Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

çok teşşekür ederim canım o kadar ilgilenmen beni çok duygulnadırıdı...ben senin dediğin mekeze bakayım eğer kararımız istanbul olursa haber vereceğim..bu arada sen tüp bebekmi deniyorsun..yada denedinmi

bakalım eşimi ikna eder etmez başlayacağım tedaviye...bende 32 yim ama ben zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden aşılama saçma geliyor bizim için şans%10 muş...hayırlısı inşallah

eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsun
malesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
kusuruma bakma seni kırmak istemem ama üzülüyorum kadınların bu kadar yıpranmasına. allah yardımcın olsun.
sırf o değil ki kuzum...dün keçiboynuzu suyunu sevmedi diye kaynattım , meyva suyu aldım karıştırıp içirecektim...içmedi. bana sen hastalık konuşunca mutlu oluyorsun, doktora gidicez ya dedi.... ben o üzülmesin diye ağzımı açmıyorum içimde kor var söylemiyorum endişelerim var ve o üzülecek diye kimseyle paylaşamaıyorum ve sonucunda olayı abartan oluyorum...ben defalarca doktora gidiyorum ki ne rezil hallerde muayne oluyorum..onun gitmasi lütüf... güyada dışardan sorsanız eşim beni çok sever kıyamaz...en iyisi bu işte....

canım benim rica ederim herzaman ilgilenebilirim... hepimz yaşadık bu süreci, hepimiz zaman zaman yorulduk... yaşarken öğrendim bende bunları oyüzden seninde endişelerini ve korkularını çok iyi anlıyorum... ben hem film çektirdiğim merkezden çok memnun kaldım hemde tüp bebek merkezimden çoook memnunum Allaha şükür... ve şuna inan bu merkezden herkes memnun hatta gebe kalamayanlar bile... gebe kalan tabiiki memnun olur ama kalamayanların memnun olmasıda bence çok önemli... başında da dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum ve içim çok rahat bir şekilde tavsiye ediyorum her ikisinide... karar verirsen haber ver seve seve yardımcı olurum...

benim iki başarısız aşılamam oldu canım bu ilk tüp bebek denememiz olucak kısmetse... bu sabah OPU yapıldı yarın sabah haber vericekler kısmetse...merkezim İstanbul Tüp Bebek Merkezi... istersen benim danışmanımın numarasını veririm sana onunla tlfonda görüşürsün aklına takılanları sorar öğrenirsin...

kızlar yumişlerimi Faruk bey e(embriyoloğumuz) teslim ettim ve geldim :)))

6 tane yumişimiz var kızlar... özellikle bugün hepinizden benim için dua etmenizi rica ediyorum... o 6 yumişimizden inşallaahhh 3 tane falan iyi kalite embriyomuz oluşur da en azından dondurma şansımız da olur... embriyoloğumuz yarın sabah haberleşiriz dedi acaip heyecanlıyım... çocuk doğurucam derken kalp sektesinden gitmezsem iyidir :)))

sabah 5:30 da uyandık hazırlandık 7:30 da merkezdeydik... evimiz beylikdüzü merkez Taksim de olunca yol da biraz uzun sürüyor haliyle... işlemlerimiz tamamlandı, doktorum Altay bey geldi önce biraz sohbet ettik sonrada beni odaya alıp hazırladılar...o ana kadar herşey normal di de, ameliyathane ye girince olayın şekli biraz değişti...

Altay bey içeri girdiğinde "Selçin sen 5 dk içinde nasıl bukadar kızarabildin" diye sordu ve o an benim ellerimden inanın şıp şıp sular damlıyordu :))) neyseki çabucak sakinleştim ve operasyona başlanabildi... nezaman uyudum nezaman uyandım anlamadım... odaya geçtikten 10 dk sonra ayağa kalktım makyajımı yaptım :))) aynada renkli bir yüz görünce moralim daha da düzeldi... kollarımın morluğu ve şişliği dışında çok şükür bir sorunum yok... damarlarım çok ince kan verirken de, böyle durumlarda da çok zorlanıyoruz hemen damarımdan kan fışkırıveriyo :)))

işte bugün de böyle geçti... inşallah yarın iyi haberler alırım...

hepinizi öpüyorum...

kizlar selam,bizde bugün ikinci ultrasonumuza girdik....
Teyzeleri yaa inanamadim ne cabuk gelismis bebeklerim,kolarini bacaklarini ya herseyni gördüm,dünyalar benim oldu esimde benimle birlikte gitdi,canim benim gözleri doldu.
Doktorumuz herseyin harika bi sekilde ilerledini söyledi bebekler cok güzel gelisiyor dedi,ALLAHIMA sükürler olsun....

Teyzeleri yaa inanamadim ne cabuk gelismis bebeklerim,kolarini bacaklarini ya herseyni gördüm,dünyalar benim oldu esimde benimle birlikte gitdi,canim benim gözleri doldu.
Doktorumuz herseyin harika bi sekilde ilerledini söyledi bebekler cok güzel gelisiyor dedi,ALLAHIMA sükürler olsun....

canım benim gözün aydınnnn hihoyyyt maşallah maşallah bebişlerine... hayır ve sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah ve sonunda da sağlıklı bebişlerini al kucağına...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: öpüyorum:1hug:

senacığım ben de seni özlüyorum. eskiden ne güzel konuşurduk. vaktimiz boldu. sen gaz yapan şeyleri yemiyor musun canım hala. ben kuru fasulyeyi özedim. kalsiyumdan mı erken diş çıkarıyorlar. benim dişlerim iyiydi şimdi şimdi sızlıyor.

iznim bu haftasonu bitiyor ama dönemeyeceğim. emzirme süresince çalışmama kararı aldım. sonrasına da bakacağım.

bugün elini kullanmaya başladı. 90. günümüzdü. 3 ay bitti. ne çabuk geçiyor zaman.

tırnaklarını kesmek ne zormuş. kesince eşimle atmaya bile kıyamadık. bakındık durduk birbirimize. zemuszemus

asuman yaa hem içerde hem dışarda hızlı büyüyorlar canım. daha çok şaşıracaksınız...

mihriban mamayı sormuşsun canım. ben o konuda hata ettim. çocuk gazdan ya da kolikten ağlıyordu ya da uykusuzluktan. şimdi süt bol. o zaman azdı ama yetiyormuş yine de. kilosu iyiydi. boş yere mamaya zorladım kızımı. allahtan o benden akıllı çıktı da yemedi. en fazla 4-5 kere yedi. ama ben hergün zorluyordum. işte öğreniyoruz anneliği. bence sen de zorlama. artacak zaten sütün. boş yere alıştırma. iyi uyuyormuş yetiyordur sütün. sağlıcakla kal. iyi olmana sevindim.zemuszemus

toprakcığım naber nasılsın? oyun halısını sormuşsın. plygro canım. faceden de yazdım.

Baybicim iyiyim canım geçmişi okuyordum.Ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş.Sizde 3. ayı bitirmişsiniz.Maşallah Cemreciğe.Biz de bugün 52 günlük olduk.Sen işe başlamıyormuşsun ne güzel.Ben kızım 15 günlükken toplantıya ve duruşmaya gitmek zorunda kaldım.Halende duruşmalara ve toplantılara gidiyorum içim acıyarak.Ama katlanmak zorundayım...Halıyı nereden aldınız bayycim?Ben internetten araştırayım diyorum.Bir de kızıma dönence almak istiyorum.Tavsiye edeceğin model marka var mı?

canım benim gözün aydınnnn hihoyyyt maşallah maşallah bebişlerine... hayır ve sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah ve sonunda da sağlıklı bebişlerini al kucağına...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: öpüyorum:1hug:

aminn canim insallah gpzel dileklerin icin tsk ederiz darisi isteyen herkesin basian kurban oldum rabbim bu duygudan kimseleri mahrum koymasin

asuman yaa hem içerde hem dışarda hızlı büyüyorlar canım. daha çok şaşıracaksınız...

dedin gibi canim ne cabuk icimde büyümeye baslamis minik kuslarim,daha kilo almadim ama galiba diger gitdimde almis bi sekilde giderim,sadece sekerim biraz yükselmis oda gecen haftalarda annem yanimdaydi tabiki sagolsun herseyin en güzelini yaoinca bende dayanamadim ve yedim:) ama artik dikaet etmeliyim yasak hersey....

toprakcığım maşallah senin kız da büyümüş. 52 gün çok iyi. halıyı BEbeğim mağazasından aldık. ama jokerde felan da vardır. dönence baktık ama bu halıyı almaya karar verdik biz. hem daha pahalı hem de özelliği daha azdı.almayı da düşünmüyorum şimdi,lik.

kızlar yumişlerimi Faruk bey e(embriyoloğumuz) teslim ettim ve geldim :)))

6 tane yumişimiz var kızlar... özellikle bugün hepinizden benim için dua etmenizi rica ediyorum... o 6 yumişimizden inşallaahhh 3 tane falan iyi kalite embriyomuz oluşur da en azından dondurma şansımız da olur... embriyoloğumuz yarın sabah haberleşiriz dedi acaip heyecanlıyım... çocuk doğurucam derken kalp sektesinden gitmezsem iyidir :)))

sabah 5:30 da uyandık hazırlandık 7:30 da merkezdeydik... evimiz beylikdüzü merkez Taksim de olunca yol da biraz uzun sürüyor haliyle... işlemlerimiz tamamlandı, doktorum Altay bey geldi önce biraz sohbet ettik sonrada beni odaya alıp hazırladılar...o ana kadar herşey normal di de, ameliyathane ye girince olayın şekli biraz değişti...

Altay bey içeri girdiğinde "Selçin sen 5 dk içinde nasıl bukadar kızarabildin" diye sordu ve o an benim ellerimden inanın şıp şıp sular damlıyordu :))) neyseki çabucak sakinleştim ve operasyona başlanabildi... nezaman uyudum nezaman uyandım anlamadım... odaya geçtikten 10 dk sonra ayağa kalktım makyajımı yaptım :))) aynada renkli bir yüz görünce moralim daha da düzeldi... kollarımın morluğu ve şişliği dışında çok şükür bir sorunum yok... damarlarım çok ince kan verirken de, böyle durumlarda da çok zorlanıyoruz hemen damarımdan kan fışkırıveriyo :)))

işte bugün de böyle geçti... inşallah yarın iyi haberler alırım...

hepinizi öpüyorum...

canım şimdiden gözün aydın, allah utandırmsın, hayırlı evlatlar geliyor inşallah !!!

gözün aydın Asuman cığım, en başından başladın bak yolun üçte birini bitirdin..doğumlarını da kutlamak dileğiyle ..

senacığım ben de seni özlüyorum. eskiden ne güzel konuşurduk. vaktimiz boldu. sen gaz yapan şeyleri yemiyor musun canım hala. ben kuru fasulyeyi özedim. kalsiyumdan mı erken diş çıkarıyorlar. benim dişlerim iyiydi şimdi şimdi sızlıyor.

iznim bu haftasonu bitiyor ama dönemeyeceğim. emzirme süresince çalışmama kararı aldım. sonrasına da bakacağım.

bugün elini kullanmaya başladı. 90. günümüzdü. 3 ay bitti. ne çabuk geçiyor zaman.

tırnaklarını kesmek ne zormuş. kesince eşimle atmaya bile kıyamadık. bakındık durduk birbirimize. zemuszemus

alemsin dünür, at gitsin ayol nasılsa 3 günde bir kesicen, onlarda daha çok var merak etme :)))) ben bazı gaz yapanlara başladım artık canım çekiyor çünkü. mesela arada dondurma, sütlü kahve falan.. sonra haftada 1-2 defa kola da içiyorum..ama mercimek bulgur fasulye falan no no .. aman mazallah :)))

Baybicim iyiyim canım geçmişi okuyordum.Ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş.Sizde 3. ayı bitirmişsiniz.Maşallah Cemreciğe.Biz de bugün 52 günlük olduk.Sen işe başlamıyormuşsun ne güzel.Ben kızım 15 günlükken toplantıya ve duruşmaya gitmek zorunda kaldım.Halende duruşmalara ve toplantılara gidiyorum içim acıyarak.Ama katlanmak zorundayım...Halıyı nereden aldınız bayycim?Ben internetten araştırayım diyorum.Bir de kızıma dönence almak istiyorum.Tavsiye edeceğin model marka var mı?

halı bizde hiç işe yaramadı da dönenceyi mothercare de Safari temalı olanı aldık hem ışıklı hem müzükli hem bol renkli, bşka hiçbir dönencenin yüzüne bakmadı bu oğlan ??!!??

toprakcığım maşallah senin kız da büyümüş. 52 gün çok iyi. halıyı BEbeğim mağazasından aldık. ama jokerde felan da vardır. dönence baktık ama bu halıyı almaya karar verdik biz. hem daha pahalı hem de özelliği daha azdı.almayı da düşünmüyorum şimdi,lik.

dönencelerin çoğu soft renkler 2-3 tane ayıcık falan onlar ilgi çekmiyor siz siz olun beni gibi bazı şeyleri çifter çifter almaktansa en başından alın..

Bu rada biz de tam 4,5 aylık olduk.
Oğlanın uykuları diş yüzünden hala düzensiz değil, ama ayına göre olması gerektiği gibi değil :KK43:(
10 da yatıyor 2 de 5 te 7 de ve 9 da kalkıyor. Oysa bu aylar itiari ile gecede 1 max 2 kere kalkıyor olmalı idik. Hala sadedce süt emiyoruz ne yapalım dayanmaya çabalıyorum. En kötüsü ise benim oğlum beni kölegibi kullanıyor hesapladım günde ortalama 6-7 saat kucakta geziniyor. ve 7 kilo !!!!!!!!
Kucak kuşu olmasın diye çok çabaladım ama bunu beceremedim malesef.. Şimdi inanın hoppala falan bakıyorum çünkü ne oyun halıları, ne dönenceler, ne oyuncaklar pek işe yaramıyor.

12 haz da tatile gitmek istiyoruz 3 yıldır düzgün yaz tatili yapmadık zira, şimdi 2. bir baston puset bakıyorum. Tatile Chicco nun 11 kg ağırlığındaki demir alaşımlı puset takımını götürmek istemiyorum. Genelde aileler çoğunlukla böyle yapıyor . 6. aydan itibaren baston pusete geçebiliyoruz .Mc Laren alacağım kesin kararlıyım, en iyisi o hem titanyum olduğu için 5 veya 6 kilo ağırlığında tek elle bile taşınır yani..Sonra gene gelir notlarımı yazarım ..Off alınacak çok şey var ve ekonomik olanlarını seçmek de çok zormuş.

serenanes canim benim evet ya ne cabuk gecti zaman hatirliyorsan adetim erken geldi tedavim yansarmi diye bisürü stress yapmisidim,bide simdi bak teyzesi ayaklari kolari belli olmus bebislerimin,insallah dogumlarinida sizinle paylasirim sizin tecrubelerinizden faydalanirim....
hadi bakalim doruk beyle ilk tatil planlarida yapiliypr insallah cok güzel bi tatil gecirirsiniz...

merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese.............ayy benim kızımda eğer keyifli olursa dönencesini çok seviyo uzun süre onunla oyalanıyo............ama biraz mızmızsa asla umrunda olmuyo.......Sena cım bende hiç kucağa alıştırmak istemiyodum ama benimkide tam bir kucak düşkünü oldu............üstelik küçük hanım hep gezdirilmek istiyo .yorulup iki dakika oturayım diyorum popomu koltuğa koymadan basıyo çığlığı cimcime naniknanik ama eskiye göre çok çok iyi çok şükür...............büyüdükçe düzeliyorlar demekki............Baby maşallah Cemre ye...........dişlerde başlamış Allah yardım etsin..........Asuman Allah nazardan saklasın bebişlerini............kucağına almayıda nasip etsin........öptüm hepinizi...........kaydirigubbakcemile3

selam kılzar...

6 yumişimizden 4 tanesi döllenmiş... yarın ilerleme durumları netleşicek inşallah... duruma göre belki pazar belkide salı transferim yapılıcak... çookk heyecanlıyımmm... bol bol dua ediyorum iyi kalite olsunlar diye...

biz arabayı arnica aldık sneacığım. hafif tek elle taşınıyor. baston değil. sonra baston da alırız dedik. bugün hava çok güzeldi gezdik. evet ya alıancak çok şey var. artık çalışmıyorum da. eşimin daha çok çalışması lazım... :)

senacığım bizimki de gece 2 kez uyanıyor. akşam 8'de yatıyor. gece 2'de ya da 3'tekalkıyor. sonra da 4 ya da 5'te kalkıyor.. sabah 7 gibi de uyanıyor. oyun oynuyoruz benim tek gözüm kapalı. :))))

kucakta akşamüstleri daha çok vakit geçiriyor. o da 1-2saat. ben nedenini anladım. uykusu gelice kucak istiyor bizimkisi. kilosu kaç oldu acaba. mayısta doktor kontrolümüz. ama baya ağırlaştı. bugün parkta bir arkadaş buldu bizim kız. o da 4.5 aylık. sözleştik hep aynı saatte parkta olacağız. bayanssulusmile

X