba hemen büyüyüp geliyor bebislerimiz...
Sen isim düsündünmü??

ya ben daha tekme hissedemiyorum canım... geçen haftalarda arada pıt pıt bişeyler oluyodu bende onları tekme zannediyodum ama şimdi pek hissetmiyorum... hayırlısıyla 20 de falan hissederim herhalde... ooo eşyaların büyük olanlarını almışsınız bile maşallah... kıyafet alışverişine çıkmadan önce yeni doğum yapan birilerinden tavsiye al bence. sayfada yeni anne çok nasılsa bir sor bakalım en çok neye ihtiyaç oluyor ona göre alırsın daha iyi olur. isim konusunda net birşey yok ama eşim Bade ismini çok istiyor. bende nasıl olsa vaktimiz var diye araştırıyorum canım...sizde aklınıza gelenleri yazın bana...

bende cok gec hisetdim bebislerimi canim benimkiler daha cok sirtimin bölgesinde oldu icin gec hisetmisim ama cimdi cok fenalar biri birakiyor biri tekmeliyorlar...
Bundan bi kac gün önce esimle koltukta uzanip filim izlerken ben uyumusum esimde poposunu dayamis benim göbegme adam neye ugradini anlamamis:)) diyorki yazik :) ayy birdan dilan hanim bi tekme gecirdi bana sanki annemin yanindan git demek istedi diyoor:))
Evet alis veris listesini istesen iyi olcak gercekten,bi kac birseyler var ama tabiki herseyi almadik daha ....

Selam kizlar nasilsiniz???
Bana alsiveris listesinde yardimci ola bilcek kim var aramizda???
SENAAAAAA;BABYTWINNNNNNN yardimmmmm

senacım çok teşekkür ederim... amin canım inşallah hepimizin yavruları hayırlı birer evlat olsun:Saruboceq:... bu arada isim için senden destek bekliyorum :)))

Mina
Nisa
Alya
Derin
Berrak
Yağmur

bunları beğenirim senin gerçek adını bilsem daha üretken olabilirim belki :)
Ama nickine bakıp nedense Mina geldi aklıma - arminas- Mina

Mina
Nisa
Alya
Derin
Berrak
Yağmur

bunları beğenirim senin gerçek adını bilsem daha üretken olabilirim belki :)
Ama nickine bakıp nedense Mina geldi aklıma - arminas- Mina

senacım öncelikle teşekkür ederim... nisa,derin,berrak,yağmur yakın çevremizde olan isimlerin malesef :))) Alya benimde beyendiğim bir isim anlamıda çok güzel onu listemize alabiliriz. gerçek ismim Selçin nickimin Arminas olmasının sebebi şu, ben bir ara Armina ismine çok takılmıştım sonundaki S de benim adımın ilk harfi sonuç olarak Arminas oldu yani :)))

bende cok gec hisetdim bebislerimi canim benimkiler daha cok sirtimin bölgesinde oldu icin gec hisetmisim ama cimdi cok fenalar biri birakiyor biri tekmeliyorlar...
Bundan bi kac gün önce esimle koltukta uzanip filim izlerken ben uyumusum esimde poposunu dayamis benim göbegme adam neye ugradini anlamamis:)) diyorki yazik :) ayy birdan dilan hanim bi tekme gecirdi bana sanki annemin yanindan git demek istedi diyoor:))
Evet alis veris listesini istesen iyi olcak gercekten,bi kac birseyler var ama tabiki herseyi almadik daha ....

oyyyy yerim ben onların tekmelerini yaa :))) seninkiler iki tane canım dolayısıyla da herşeyi iki katı hissediyosun. birisi tekmelemese diğeri tekmeler tabii :))) bende heyecanla bekliyorum o tekmecikleri opuyorumnanaktan

X