• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

:53::53::53::53::53:
canım hiç beklemediqim bir sonuç...ben senden çok umutluydum negatif deyince kaldım öyle..çok kaptırmışım kendimi....neyse hayırlısı olsun tatlım üzülme olurmu :38:

niye aramadınnn :4::4::4:

banada telde 30 tl demişlerdi... hayırlısı olsun canım...inşallah bebişin bu ay gelir :emir_bebek::emir_bebek:
canım çıkar çıkmaz kayın valideme gittim ve duymasını istemedim ondan arayamadım kusura bakma...

pöffff yaaa bi dünya yazdım gönderirken hata odu sayfadan atıldım amann yaaaa

neysem yazayım tekrar sabah girdim ama tam alıntılrı yapıyordum annem aradı halana gidiyoruz hazırlan diye hemen cıktım 5 te geldim eve kızı doyurdum dizimi izledim yemegimi yaptım geldim yazdım ama atıldım :9::9:
neysem buradyım geçmişede pek bakamadım eşim ha geldi ha gelcek

genede aklımda kalanlar

pembemasal canım test yapmıssın negatif cıkmış sen demiştin ama biz durmadık olsun kafandan kaygı gitti inşallah kistinde gitmiştirde hayırlısıyla gelecek ay bebişi alırsın kucagına

zuzu tatlım doktora gitmişsin sende çok şükür bir sourun yokmuş pek sevindim ..yumurtlama takibine başlamıssınız hadi hayırlısı olsun bebeiş getirsin sana inşallah ..buarada stres etkiliyor demişsin hakkaten yaaa bende buay iyiden iyiye kız kardeşimin bebebği için örgüye düştüm aklıma getirmiyorum iyi oluyor:9:

sena canım kilo alıyorum demişsin benimde acaip iştahım acık örgü falanda kar etmiyor genede dikkat et bol su iç canım...kaynanatörde sende sanırım sabah okudugum kadar ne gaddar kadınmışşş neysem agzımı acmıcam günahlarını almayalım bizimkiler yeter ammaaaa Allaha havale ediyorum o kadını :47:

başkaaa kızlar inanın aklımda kalmadı bi bakınayım bakalım

kızlarr ben klomeni nasıl kullanıcam yaaa kendim kaşındım ne güzel vermicekti ilaç ben sert yapınca verdi gabaa:) neyse ben bunu 5. gün kullanıcam ama günde 1 mi 2 mi kızlarr bilgilendirin kader arkadaşınızı:D

bendeee... acaip kilo aldırıyor. sen beni gördün allahtan zayıfımda arayı kapatıyorum ama daha fazla almak istemiyorum ideal kilomdayım suanda ve bundan fazlasını hamişken almak istiyorum bu yüzden iyice yaz gelsede yüzsem koşsam bu kakadar yemeye zamanım olmasa. ve ben yıllarca kilo almak isteyipte alamayan biri olarak özellikle zayıf anne adaylarına tavsiyemdir bu ilaç bi harika:D
ya bakkk dövcem seniii :4::4: çıpçıtırsın sen ne kilo alamsı..sen öyle dersen biz napalım :47::47:
spor kompleksine gidelimmi yüzmeye cumartesileri ne dersin :34:
canım çıkar çıkmaz kayın valideme gittim ve duymasını istemedim ondan arayamadım kusura bakma...
bananee arıcam dedin arasaydın... hem ben bütün kusurlara bakarım :27::27:
pöffff yaaa bi dünya yazdım gönderirken hata odu sayfadan atıldım amann yaaaa

neysem yazayım tekrar sabah girdim ama tam alıntılrı yapıyordum annem aradı halana gidiyoruz hazırlan diye hemen cıktım 5 te geldim eve kızı doyurdum dizimi izledim yemegimi yaptım geldim yazdım ama atıldım :9::9:
neysem buradyım geçmişede pek bakamadım eşim ha geldi ha gelcek

genede aklımda kalanlar

pembemasal canım test yapmıssın negatif cıkmış sen demiştin ama biz durmadık olsun kafandan kaygı gitti inşallah kistinde gitmiştirde hayırlısıyla gelecek ay bebişi alırsın kucagına

zuzu tatlım doktora gitmişsin sende çok şükür bir sourun yokmuş pek sevindim ..yumurtlama takibine başlamıssınız hadi hayırlısı olsun bebeiş getirsin sana inşallah ..buarada stres etkiliyor demişsin hakkaten yaaa bende buay iyiden iyiye kız kardeşimin bebebği için örgüye düştüm aklıma getirmiyorum iyi oluyor:9:

sena canım kilo alıyorum demişsin benimde acaip iştahım acık örgü falanda kar etmiyor genede dikkat et bol su iç canım...kaynanatörde sende sanırım sabah okudugum kadar ne gaddar kadınmışşş neysem agzımı acmıcam günahlarını almayalım bizimkiler yeter ammaaaa Allaha havale ediyorum o kadını :47:

başkaaa kızlar inanın aklımda kalmadı bi bakınayım bakalım

gelsene ozaman benim diyet topiqime...kilo veririz beraber...:34:
k.valideyi dün yolladım canım 1 gün kaldı bizde çok bile başkası olsa kapıdan içeri sokmaz onu :6:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]:64::64::64:
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]9mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ''bat''larınızı ve kaçıncı çocuğa hamile kalmak istediğinizi bana özelden msj atarsanız yeniden gerekli düzenlemeleri yaparım.:29:

bu arada bi açıklama yapmak istiyorum.bana özelden msj geldikçe listemizi yeniden düzenleyip hemen paylaşıyorum.çünkü sayfalarımız maaşallah çok çabuk illerliyor.diğer türlü takibi zor oluyor.haliyle iki de bir de liste karşınıza çıkıyor olabilir.hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
selam kızlar...ben aranıza yeni katıldım ve henüz bu konularda çok acemiyim...yardımlarınızada ihtiyacım var...eşimle çocuk düşünüyoruz fakat hiç doktora gitmedim...çocuk düşündüğüm için kullanmam gereken zorunlu ilaçlar var mı yoksa kullanmasamda olurmu...

canım haftaiçi doktora gidemem demişsin.cumartesi öğleye kadar muayene alan doktrolar var özel hastanlerde.bence bi git bebk planladığını söyle.kontrol amaçlı gittiğini belirt.doktorun bir takım tetkikleri yapsın.şayet hiç gitme imkanın yoksa da hemen eczaneye git folik asit almak istediğini söyle onlar sana yardımcı olurlar.folik asite hemen başlamalısın.bunun için doktor reçetesi şart değil.ilaç 1-2 tl lik bişey zaten..

ya bakkk dövcem seniii :4::4: çıpçıtırsın sen ne kilo alamsı..sen öyle dersen biz napalım :47::47:
spor kompleksine gidelimmi yüzmeye cumartesileri ne dersin :34:

bananee arıcam dedin arasaydın... hem ben bütün kusurlara bakarım :27::27:

gelsene ozaman benim diyet topiqime...kilo veririz beraber...:34:
k.valideyi dün yolladım canım 1 gün kaldı bizde çok bile başkası olsa kapıdan içeri sokmaz onu :6:

canım süper fıkır. ne kadar nerde bi bilgi ver bakalım saatleri nedir bi öğreniversen çimeriz beraber valaa serin serin:))) kilolar gider,moraller düzelir bebekler gelirr göbişler dolarr:) söz yarın aricamm söss:)

canım süper fıkır. ne kadar nerde bi bilgi ver bakalım saatleri nedir bi öğreniversen çimeriz beraber valaa serin serin:))) kilolar gider,moraller düzelir bebekler gelirr göbişler dolarr:) söz yarın aricamm söss:)

canım stadın yanında spor kompleksi varya hani...orada işte...cumartesi günleri serbest yüzme var...1 yada 1.5 saat bu yıl başlamadım daha...cupp atla içine ohh serin serin mis gibi...hazırla mayoları hayatım haydi havuza :8::8:
yarın gelsene bana iş çıkışı..börekler açarım sana :56::56:

merhaba kızlar. mayıs ayı umudu bu akşam itibari ile bitmiştir. yeni ay yeni umut. gel haziranım gel :52::52::52: bebişim hazirana seni bekliyor olucam :33:

Son düzenleme:
Mathematician sana çok teşekkür ederiz listeyi tuttuğun için. Ellerine saglık.
Arkadaslar, doktorlarınız neden kist için dogum kontrol hapı veriyor ki? Benimkisi bana hayır hapı vermişti. Benim kıstım batma yapıyordu ağrıyordu filan. Hapı 3 ay kullandım, kıstın gittiğinden eminim çünkü ne ağrı var, ne bisey. Bence onu iyice bir sorun, korunmanın ne gereği var bebek isterken.
Bir de folik asit alın. Onu çünkü her doktor bebek istediğinizi duyar duymaz veriyor. Cok onemli folik asit cunku bebegin sinirsel gelisimine yardimci olup anomalileri engelliyor. Yan etkisi yok, yalnızca iştah acıyor, o çok net bisey.

Pembemasalcim,sen hep çok pozitifsin, o yüzden biliyorsun ki, testin negatifse vardır bir hayır.
Ben de incir kurune başladım, hayirlisi olsun inşallah. ama o kadar tatlı ki, icim bayılıyor içerken. İnşallah ise yarar. İncir kuruyor ilgili olumsuz bisey duyan var mı?

kızlarr ben klomeni nasıl kullanıcam yaaa kendim kaşındım ne güzel vermicekti ilaç ben sert yapınca verdi gabaa:) neyse ben bunu 5. gün kullanıcam ama günde 1 mi 2 mi kızlarr bilgilendirin kader arkadaşınızı:D

canım ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama ne olduysa doktorum son anda fikrinden döndü. klomen kullanacağım bu ay. adetin 3. günü başla, 5 gün boyunca 1 tane iç dedi. 10. gün ilişkiye gir, 12. gün ultrasona gel dedi. bakalım bu ay ne olcak. bakarsın ikimizin de ikizleri olur:)):16:

canım stadın yanında spor kompleksi varya hani...orada işte...cumartesi günleri serbest yüzme var...1 yada 1.5 saat bu yıl başlamadım daha...cupp atla içine ohh serin serin mis gibi...hazırla mayoları hayatım haydi havuza :8::8:
yarın gelsene bana iş çıkışı..börekler açarım sana :56::56:

peki ne kadar? gerçi havuzdan hep korkmuşumdur,hastalık falan kaparım die.. hem diyet diyosun hem börek diyip beni baştan çıkarıyosun,yapmaaaa:( dayanamam buna:))

peki ne kadar? gerçi havuzdan hep korkmuşumdur,hastalık falan kaparım die.. hem diyet diyosun hem börek diyip beni baştan çıkarıyosun,yapmaaaa:( dayanamam buna:))

geçen yıl 10-12 tl arası kalmış aklımda... havuz hijyenik canım bakımlı biyer..hocalarda başımızda duruyor çok eqlenceli... börekleri sana yediricem canım ben almıyım :23::23:

canım ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama ne olduysa doktorum son anda fikrinden döndü. klomen kullanacağım bu ay. adetin 3. günü başla, 5 gün boyunca 1 tane iç dedi. 10. gün ilişkiye gir, 12. gün ultrasona gel dedi. bakalım bu ay ne olcak. bakarsın ikimizin de ikizleri olur:)):16:

tatlım bana 5. gün başla günde 2 tane iç haftaya p.tesi ilişki ertesi gün gel dedi... yada ben mi yanlış anladım hatırlamıyorum. mantıklımı bu peki?

geçen yıl 10-12 tl arası kalmış aklımda... havuz hijyenik canım bakımlı biyer..hocalarda başımızda duruyor çok eqlenceli... börekleri sana yediricem canım ben almıyım :23::23:

oooo süper yüzelimm:) günlük 12 tl dimi süper atarız stresleri bir güzel... tamam yarın bi ararmısın başlayalım mesela c.tesi?

Mathematician sana çok teşekkür ederiz listeyi tuttuğun için. Ellerine saglık.
Arkadaslar, doktorlarınız neden kist için dogum kontrol hapı veriyor ki? Benimkisi bana hayır hapı vermişti. Benim kıstım batma yapıyordu ağrıyordu filan. Hapı 3 ay kullandım, kıstın gittiğinden eminim çünkü ne ağrı var, ne bisey. Bence onu iyice bir sorun, korunmanın ne gereği var bebek isterken.
Bir de folik asit alın. Onu çünkü her doktor bebek istediğinizi duyar duymaz veriyor. Cok onemli folik asit cunku bebegin sinirsel gelisimine yardimci olup anomalileri engelliyor. Yan etkisi yok, yalnızca iştah acıyor, o çok net bisey.

Pembemasalcim,sen hep çok pozitifsin, o yüzden biliyorsun ki, testin negatifse vardır bir hayır.
Ben de incir kurune başladım, hayirlisi olsun inşallah. ama o kadar tatlı ki, icim bayılıyor içerken. İnşallah ise yarar. İncir kuruyor ilgili olumsuz bisey duyan var mı?
canım ben düşükten sonra hem kan yapar hemde iyi olur die başladım 3, gün bıraktım baydı ki ne baymaa.. incir görmek istemiyorum dedim o derece.. ama kan kaybettiğim için o dönemde iyi gelmiştir ama bıraktım işte. ama yan etkisi yokmuş,saraçoğlundan bir saat kadar dinlemiş ole başlamaya karar vermiştim.... devam edebilirsen bırakma derim.

oooo süper yüzelimm:) günlük 12 tl dimi süper atarız stresleri bir güzel... tamam yarın bi ararmısın başlayalım mesela c.tesi?

canım haftalık serbest yüzme sadece cumartesileri oluyor...abone olursan hafta içi 2 defa falan gidiyorsun...bu yılki ücretleri nekadar bilmiyorum arayıp öqrenirim..ben sporada gidicem zaten ikisini birden yarın öqrenirim cnm..

tatlım bana 5. gün başla günde 2 tane iç haftaya p.tesi ilişki ertesi gün gel dedi... yada ben mi yanlış anladım hatırlamıyorum. mantıklımı bu peki?

daha önce 5 ay ara ile 2 kez daha klomen kullanmıştım. 5. günü başlamıştım. bu sefer ki doktorum 3. gün dedi. ben de 3. gün başlayacağım bakalım bu sefer. daha önce forumda 3. gün başlayanları da okumuştum.

Canım arkadaşlarım buraya yazmak o kadar rahatlatıyorki beni... iş sitresini beni sinir eden iş arkadaşlarımı herşeyi unutuyorum Allahtan siz varsınız eşimde çok tatlıdır benim bir dediğimi iki etmez ayyy çok seviyorum onu ben ... herneyse ben bu gün sabah 10:30da test yaptım negatif çıktı aradan 3 saat geçti aklıma geldi tekrar baktım çok silik bir çizgi oluşmuştu ama tabi vakit geçince yanlış sonuç veriyor diye biliyorum yarın sabah tekrar yapıcam...:emir_bebek: inşallah vardır :emir_bebek: kimseye söylemem kararı aldım olsada olmasada sadece burda paylaşıcam ... hoşçakalın dizim başladı, yarın işe gidicem iyi geceler..:nazar:

Back