Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Başlığı görünce aaa neymiş bi bakayım dedim. Sonra öteki sayfayı sonra ötekini okuyayım derken gözyaşları içinde tırnaklarımı yerken buldum kendimi. Dedim dur bu böle yavan gitmez, tırnaklarımı yiceğime çerez çekirdek bişiler yiyim bare okurken. Bi dolu çerez ve meyva suyu koydum geldim, bitti gene koydum geldim. :bbo:
Arkadaşım sözün özü öyle sıcak, öyle içten ve öyle ciğerden yazmışsın ki yaşadıklarını an be an, gün be gün, okurken heyecana dahil olmamak mümkün değil. Aslında en başından sonucun ne olacağını biliyordum fakat gene de okumadan edemedim, gözlerimle görmek istedim.
Yediğim tırnakların, aldığım kalorilerin sorumlususun canım benim. Hiç tanımadığım birinin sevinci benim sevincim olabiliyormuş, buna dahil olabilmek ne güze! İnşallah minik ayacıklarını mıncıracağın, ciğerlerini tarifsiz kokusuyla dolduracağın günler de gelecek. Bir teyze daha eklendi listeye, beni de yaz.
Sevgiler..
a.s.

canım windy... sizden gelen bu güzel yorumlarla bu ufaklıkla birlikte yazdığımız bu hikayeyi çok daha fazla seviyorum ben... :asigim:
umudunu yitirme moralini bozma sakın... hani hayat güzeldir filminde baba nasıl savaşı eğlenceli bir oyuna dönüştürmüştü... pembe gözlüklerle bak etrafına... tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah... nerede tedavi oluyorsun canım?

Konya eurofertilde başlıyoruz inşallah babytwincim.. Umutluyum bu sefer.. ilk defa deneyecegiz tüp bebek.. 1,5 yıldır olmuyor bizimde bebişimiz.. 1 defa aşılama denedik .. sebepsiz infertilite diyorlar.. hayırlısı bakalım alcazz kucagımıza bebişlerimizi inşallah.. :dance:

Başlığı görünce aaa neymiş bi bakayım dedim. Sonra öteki sayfayı sonra ötekini okuyayım derken gözyaşları içinde tırnaklarımı yerken buldum kendimi. Dedim dur bu böle yavan gitmez, tırnaklarımı yiceğime çerez çekirdek bişiler yiyim bare okurken. Bi dolu çerez ve meyva suyu koydum geldim, bitti gene koydum geldim. :bbo:
Arkadaşım sözün özü öyle sıcak, öyle içten ve öyle ciğerden yazmışsın ki yaşadıklarını an be an, gün be gün, okurken heyecana dahil olmamak mümkün değil. Aslında en başından sonucun ne olacağını biliyordum fakat gene de okumadan edemedim, gözlerimle görmek istedim.
Yediğim tırnakların, aldığım kalorilerin sorumlususun canım benim. Hiç tanımadığım birinin sevinci benim sevincim olabiliyormuş, buna dahil olabilmek ne güze! İnşallah minik ayacıklarını mıncıracağın, ciğerlerini tarifsiz kokusuyla dolduracağın günler de gelecek. Bir teyze daha eklendi listeye, beni de yaz.
Sevgiler..
a.s.

canımmmm ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın. yazmak güzel ama yazdıklarımın böylesine beğenilmesi hepsinden güzel. ben güzel bir hikaye yazmak üzere çıktım yola. şu an bu yolculukta yalnız değilim. bebeğim var sizler varsınız. sabah okudum mesajını ancak yazabiliyorum. ilk okuduğumda gözlerim yaşardı. tedavi günlerim geçti gözümün önünden... bebeğimin teyzesine içtenlikle teşekkür ediyoruz. istiyorsa allah ona da versin diye dua ediyoruz.
kadınlar kulübü harika insanların toplandığı bir yer, buna karar verdim...
sevgiler canım. opuyorumnanaktan

Konya eurofertilde başlıyoruz inşallah babytwincim.. Umutluyum bu sefer.. ilk defa deneyecegiz tüp bebek.. 1,5 yıldır olmuyor bizimde bebişimiz.. 1 defa aşılama denedik .. sebepsiz infertilite diyorlar.. hayırlısı bakalım alcazz kucagımıza bebişlerimizi inşallah.. :dance:

bol şanslar windy... kalbimiz, dualarımız seninle... hamileyim diye yazacağın günü heyecanla bekliyoruz... hihoyyyt

sevgili babytwin herkesin dediği gibi çok güzel anlatmışsın hislerini yaşadıklarını. bizleri de tüp bebek konusunda baya bilgilendirdin. ben bugün okudum tüm yazılanları. tüm yazılarında ağladım, balık burcuyum zaten ağlamak için fırsat kolluyorum. inşallah bebeğinizle çok mutlu bir hayatınız olur. darısı tüm bekleyen anne adaylarına :)

merhaba babytwin.canım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı,sıhatli,rahat hamilelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah.değerin çok güzel benimde 2.denememde değerim senin değerinle aynıydı ve ikizdi bence seninde ikiz öyle doğdu içime.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş derler duanı eksik etme bizlerden.

canımmmm ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın. yazmak güzel ama yazdıklarımın böylesine beğenilmesi hepsinden güzel. ben güzel bir hikaye yazmak üzere çıktım yola. şu an bu yolculukta yalnız değilim. bebeğim var sizler varsınız. sabah okudum mesajını ancak yazabiliyorum. ilk okuduğumda gözlerim yaşardı. tedavi günlerim geçti gözümün önünden... bebeğimin teyzesine içtenlikle teşekkür ediyoruz. istiyorsa allah ona da versin diye dua ediyoruz.
kadınlar kulübü harika insanların toplandığı bir yer, buna karar verdim...
sevgiler canım. opuyorumnanaktan

Canım benim istemez miyim elbette dua et, kadın olupta anne olmak istemeyen azdır sanırım. Ben de anne olmak isteyenler kervanına katıldım son 4 aydır. Nasip kısmet ne zamandır Allah bilir. İçinde melek olanların duaları çabuk kabul olurmuş, dualarını esirgeme canım. :1hug:

sevgili babytwin herkesin dediği gibi çok güzel anlatmışsın hislerini yaşadıklarını. bizleri de tüp bebek konusunda baya bilgilendirdin. ben bugün okudum tüm yazılanları. tüm yazılarında ağladım, balık burcuyum zaten ağlamak için fırsat kolluyorum. inşallah bebeğinizle çok mutlu bir hayatınız olur. darısı tüm bekleyen anne adaylarına :)

Canım inşallah birdahaki ağlama sebebin kendi hikayeni yazarken sevinçten ağlamak olur... darısı başına... kaydirigubbakcemile5

merhaba babytwin.canım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı,sıhatli,rahat hamilelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah.değerin çok güzel benimde 2.denememde değerim senin değerinle aynıydı ve ikizdi bence seninde ikiz öyle doğdu içime.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş derler duanı eksik etme bizlerden.

çok teşekkürler artvinli arkadaşım. osman hoca da artvinli, bilmiyorum tanışıyor musunuz?
canım teke alıştırdım gibi kendimi, şimdi mesajını okuyunca heyecanlandım, ikiz olursa büyük bir sürpriz oalcak. haftaya öğreneceğiz bakalım tek mi çift mi? hihoyyyt

Canım benim istemez miyim elbette dua et, kadın olupta anne olmak istemeyen azdır sanırım. Ben de anne olmak isteyenler kervanına katıldım son 4 aydır. Nasip kısmet ne zamandır Allah bilir. İçinde melek olanların duaları çabuk kabul olurmuş, dualarını esirgeme canım. :1hug:

İstersen olur canım, bir kadın isterse başarır. dualarım seninle... allah'ım kolaylaştırsın. zemuszemus

canım çok sevındım eslcım selam pekı nerde.....ıyı değılmıiirabbım tamamına erdırsın

kızlar dün gece 2 ye kadar yazdıklarınızı okudum Bebytwin. esel ve diğer haile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . bizde yaşayacakmıyız ki bu duyguları 1 seneyi aştı bebek için uğraşalı hala gelmedi nazlı neyse umut verdiniz bana teşekkür ederim

canım çok sevındım eslcım selam pekı nerde.....ıyı değılmıiirabbım tamamına erdırsın
esel iyi ankara'daydı bugün dönüyor. yazar artık kendisi müjdeli haberlerini... ama ben ondan önce duyurdum zemuszemus

kızlar dün gece 2 ye kadar yazdıklarınızı okudum Bebytwin. esel ve diğer haile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . bizde yaşayacakmıyız ki bu duyguları 1 seneyi aştı bebek için uğraşalı hala gelmedi nazlı neyse umut verdiniz bana teşekkür ederim

teşekkürler anemone, canıminşallah nazlı bebeğin en kısa sürede seninle olur. buna inanmalısın öncelikle. 1 yıl çok erken umutsuzluğa kapılmak için. yolun başındasın henüz, ama inşallah seni çok bekletmez... opuyorumnanaktan

babytwin bazı sorularım olcak sana canım bende pkoyum biliyorsun iğnelerini toplam kaçgün vuruldun cnm bide kaç dozla başladın ben aşılamada 37.5 da bile çok yumurtam oluyordu çok korkuyorum ohss olcam diye bide iğne vurulurken akıntın oluyormuydu tatlım çokmu oldum acaba:KK43:

selam hiram, elimden geldiğince cevaplarım canım. 225'le başladık, sonra birkaç gün sonra kademe kademe düştü. 150, 100, 50, 25, hiç yapılmadığı 1 gün de oldu en son yine 150 vuruldu. ama ben önden lucrin ile baskılanmıştım. uzun protokoldü. puregon dönemi yaklaşık 10 gün sürdü. canım bu tedai kişiye göre değişiyor, herkesin yumurtaları farklı cevap veriyor. benim aşılamada tek yumurtam olmuştu. hocamızın o zaman istediği de tek yumurtaydı zaten. tüp bebek tedavimde yaklaşık 30 tane yumurtam vardı Osman hoca seni rahatsız etmesin diye daha az topladım dedim. 17 yumurta toplamıştı. yoksa sonrası sıkıntılı olurdu dedi. bir de damar yapımda hafif bir sıkıntı varmış, riske atmak istememiş.
ohss olma ihtimalin çok düşük. bu çok yaygın değil, doktoruna güveniyorsan o iyi bir ayarlama ile bun riskten korur seni. tedavin hayırlı olsun, canım biraz rahat olmak önemli bu tedavide. kendini pek kasma.
rahat ol ki bebeğin gelsin... başka sormak istediğin olursa yine yardımcı olurum. görüşürüz...

[

teşekkürler anemone, canıminşallah nazlı bebeğin en kısa sürede seninle olur. buna inanmalısın öncelikle. 1 yıl çok erken umutsuzluğa kapılmak için. yolun başındasın henüz, ama inşallah seni çok bekletmez... opuyorumnanaktan[/QUOTE]

umutsuz değilim aslında bu ay klomen ve pregly kullandım ve bu ay hamile kalamazsam aşılama yapılacak sabırla umutla bekliyorum nazlı güneşimi prolaktin sorunumu bi aşarsam gelecek inanıyorum buna sevgiyle kal a.s. kendine ve bebişine iyi bak

Tek mi, çift mi?
9/6/2009 ·

Bugün itibariyle tam tamına 6 hafta 2 günü doldurduk.

Beklemekle geçen günler, an olarak sürekli gözümüzde uzasa da, şöyle bir geriye dönüp baktığımızda baya bir yol kat ettiğimizi görüyorum.

Aslında tedavim Nisan ayında olacaktı, bir ay önce klomen kullanıp yumurtlayamadığım için kist olabilir diye uyardı şerife hemşire, üzülmüştüm. 1 ay daha nasıl bekleyeceğim diye. çünkü artık hazırlamıştım kendimi tedaviye. ama o ay da çok çabuk geçti, sonraki günler de... iyi ki bekledik, en ufak bir riski bile almadık böylelikle...

Şimdi bebeğimle görüşebilmek için ilk randevumuzu aldık, 12 Haziran Cuma günü saat 13.45... Görüşmeye babası ile birlikte gitmeyi planlıyoruz, olmazsa ona cep telefonundan dinleteceğim minik kalp atışlarını. Gelebilirse ilk kez görecek. Allah'ım inşallah, onu bize bağışla.

Osma Hoca, test için gösterdiğin sabrı keseyi grömek için de göstereceksin demişti. 3 hafta sonra dedi, ben de acele etmedim. evet keseyi daha önce görebilirdik ama şimdi onu hem görüp hem çıkarttığı ilk sesi duyacağız. :asigim:

Boyutlarının bu hafta itibariyle 2-3 mm'yi bulduğunu tahmin ediyoruz. Bende sürekli uyuma isteği dışında herhangi bir problem yok artık çok şükür.

Peki tek mi çift mi?
Bu soru bana küçükken, pırıl pırıl misketleri elinde tutan çocuklarla oynadığımız eğlenceli nostaljik oyunu hatırlattı. gamyoncuiremsu

Size ilk buluşma günümüzü anlatmak için şimdiden sabırsızlanıyorum. Dularınızı eksik etmeyin lütfen. :nazar:

:))))
hadi bakalım annecik !
ben oyumu tekten yana kullanıyorum, tek olsun bizim olsun
sağlıklı hayırlı olsun...
ben de 17 haz da kiz midir erkek midir sorusunun cevabini almayi planliyorum artik, merak icindeyim feci sekilde zira ...:nazar:

hihoyyyt sorular bitmiyor serenanes... ben de tek'e alıştım... kaydirigubbakcemile2
tek çift, kız erkek... artık allah'tan hayırlısı dilemekten başka yapacak birşey yok...
çin takvimi % 90 doğru tahmin ediyormuş, baktın mı?

yavrum baktım ama benim durum karışık hangi birine göre bakayım ??
1-ekim 2008 de yumurtaları verdim, 30 yaşındaydım .. dondurdular
2-mart 2009 da trasnfer yapıldı, 31 yaşındaydım
3-ikiz tuttu , cinsiyetlerini bilmiyorduk 8. hafta biri gitti

şimdi ben neye göre bakıcam bilmiyorum ki :))))

ilahi serenanes, haklısın gerçekten kaydirigubbakcemile3 ben zaten tüp bebekte şüpheliyim bu testten. allah sağlıklı evlat versin hepimize öncelikle. heyecanla bekliyorum bebeğimin kardeşinin cinsiyetini... opuyorumnanaktan

X