• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ha bu arada duyuduum biseyi paylasayim nurrancim banyo yaparken dus tercih etmeliymisiz kuvet doldurup icine uzanmak vajinaya giren su spermi olduruyormus nekadar dogru bilmem ama oyle duydum

dogrudur bende vajinanın içini yıkamayın diye duymuştum zaten yıkamamda bir gr giden şeyde çıkar emekler heba olur :1::1::1:

kizlar ne diyorsunuz bana biraz umut biriktiriyimmi ben yinede son iki gun kala iki cizgi gorunurmu ki acep ??

hayırlısı kuzum vardır zamanı Rabbim bizim için bizden iyisini bilir biz yapacagımızı yapalım Rabbime sıgınalım sonucu bekleyelim

kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr size bişey söylim mi benm psikoloji yerlerde dün adet oldum 5 karış suratla geziyorum dünden bei hep gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum da 9 ay oldu bebem nerdesin gel artıkkkkkk yaaaaaaaa ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıoooooooooooooooo valla küfür etcem gayrııı asabım sinirlendi :)

ha bu arada duyuduum biseyi paylasayim nurrancim banyo yaparken dus tercih etmeliymisiz kuvet doldurup icine uzanmak vajinaya giren su spermi olduruyormus nekadar dogru bilmem ama oyle duydum

hımm yok zaten öyle bişi yapmıyorum da komşularım tutturdu çarşamba hamama gidelim diye şimdi dedim hamişsem bebeişkoya zarar vermeyim

kizlar sizi bilmem ama ben yavas yavas tukeniyorum sabrim kalmadi psikolojim bozuluyo resmen bazen aglamakli oluyorum evde is yaparken felan ve inanin kafaya takmamayi beceremiyorum ovulasyon zamani basladiginda heleki adetime 7 8 gun kala beni durtuyorlar sanki ufffff takmamayi B E CE RE MI YO RUM

allahıımm gece gece ettiğimiz sohbette kırmızı noktalılara taş çıkartır. yahu benim koçişimin dişi ağrıyoo iki gündür yatıyoo garibim hoooor hooor

kızlar ben yatışa gecer yazılaı çift görmeye başladım sabahta kızım uyanır erkenden
inşallah kısmet olursa sabah görüşürüz:54:

kizlar sizi bilmem ama ben yavas yavas tukeniyorum sabrim kalmadi psikolojim bozuluyo resmen bazen aglamakli oluyorum evde is yaparken felan ve inanin kafaya takmamayi beceremiyorum ovulasyon zamani basladiginda heleki adetime 7 8 gun kala beni durtuyorlar sanki ufffff takmamayi B E CE RE MI YO RUM

tatlım canını sıkma lütfen. bizim durumumuzda farklı değil haydi hop tek çizgi görünce moraller yerde ama işte birbirimize destek olmasak dahada dumur olucaz

tatlım canını sıkma lütfen. bizim durumumuzda farklı değil haydi hop tek çizgi görünce moraller yerde ama işte birbirimize destek olmasak dahada dumur olucaz

11 ay cok zaman oldu biraz neden neden diye sorup duruyorum kendime iste ,,ama oyle canim sizlerde olmazsaniz coktan siyirmistim , en azindan sizlerle paylasarak rahatliyorum ,,etrafinda hangi birine anlatabilirsin ki bu durumu her gorduklerinde elinde masayla durtup durtup sorar moral bozarlar iyiki varsiniz ,,ALLAH buyuktur

kızlarr ben klomeni nasıl kullanıcam yaaa kendim kaşındım ne güzel vermicekti ilaç ben sert yapınca verdi gabaa:) neyse ben bunu 5. gün kullanıcam ama günde 1 mi 2 mi kızlarr bilgilendirin kader arkadaşınızı:D

ZUZUCUUM banada pergotime50mg verildi sanirim klomenin bir cesidi adetimin 3 gunu baslicam 5 gun boyunca 2 ser tane icecekmisim,,galiba klomende gunde 1 tane iciliyor , hadi hayirlisi ,canim iyi calis opuyorum seni

merhaba kızlar. mayıs ayı umudu bu akşam itibari ile bitmiştir. yeni ay yeni umut. gel haziranım gel :52::52::52: bebişim hazirana seni bekliyor olucam :33:

ORKIDEcim sikma canini benim bat henuz 1 hafta var ama erken test ten yaptim negatif cikti son dakika gol atarmi bilmem ama bende pek umut kalmadi haziranin ucu banada goruyo gibi ,,hayirlisi canim

kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr size bişey söylim mi benm psikoloji yerlerde dün adet oldum 5 karış suratla geziyorum dünden bei hep gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum da 9 ay oldu bebem nerdesin gel artıkkkkkk yaaaaaaaa ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıoooooooooooooooo valla küfür etcem gayrııı asabım sinirlendi :)

OSKEE bende senin durumun dayim canim 11 ay oldu ,burda birbirimize moral destek olalim yoksa bende cok kafaya takmaktan siyiricam yakinda ,,ustelik hic bir problemim yokken ,,,demekki vakti zamani degil henuz ,,gelsin haziran bu sefer cift cift gelsin herkeze bebisler insallah

:53::53::53::53::53:
canım hiç beklemediqim bir sonuç...ben senden çok umutluydum negatif deyince kaldım öyle..çok kaptırmışım kendimi....neyse hayırlısı olsun tatlım üzülme olurmu :38:
yok cnm uzulmuyorum umudum var daha Allah buyuk

kilo aldım bu çok canımı sıkıyor...ve yedikçe yiyesim geliyor...hemen toparlanma lazım...şişko bir hamile olmak istemiyorum...folik asitte kilo yapıp iştah açıyor onada sinirleniyorum..bende relax olurum belki diye havlu işlemeye başladım...bu aralar herşey sinirimi bozuyor...nerdeyse bebekten falan vazgeçicem..daha öncede önce karar verip sonra vazgeçmiştim bu seferde böyle olursa bidaha bebek muhabbeti etmicem evde..eşime yazık..heveslendirip sonrada üzülüyor...Allahım ne hayırlıysa onu nasip eyle ben kafayı yedim :5:
Canım ben de ıcıyorum da ıstahımı acmadı normal yanı

Gununuz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım ben cayımı aldım kocısı ıse ugurladım oyle yarı uyur bır vazıyeteyım .Bu arada folık asıt ıcıyoruz ya kızlar bı arkadasıma doktoro her aksam ıcın demıs ne kadar dogru bılmıyorum ama:16:
Bu gun annemle doktora gıttmeyı dusunuyorum adet te gecıktı belım gogus altım gogsum de agırıyor doktor adetın ılk gununde gel demıstı ama olsun cunku bu sacma sapan belırtıler var ve benı rahatsız edıyor kızlar ne olur benım ıcın dua edın kıstım gıttmıs olsun ne olur dogum kontrol ılacı verırse kıstın gıtmesı ıcın hazıran husran olur caresezzzzzzzzzzzzzzzz:2::50:

kızlar doktoru aradım asistanı ben yardımcı olayım dedi...bende anlattım ben bebek düşünüoyrum dr hanım bana dostınex verdi bu prolaktin yüksekliqinde veriliyormuş dedim...benim deqerim 10.3 dedim...ve gebelik düşünülüyorsa kullanmak sakıncalıymış dedim...asistanı dr hanım builacı size uygun gördüyse bi bildiqi vardır dedi...bende reçetesinde bu ialç kullanılırken korunulmalı yazıyor kafam karıltı dedim sonra dr hanım aldı teli... güvenmiyorsan başka doktora git dedi bu ilaç gebeliqe hazırlamak içinde kullanılıyor dedi..reçetesinide yanlış okumuşsun gebelikte kullanılmaz yazıyor dedi... ama ben tekrar baktım reçetesine ilaç kullanırken mutlaka korunulması gerektiqini ilaç bitikten sonrada en az 1 ay bebek düşünülmemesi gerektiqi yazıyor...ne ters kadın ya...sinir oldum...

Canımcım bende dun dr gıttım banada dostınex verdı pazartesı persembe ıcecen dedı porolaktınım 39.96 oldugu ıcın dusurucu dedı kıst falan yapıyormus dedım yok oyle bısı duzenlıyıcı dedı ve 3 ay kullanacakmısım ve her adetımın 3.gunu tahlıl edecem hamıle kalırsam bırakacam bende recetesıne baktım dedıgın gıbı canım valla bence baska dr gıt ıyıce anlat cunku prolaktını yuksek kısılere verılıyormus sen bılırsın...

Gununuz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım ben cayımı aldım kocısı ıse ugurladım oyle yarı uyur bır vazıyeteyım .Bu arada folık asıt ıcıyoruz ya kızlar bı arkadasıma doktoro her aksam ıcın demıs ne kadar dogru bılmıyorum ama:16:
Bu gun annemle doktora gıttmeyı dusunuyorum adet te gecıktı belım gogus altım gogsum de agırıyor doktor adetın ılk gununde gel demıstı ama olsun cunku bu sacma sapan belırtıler var ve benı rahatsız edıyor kızlar ne olur benım ıcın dua edın kıstım gıttmıs olsun ne olur dogum kontrol ılacı verırse kıstın gıtmesı ıcın hazıran husran olur caresezzzzzzzzzzzzzzzz:2::50:

Günaydın canımcım ınan geldgımden berı gecmısınızı okuyorum uyuzlar ne cok kaynatmıssınız hee:))) sankı heyecanlı flım gıbı kızların sana nasıl baskı yaptıklarını okuyordum bende cok heyecan yaptım gıııı:))sonra ergınsenayı okuyunca cvp yazma geregı hıssettım bak şekerlik bencede yuregınden ne gecyorsa onu yap ama eger gelecek varsa sımdıde vardır yanı bır kac gun sonra baksan yıne aynısını gorecen ama dedıgın gıbı bırazdaha hayalını kurarsın stresten baska bısı kazanmazsın kendını hazırla test yaptır kızlarıda meraklandırma benıde :PP BEKLEMEK GÜZELDİR GELECEKSE BEKLENEN...

Günaydın canımcım ınan geldgımden berı gecmısınızı okuyorum uyuzlar ne cok kaynatmıssınız hee:))) sankı heyecanlı flım gıbı kızların sana nasıl baskı yaptıklarını okuyordum bende cok heyecan yaptım gıııı:))sonra ergınsenayı okuyunca cvp yazma geregı hıssettım bak şekerlik bencede yuregınden ne gecyorsa onu yap ama eger gelecek varsa sımdıde vardır yanı bır kac gun sonra baksan yıne aynısını gorecen ama dedıgın gıbı bırazdaha hayalını kurarsın stresten baska bısı kazanmazsın kendını hazırla test yaptır kızlarıda meraklandırma benıde :PP BEKLEMEK GÜZELDİR GELECEKSE BEKLENEN...

Cnm zaten dun testı yaptım yanı negatıf cıktı ama adet te yok ya e pekı bu belırtıler hanı adet gelecekse gelsın de bu kıstım gıttsın barı bundan kurtuluyum de ılac almak zorunda kalmıyım :5:

tatlım inş kistin gitmiştir ve hap kullanmak zorunda kalmazsın güzel hberlerle gel inş

Back