- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.481
Kizlar merhaba. Erginsenacim,deryacim step03 um umarim yardimi dokunur soyleyeceklerimin. Bir kere zam gelmis muayene ucreti 30 tl. Once icime otursada hicc acimadimm icim rahat olsun canim saolsun banane... Neyse tahlillerim temiz,rahim temiz,yumurtaliklar temiz,kist yok eeee dedim neden bebek yokk stresten dedi. Hem sen neden bukadar acele ediyorsun ki yasin ufaik demes mi ben 27 yasindayim dedim aaaaa ufak duruyorsun ve bu buyuk avantaj dedi. Ve psikolojik olarak rahatla once dedi bende dusukten sonra boyle oldum diyince senin boiraksa n kafan rahat olsa hemen bebegin olacak ama sen izin vermiyorsun,once bu kadar takma dedi. Eee dedim bu mudur ben yumurtlama takibi istiyorum dedim. Ama cok erken dusukten sonra bir yil mudehale etmiyorum ama tamam dedi icime sinmesede nasilsa kistin yok klomen basla 5 gun kullan 6. Gun iliski sonraki gun gel bakalim nasil yumurtlama hizin dediil. Ben esimi kontrole gondercektim sakin dedi. Erkekler bizim gibi degil bu konuda sakin onu bunaltma senle ilgili yapacaklarimiz bir yil. Sonuc vermessee erkege bakiyoruz dedi ve bence bu cok sacma cunku bende problem olmadigina kalibimi basarim! Neyse kizlar ilaclarimi. Kullanayim,dr gideyim detaylari verecegim size. Hadi klomen kullananlar bana biraz bilgi verin ben bu ilactan cok korkuyorum nedense birileri beni aydinlatabilirmi???
canım bilgilendirme için çok tşkler. ne mutlu sana herşey temiz çıkmış, gerisi senin kendinle aranda yani stress yapmamanda :) klomen ben sabah akşam içtim 5 gün ama mesela bu miktar pembemasal a fazla gelip kist yaptı. dr ne dediyse o şekilde yap bence, unuttuysan da ara, tel.de bilgi al bence. inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda hayırlısıyla.
Mathematician sana çok teşekkür ederiz listeyi tuttuğun için. Ellerine saglık.
Arkadaslar, doktorlarınız neden kist için dogum kontrol hapı veriyor ki? Benimkisi bana hayır hapı vermişti. Benim kıstım batma yapıyordu ağrıyordu filan. Hapı 3 ay kullandım, kıstın gittiğinden eminim çünkü ne ağrı var, ne bisey. Bence onu iyice bir sorun, korunmanın ne gereği var bebek isterken.
Bir de folik asit alın. Onu çünkü her doktor bebek istediğinizi duyar duymaz veriyor. Cok onemli folik asit cunku bebegin sinirsel gelisimine yardimci olup anomalileri engelliyor. Yan etkisi yok, yalnızca iştah acıyor, o çok net bisey.
Pembemasalcim,sen hep çok pozitifsin, o yüzden biliyorsun ki, testin negatifse vardır bir hayır.
Ben de incir kurune başladım, hayirlisi olsun inşallah. ama o kadar tatlı ki, icim bayılıyor içerken. İnşallah ise yarar. İncir kuruyor ilgili olumsuz bisey duyan var mı?
hayır hapı ne canım ben anlayamadım? dkh ını kistleri baskılaması için veriyorlar, kanla beslenmemesi için, benim bildiğim bu şekilde yani. folik asit ben 2 kutu kullandım hem de günde 2 kez, iştah açmadı bende aslında kilo almaya da yatkın bir bünyem var, sadece mide bulantısı yaptı.
incir kürü prolaktin sorunu olanlar için tehlikeli, yükseltiyor...
peki ne kadar? gerçi havuzdan hep korkmuşumdur,hastalık falan kaparım die.. hem diyet diyosun hem börek diyip beni baştan çıkarıyosun,yapmaaaa dayanamam buna:))
amannn havuz demeyin bana, balayında kaptım enfeksiyon geçirdim 2 ay korunmak zorunda kaldık tedavi için.
Son düzenleme: