• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

selam kızlar...ben aranıza yeni katıldım ve henüz bu konularda çok acemiyim...yardımlarınızada ihtiyacım var...eşimle çocuk düşünüyoruz fakat hiç doktora gitmedim...çocuk düşündüğüm için kullanmam gereken zorunlu ilaçlar var mı yoksa kullanmasamda olurmu...

Son düzenleme:
selam kızlar...ben aranıza yeni katıldım ve henüz bu konularda çok acemiyim...yardımlarınızada ihtiyacım var...eşimle çocuk düşünüyoruz fakat hiç doktora gitmedim...çocuk düşündüğüm için kullanmam gereken zorunlu ilaçlar var mı yoksa kullanmasamda olurmu...

merhabalar hoşgeldin tatlım. öncelikle adet dönemlerin kaç günde bir denge geliyor yumurtlama günün ne zaman onu öğren bizim sitedede bunu hesaplayabilirsin. son adet tarihi ve ondan bir önceki adet tarihi girdiğinde yumurtlama dönemini söylüyor o dönemde gün aşırı ilşkiye girmen lazım. öncelkli şart bu onun haricinde bir sorun yoksa herhangi bir ilaç kullanmmıyoruz. yok eğer sorun varsaki bunu ancak doktor bilir o zaman onun yönlendirmesine göre yaparsınız.

çok teşekkürler essire...yumurtlama dönemlerimi hesaplayabiliyorum araştırmalarım soncunda o konu hakkında bilgi sahibi oldum...geçen ay ilk denemeydi olmadı sağlık olsun diyorum....inşallah rabbim isteyen herkesin gönlündekini verir...umutlarımızda bizi çok bekletmez nşallah...

kızlar bişey sorcam birleşmeden kaç gün sonra belirtiler başladı.. ne gibi belirtiler yaşadınız ???
kasıklarımda çok fena batma var iki gündür.. bugün çok ağrıyor üşüttüm galiba :(((

hamıle kalmak ısteyenlaer tek tafsıyem folık asıt ıcsınler her aksam 1 tane arkadasım anlatıyor 3 ay once ıcmıs hamıle kalmıs cok rısklıymıs doktor dusuk olsbılırdı demıs bu da folık asıt kullandım demıs cok yardımcı olmus sana demıs

Canim hosgeldin aramiza... Ben bebek dusundugum anda once dr gittim rutin muayene ve tahlillerimi yaptirdim(kan,hormon,ultrason,smear) sonra dr folbiole de baslamami soledi folik asite baslatti o ay hamile kaldim. Ama dusuk yaptim malesef. Ama en dogrusu bu bak muayene ol. Kistin falan var mi hepsini yaptir derim ben. Sonra ne var nie olmuyo dmk cok zor insan egosuna cok dokunuyor. Bol sans...

zuzu19 teşekkür ederim ilgin için...ya belli bi doktorum yok...doktora gitsem kan tahlilimi istiyo ?kan istiyosa sabah gitmem gerek sanırım aç karnına ama hafta içi gitmem çok zor..:( napsam bilmiyorum ya...kimseden yardımda alamıyorum nedense çekiniyorum anca burdan sizlerden yardım alabiliyorum...

hamıle kalmak ısteyenlaer tek tafsıyem folık asıt ıcsınler her aksam 1 tane arkadasım anlatıyor 3 ay once ıcmıs hamıle kalmıs cok rısklıymıs doktor dusuk olsbılırdı demıs bu da folık asıt kullandım demıs cok yardımcı olmus sana demıs

arkadaşına çok geçmiş olsun canım...bu folik asiti doktorun yazması gerek dimi...kafamıza göre alamyız....?

arkadaşına çok geçmiş olsun canım...bu folik asiti doktorun yazması gerek dimi...kafamıza göre alamyız....?

valla canım zararı yok dusuk rıskını azaltıyor bı de bebegın sınırsel gelısımı ıcın cok ıyı benım tanıdıgım herkez ıcıyor zaten zararı da yok dedıgım gıbı ama sen ıstersen yıne de bı sor

merabalar..benim denemede 6.ayım.bu ay adetim her zamankinden uzun sürdü.okadar yıldan beri ilk defa,8.gün bile.9.gün doktora gititm normal şartlarda olması gerek dedi,kanaman neden var dedi ,9.gün olmasna rağmen adetin son günleri gibi az da olsa vardı.ve kan tahlili istedi.yaptırdım ve telefonla herhangi bişey olmadığını söyledi. bu kontrolde kist vs olup olmadığını anlıyor mu?ya da bu kanama olumsuz bierşeyemi işaret. bir de yumurtlama ile ilglili soru sorduğumda adetin 3.günü gel dedi.

merabalar..benim denemede 6.ayım.bu ay adetim her zamankinden uzun sürdü.okadar yıldan beri ilk defa,8.gün bile.9.gün doktora gititm normal şartlarda çocuğunun olması gerek dedi,kanaman neden var dedi ,9.gün olmasna rağmen adetin son günleri gibi az da olsa vardı.ve kan tahlili istedi.yaptırdım ve telefonla herhangi bişey olmadığını söyledi. bu kontrolde kist vs olup olmadığını anlıyor mu?ya da bu kanama olumsuz bierşeyemi işaret. bir de yumurtlama ile ilglili soru sorduğumda adetin 3.günü gel dedi.

merabalar..benim denemede 6.ayım.bu ay adetim her zamankinden uzun sürdü.okadar yıldan beri ilk defa,8.gün bile.9.gün doktora gititm normal şartlarda çocuğunun olması gerek dedi,kanaman neden var dedi ,9.gün olmasna rağmen adetin son günleri gibi az da olsa vardı.ve kan tahlili istedi.yaptırdım ve telefonla herhangi bişey olmadığını söyledi. bu kontrolde kist vs olup olmadığını anlıyor mu?ya da bu kanama olumsuz bierşeyemi işaret. bir de yumurtlama ile ilglili soru sorduğumda adetin 3.günü gel dedi.

merhaba elommm,kan tahlili derken testin adı nedir ? benim bildiğim kist ultrasondan kontrol edildiğinde görünüyor.

işte reglinin 3.günü yapılan test neyse..hormon testi gibi bişy mi?..hep duyuyodum 3.gün olur die.ultrasonla baktı ama öle bişey söylemedi.

Kızlar dediğiniz gibi testi yaptım ve dediğim gibi sonuç negatif.
:53::53::53::53::53:
canım hiç beklemediqim bir sonuç...ben senden çok umutluydum negatif deyince kaldım öyle..çok kaptırmışım kendimi....neyse hayırlısı olsun tatlım üzülme olurmu :38:
Evet tatlim ben. Bi gideyim bakalim ne dicek ama ne sormam gerektigini bile bilmiyorum aslinda aklimda olanlarida yazdim ama... Bakalim kismet ... Ararim ben seni.
niye aramadınnn :4::4::4:
Kizlar merhaba. Erginsenacim,deryacim step03 um umarim yardimi dokunur soyleyeceklerimin. Bir kere zam gelmis muayene ucreti 30 tl. Once icime otursada hicc acimadimm icim rahat olsun canim saolsun banane... Neyse tahlillerim temiz,rahim temiz,yumurtaliklar temiz,kist yok eeee dedim neden bebek yokk stresten dedi. Hem sen neden bukadar acele ediyorsun ki yasin ufaik demes mi ben 27 yasindayim dedim aaaaa ufak duruyorsun ve bu buyuk avantaj dedi. Ve psikolojik olarak rahatla once dedi bende dusukten sonra boyle oldum diyince senin boiraksa n kafan rahat olsa hemen bebegin olacak ama sen izin vermiyorsun,once bu kadar takma dedi. Eee dedim bu mudur ben yumurtlama takibi istiyorum dedim. Ama cok erken dusukten sonra bir yil mudehale etmiyorum ama tamam dedi icime sinmesede nasilsa kistin yok klomen basla 5 gun kullan 6. Gun iliski sonraki gun gel bakalim nasil yumurtlama hizin dediil. Ben esimi kontrole gondercektim sakin dedi. Erkekler bizim gibi degil bu konuda sakin onu bunaltma senle ilgili yapacaklarimiz bir yil. Sonuc vermessee erkege bakiyoruz dedi ve bence bu cok sacma cunku bende problem olmadigina kalibimi basarim! Neyse kizlar ilaclarimi. Kullanayim,dr gideyim detaylari verecegim size. Hadi klomen kullananlar bana biraz bilgi verin ben bu ilactan cok korkuyorum nedense:( birileri beni aydinlatabilirmi???

banada telde 30 tl demişlerdi... hayırlısı olsun canım...inşallah bebişin bu ay gelir :emir_bebek::emir_bebek:

kilo aldım bu çok canımı sıkıyor...ve yedikçe yiyesim geliyor...hemen toparlanma lazım...şişko bir hamile olmak istemiyorum...folik asitte kilo yapıp iştah açıyor onada sinirleniyorum..bende relax olurum belki diye havlu işlemeye başladım...bu aralar herşey sinirimi bozuyor...nerdeyse bebekten falan vazgeçicem..daha öncede önce karar verip sonra vazgeçmiştim bu seferde böyle olursa bidaha bebek muhabbeti etmicem evde..eşime yazık..heveslendirip sonrada üzülüyor...Allahım ne hayırlıysa onu nasip eyle ben kafayı yedim :5:

zuzu19 teşekkür ederim ilgin için...ya belli bi doktorum yok...doktora gitsem kan tahlilimi istiyo ?kan istiyosa sabah gitmem gerek sanırım aç karnına ama hafta içi gitmem çok zor..:( napsam bilmiyorum ya...kimseden yardımda alamıyorum nedense çekiniyorum anca burdan sizlerden yardım alabiliyorum...

nedemek her zaman bildiğimizi aktarıyoruz burası bu anlamda bi harika... arkadaslar süper... ama sana tavsiyem ne yap et git muayene ol en önce. folik asitdersem 1 lira folbiol git eczaneden al yarın hemen başla, ayrıca çalıştığın için mi çıkamıyorsun? alt tarafı bi kadın sağlığı merkezinde muayene...

kilo aldım bu çok canımı sıkıyor...ve yedikçe yiyesim geliyor...hemen toparlanma lazım...şişko bir hamile olmak istemiyorum...folik asitte kilo yapıp iştah açıyor onada sinirleniyorum..bende relax olurum belki diye havlu işlemeye başladım...bu aralar herşey sinirimi bozuyor...nerdeyse bebekten falan vazgeçicem..daha öncede önce karar verip sonra vazgeçmiştim bu seferde böyle olursa bidaha bebek muhabbeti etmicem evde..eşime yazık..heveslendirip sonrada üzülüyor...Allahım ne hayırlıysa onu nasip eyle ben kafayı yedim :5:

bendeee... acaip kilo aldırıyor. sen beni gördün allahtan zayıfımda arayı kapatıyorum ama daha fazla almak istemiyorum ideal kilomdayım suanda ve bundan fazlasını hamişken almak istiyorum bu yüzden iyice yaz gelsede yüzsem koşsam bu kakadar yemeye zamanım olmasa. ve ben yıllarca kilo almak isteyipte alamayan biri olarak özellikle zayıf anne adaylarına tavsiyemdir bu ilaç bi harika:D

Back
X