• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Kizlar merhaba. Erginsenacim,deryacim step03 um umarim yardimi dokunur soyleyeceklerimin. Bir kere zam gelmis muayene ucreti 30 tl. Once icime otursada hicc acimadimm icim rahat olsun canim saolsun banane... Neyse tahlillerim temiz,rahim temiz,yumurtaliklar temiz,kist yok eeee dedim neden bebek yokk stresten dedi. Hem sen neden bukadar acele ediyorsun ki yasin ufaik demes mi ben 27 yasindayim dedim aaaaa ufak duruyorsun ve bu buyuk avantaj dedi. Ve psikolojik olarak rahatla once dedi bende dusukten sonra boyle oldum diyince senin boiraksa n kafan rahat olsa hemen bebegin olacak ama sen izin vermiyorsun,once bu kadar takma dedi. Eee dedim bu mudur ben yumurtlama takibi istiyorum dedim. Ama cok erken dusukten sonra bir yil mudehale etmiyorum ama tamam dedi icime sinmesede nasilsa kistin yok klomen basla 5 gun kullan 6. Gun iliski sonraki gun gel bakalim nasil yumurtlama hizin dediil. Ben esimi kontrole gondercektim sakin dedi. Erkekler bizim gibi degil bu konuda sakin onu bunaltma senle ilgili yapacaklarimiz bir yil. Sonuc vermessee erkege bakiyoruz dedi ve bence bu cok sacma cunku bende problem olmadigina kalibimi basarim! Neyse kizlar ilaclarimi. Kullanayim,dr gideyim detaylari verecegim size. Hadi klomen kullananlar bana biraz bilgi verin ben bu ilactan cok korkuyorum nedense:( birileri beni aydinlatabilirmi???

canım bilgilendirme için çok tşkler. ne mutlu sana herşey temiz çıkmış, gerisi senin kendinle aranda yani stress yapmamanda :) klomen ben sabah akşam içtim 5 gün ama mesela bu miktar pembemasal a fazla gelip kist yaptı. dr ne dediyse o şekilde yap bence, unuttuysan da ara, tel.de bilgi al bence. inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda hayırlısıyla.

Mathematician sana çok teşekkür ederiz listeyi tuttuğun için. Ellerine saglık.
Arkadaslar, doktorlarınız neden kist için dogum kontrol hapı veriyor ki? Benimkisi bana hayır hapı vermişti. Benim kıstım batma yapıyordu ağrıyordu filan. Hapı 3 ay kullandım, kıstın gittiğinden eminim çünkü ne ağrı var, ne bisey. Bence onu iyice bir sorun, korunmanın ne gereği var bebek isterken.
Bir de folik asit alın. Onu çünkü her doktor bebek istediğinizi duyar duymaz veriyor. Cok onemli folik asit cunku bebegin sinirsel gelisimine yardimci olup anomalileri engelliyor. Yan etkisi yok, yalnızca iştah acıyor, o çok net bisey.

Pembemasalcim,sen hep çok pozitifsin, o yüzden biliyorsun ki, testin negatifse vardır bir hayır.
Ben de incir kurune başladım, hayirlisi olsun inşallah. ama o kadar tatlı ki, icim bayılıyor içerken. İnşallah ise yarar. İncir kuruyor ilgili olumsuz bisey duyan var mı?

hayır hapı ne canım ben anlayamadım? dkh ını kistleri baskılaması için veriyorlar, kanla beslenmemesi için, benim bildiğim bu şekilde yani. folik asit ben 2 kutu kullandım hem de günde 2 kez, iştah açmadı bende aslında kilo almaya da yatkın bir bünyem var, sadece mide bulantısı yaptı.
incir kürü prolaktin sorunu olanlar için tehlikeli, yükseltiyor...

peki ne kadar? gerçi havuzdan hep korkmuşumdur,hastalık falan kaparım die.. hem diyet diyosun hem börek diyip beni baştan çıkarıyosun,yapmaaaa:( dayanamam buna:))

amannn havuz demeyin bana, balayında kaptım enfeksiyon geçirdim :( 2 ay korunmak zorunda kaldık tedavi için.

Son düzenleme:
hayırlısı canım inşaallah senin haberini dört gözle bekliyoruz.

benimde yarın oğluşumun doğum günü tam 4 yaşını doldurcaz bebiş olsaydı bu ay öğrensek ne güzel olurdu ama kısmet Allah hayırlı zamanda hayırlı bebiş versin...

Ressamım nerelerdesin arkadaşım,benimde oğlum nasipse 5 yaşına girecek.Aralarında tam bir yıl var desene.Mayıs ayında Allah kısmet ederse alırız kuzumuzu.

kızlar 36.günümdeyim benim bat kafayı yedi... adet olucakmışım gibi hissediyorum karnım ağrıyo, göğüslerim sızlıyor ama yok bi şey ... adet düzensizliği için doktora gidiyim diyorum acaba adetimin uzaması ne gibi sorunlara yol açabilirki ...

ya cocuk gebelige hazirlik yapiyo vucudun ,,yada uzelerek soyluyorum pko ..tabi karamsarda olma hemen doktora canim

Arkadaslar mayis 2 de asilama yaptirmistim dun sabah dayanamayip test yaptim cift cizgi cikti bu sabaha tekrar yaptim tek cizgi az once tekrar yaptim yine cift cizgi hamilelik icin erken.midir daha. Baktikca inanamiyorum.cunki

bukadar erken hcg hormonu salgilanirmi yaa salgilansa bile idrara bu kadar cabuk karisirmi ??? tuaf bilemedim valla ,,belkide testlerin iyi degil,,ne tur test kullandigin ??? hangi marka?? erken gecebelik testimiki ??

kızlar artık prediktörlere işemekten bıktım yarın hastaneye gidicem kocişim test yapacak. adamıda manyak ettim.yazık kanda artık varsa bhcg bellidir bakalım şu strestende kurtul dedi ona göre istanbula gidicem.

iyi aksamlar kizlar herkez uyudu sanirim ben yeni geldim cunki ben yeni uyandim uykudan ,,cok hastayim oglenden sonra kendimi tutamadim ,butun kemiklerim sizliyo bogazim bademciklerim fena usuttum ve hoop yataga dustum uyudum..offf...................
kizlar benim kasik agrilarim varya bu ay adet olucakmisim gibi her daim ,,iste bu durum beni cok umutlandirdi ve dayanamayip bugun test yaptim salak gibi negatif cikinca zaten hastayim iyice moral sifir oldu,,nerdeyse aglicaktim valla,,bat ima 7 gun var ama guya kullandigim erken testlerden 1 hafta once cikabiliyo yaziyodu ufffffff

kızlar artık prediktörlere işemekten bıktım yarın hastaneye gidicem kocişim test yapacak. adamıda manyak ettim.yazık kanda artık varsa bhcg bellidir bakalım şu strestende kurtul dedi ona göre istanbula gidicem.

aynen canim neredeyse 11 ay olucak test firmalarini zengin ettik ,yetmedi bide ovulasyon testleri cok pahali icinde 5 tane uff

iyi aksamlar kizlar herkez uyudu sanirim ben yeni geldim cunki ben yeni uyandim uykudan ,,cok hastayim oglenden sonra kendimi tutamadim ,butun kemiklerim sizliyo bogazim bademciklerim fena usuttum ve hoop yataga dustum uyudum..offf...................
kizlar benim kasik agrilarim varya bu ay adet olucakmisim gibi her daim ,,iste bu durum beni cok umutlandirdi ve dayanamayip bugun test yaptim salak gibi negatif cikinca zaten hastayim iyice moral sifir oldu,,nerdeyse aglicaktim valla,,bat ima 7 gun var ama guya kullandigim erken testlerden 1 hafta once cikabiliyo yaziyodu ufffffff

yok onlara itimat etme.yani sana diyorum ama bende gerikalmıyorum. o yüzden son iki yada üç gün kala silik iki çizgi.o yüzden moraller yüksek yüksek. benim bat 12 mayıs
yarın gidim kan testi yaptırcam.çarşambaya sonucum belli olur.zaten çarşamba günüde batıma 3 gün kalmış oluyor. 5 den yüksek değer çıktıysa heyyoooo

merhaba kızlar. mayıs ayı umudu bu akşam itibari ile bitmiştir. yeni ay yeni umut. gel haziranım gel :52::52::52: bebişim hazirana seni bekliyor olucam :33:
hayırlısı olsun can sıkmak yok tam gaz devam :)
Canım arkadaşlarım buraya yazmak o kadar rahatlatıyorki beni... iş sitresini beni sinir eden iş arkadaşlarımı herşeyi unutuyorum Allahtan siz varsınız eşimde çok tatlıdır benim bir dediğimi iki etmez ayyy çok seviyorum onu ben ... herneyse ben bu gün sabah 10:30da test yaptım negatif çıktı aradan 3 saat geçti aklıma geldi tekrar baktım çok silik bir çizgi oluşmuştu ama tabi vakit geçince yanlış sonuç veriyor diye biliyorum yarın sabah tekrar yapıcam...:emir_bebek: inşallah vardır :emir_bebek: kimseye söylemem kararı aldım olsada olmasada sadece burda paylaşıcam ... hoşçakalın dizim başladı, yarın işe gidicem iyi geceler..:nazar:
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

güzel haberlerle gel canım

yok onlara itimat etme.yani sana diyorum ama bende gerikalmıyorum. o yüzden son iki yada üç gün kala silik iki çizgi.o yüzden moraller yüksek yüksek. benim bat 12 mayıs
yarın gidim kan testi yaptırcam.çarşambaya sonucum belli olur.zaten çarşamba günüde batıma 3 gün kalmış oluyor. 5 den yüksek değer çıktıysa heyyoooo

ok ins guzel haberlerle donersin bizlere carsamba gunu canim..peki idrar testi yaptinmi benim gibi dayanamayip su siralar ,,benim bat 14 mayis

inşallah tatalım ya psikolojik bütün belirtileri gösteriyorum neredeyse doğuracam yani o halde bile buldum kendimi.imdaaaaa :11::13:

ha haaa bende gecen ay öyleydim kasık agrısı sag kasık batması sabahları mide bulantısı uyku ama son gün anladım gögüslerde hiç belirti yoktu benim hamile olmadıgımı anlamıştım
bide kafaya takmak yok valla suan özgürüm ister tutar ister tutmaz napim ayo :33::33::33:

ok ins guzel haberlerle donersin bizlere carsamba gunu canim..peki idrar testi yaptinmi benim gibi dayanamayip su siralar ,,benim bat 14 mayis

yapmammı hepsi negatif ucundan kıyısından silik bile değil. bariz ne kalın koyu kırmızı tek bi çizgi. geçen gün onla konuşuyodum. ya canım çizgim sen niye burda tek başınasın benim çişimin arasında kendine bi sevgili bul yanyana çık artık seni tek görmek istemiyorum. bak bi kere seni çift görim söööz üstüne işimiyceemm :27::27:

ilişki sonrası içerdeki tüm spermler çıkıyor yaaa nasıl çocuk tutcak nasılll:31::31::31::31:

canim ben bunu sormustum doktoruma ,,istikamete yuzecek oran yuzuyor ,gerisi elbet cikacak demisti ,kadinin sefaf akintisi varya yumurtlama doneminde iste o sivi spermleri alip yukari cikmasina uzun yasamasina yardimci oluyomus

yapmammı hepsi negatif ucundan kıyısından silik bile değil. bariz ne kalın koyu kırmızı tek bi çizgi. geçen gün onla konuşuyodum. ya canım çizgim sen niye burda tek başınasın benim çişimin arasında kendine bi sevgili bul yanyana çık artık seni tek görmek istemiyorum. bak bi kere seni çift görim söööz üstüne işimiyceemm :27::27:

hahahahaaaa hic gulecegim yoktu allah iyiligini versin senin,,haha bende testi kirip oyle atim ,bide oyle gicik koyu koyu kirmizi siritiyorki kenardan tek basina

canim ben bunu sormustum doktoruma ,,istikamete yuzecek oran yuzuyor ,gerisi elbet cikacak demisti ,kadinin sefaf akintisi varya yumurtlama doneminde iste o sivi spermleri alip yukari cikmasina uzun yasamasina yardimci oluyomus

ehh iyi bari yaaa valla yarım saat yattım daha ne yapim yok banyo sonrası çıktı hepsi töbe gece gece konuştuguma bak ama sinir oldum:47::47:
sagolasın canım gerekli olanlar gitmiştir inşallah :9::9::9::9::9:

ehh iyi bari yaaa valla yarım saat yattım daha ne yapim yok banyo sonrası çıktı hepsi töbe gece gece konuştuguma bak ama sinir oldum:47::47:
sagolasın canım gerekli olanlar gitmiştir inşallah :9::9::9::9::9:

evet canim onemli olan hemen kalkmaman 20 dk uzan hatta bacaklari dik yukari,,,,valla okadar biktimki degil doktorun dedigi gibi 20 dk 45 dk durdugum oluyo ,ekilmedi gitti tarlaya yaaa

ha bu arada duyuduum biseyi paylasayim nurrancim banyo yaparken dus tercih etmeliymisiz kuvet doldurup icine uzanmak vajinaya giren su spermi olduruyormus nekadar dogru bilmem ama oyle duydum

evet canim onemli olan hemen kalkmaman 20 dk uzan hatta bacaklari dik yukari,,,,valla okadar biktimki degil doktorun dedigi gibi 20 dk 45 dk durdugum oluyo ,ekilmedi gitti tarlaya yaaa

hayırlısı kuzum vardır zamanı Rabbim bizim için bizden iyisini bilir biz yapacagımızı yapalım Rabbime sıgınalım sonucu bekleyelim

Back