• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Adetliyken muayene etmez mi doktor

Özlemcim,doktora sen yinede git.zaten önce normal ultrasonla bakar.hem yumurtlaman varmı yokmu belki daha iyi anlaşılır.Alttan gerek görmedikçe muayene etmiyolar.en azından eşinle birlikte gittiğin için herşeyi konuşursunuz.doktor senden bir takım testler isteyecek.Bu testlewrin bazılarıda adetin 3.günü yapılan testler bence daha iyi olur doktora gitmen.sonrasında da sonuçlarını gösterirssin canım.

Son düzenleme:
Stepçim ben uzun zamandır korunmuyorm hamile kalamadim şimdi özel erciyeste zeki yılmaz diye bi doktora randevu aldım aldığım günde adet olmam gereken gün o gün gideyim mi yoksa erteleyim mi kesin bi cevap bekliyorum lütfen

Canım bu durumda doktoru araman daha iyi olacak çünkü bazı doktor bakmayabilir. yada reglinden sonra gel diyebilir. Ben sana ne desem yalan olur. her doktor aynı olmayabilir. benim doktor bakıyor ama senin doktor bakmayabilir. Bu durumda mesuliyet kabul etmiyorum.Doktorun yardımcısına bile sorabilirsin.

canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...

ermeni hastanesini hiç tavsiye eden olmaıd canım..hiçbir bilgim yok malesef...

senacımm benim doktorumda 76 doğumlu.yardımcı doçent.bence içini ferah tut canım.gençler daha ilgili oluyolar.en azından herşeyi yakından takip ediyolar bana göre :))

Ama adetin ilk gününe denk geliyor ucuncu gününe değil bi de eşimde mi odada olacak ve yanındaki hemşire doktorun tepesinde mi bekler hep

Ama adetin ilk gününe denk geliyor ucuncu gününe değil bi de eşimde mi odada olacak ve yanındaki hemşire doktorun tepesinde mi bekler hep

sen ilk defamı gidiceksin canım doktora.anladığım kadarı ile ilk kez gideceksin.öncelikle bi rahatlaman lazım senin.kafanın rahat olması lazım ki muayenen iyi geçsin.eşinin mueyene sırasında yanında olmasını istemiyosan eşine söylersin dışarda bekler.hemşireye gelince doktor gerekli görürse hemşire içerde duruyor.bide benden sana tavsiye.aklındaki soruları bi kağıda yaz,gittiğinde sorarsın.sonrasında inan keşke şunuda sorsaydım diye hayıflanıyo.kendine ii bak.

Kızlar dediğiniz gibi testi yaptım ve dediğim gibi sonuç negatif.

Canım üzülme sakın,bak ben bu ay kaç tane bakıp bakıp çöpe attım,önümüzdeki ay olur inşallah,önemli olan buna inanmamız.Bebek zigot haline parçalanırken overlerde tutunacak yer arar,arayıp bulup yerleştiğinin 4.gününde b-hcg salgılar.sonuçta erken olma ihtimali de var.Üzülmene sebep olduysak kendi adıma yazayım özür dilerim canım.Umut fakirin ekmeği işte.

Canım üzülme sakın,bak ben bu ay kaç tane bakıp bakıp çöpe attım,önümüzdeki ay olur inşallah,önemli olan buna inanmamız.Bebek zigot haline parçalanırken overlerde tutunacak yer arar,arayıp bulup yerleştiğinin 4.gününde b-hcg salgılar.sonuçta erken olma ihtimali de var.Üzülmene sebep olduysak kendi adıma yazayım özür dilerim canım.Umut fakirin ekmeği işte.

yok canım estf ya oyle deme sız benım kotulugumu dusunurmusunuz belkı de dedıgın gıbıdır Allah ol dıyınce olucak dualarımız o yonde canım

deryada esengüle giden herkes hamile kalıyormuş diyor... bilmiyorum kafam karıştı..sen özgür hanıma git bakalım ne dicek...

Evet tatlim ben. Bi gideyim bakalim ne dicek ama ne sormam gerektigini bile bilmiyorum aslinda aklimda olanlarida yazdim ama... Bakalim kismet ... Ararim ben seni.

Arkadaslar mayis 2 de asilama yaptirmistim dun sabah dayanamayip test yaptim cift cizgi cikti bu sabaha tekrar yaptim tek cizgi az once tekrar yaptim yine cift cizgi hamilelik icin erken.midir daha. Baktikca inanamiyorum.cunki

tatlım herşey Allah tan.sabırlı olmamız lazım.Allah ım gönlüne göre versin inşallah.

evet canım Allah ol deyince olacak. sırasını bekliyor bebişin :)) Hepimiz için hayırlısı canım. Dua edelim birbirimize destek olalım birlikten kuvvet doğar sonuçta pozitif enerjilerimiz toplanınca, inanın kızlar dileklerimiz gerçekleşecek.

Arkadaslar mayis 2 de asilama yaptirmistim dun sabah dayanamayip test yaptim cift cizgi cikti bu sabaha tekrar yaptim tek cizgi az once tekrar yaptim yine cift cizgi hamilelik icin erken.midir daha. Baktikca inanamiyorum.cunki

merhaba...aşılama için çatlatma iğnesi olduysan onun etkisiyle pozitif çıkıyor,daha çok erken çünkü.iğnenin üzerinden en az 12-13 gün geçmeli,etkisi geçsin diye.zaten gebelik oluştuysada henüz pozitif çıkmaz.bu konuda çok araştırma yapmıştım çünkü bende çatlatma iğnesi oldum,ve hamile kaldım. bende dayanamayıp 8-9 gün sonra test yapmaya başlamıştm,hep pozitif çıkmıştı ve inanmamıştım iğnenin etkisidir diye ama gittikçe çizgi kalınlaşmaya başlayınca gidip kan testi yaptırmıştım ve 484 çıkmıştı sonuç.darısı başına inşallah,ama şuan olumlu yada olumsuz düşünmek için çok erken,zor ama biraz daha sabertmelisin...

merhaba...aşılama için çatlatma iğnesi olduysan onun etkisiyle pozitif çıkıyor,daha çok erken çünkü.iğnenin üzerinden en az 12-13 gün geçmeli,etkisi geçsin diye.zaten gebelik oluştuysada henüz pozitif çıkmaz.bu konuda çok araştırma yapmıştım çünkü bende çatlatma iğnesi oldum,ve hamile kaldım. bende dayanamayıp 8-9 gün sonra test yapmaya başlamıştm,hep pozitif çıkmıştı ve inanmamıştım iğnenin etkisidir diye ama gittikçe çizgi kalınlaşmaya başlayınca gidip kan testi yaptırmıştım ve 484 çıkmıştı sonuç.darısı başına inşallah,ama şuan olumlu yada olumsuz düşünmek için çok erken,zor ama biraz daha sabertmelisin...

Amin cok tesekkur ederim.iyi dileklerine evet biraz sabretsem iyi olacak. Esimide bosuna heveslendirdim bu arada. Rabbim ne eylerse guzel eyler dua edip beklemekten baska sansim.yok. Tekrar tesekkur ederim

Back