- Konu Sahibi pembemasal
kızlarrrrrrrrrr benim midem bulanıyoo hayırmı ola
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adet tarihim 12 mayıs canım.Şimdilik belirtisi olmaz canım. ama yumurtlama takibimi yaptım :) inşallah bekliyorum Allah'ın izniyle. Topiğe inşallah arkadaşlarımızın dediği gibi isimlerimizi yazdırıcaz kısmetse bu ay :))
kızlarrrrrrrrrr benim midem bulanıyoo hayırmı ola
ay bilmiyorum şeker yaaa normalde ben hiç bilmem göğüslerim ağrısın bi kaç gn önce anlık göğüs sancılarım olduu ama öyle dokunuca faan bi ağrı yok akıntım var bide karın ağrım sanırım gelir yineeee sende var mı belirti
karın ağrısı var 2 gün önceden kasık ağrısı oldu. bugünde sabahtan buyana göğüslerimin yanlarına dokununca ağrıyo. ne dersin regli ağrısı gibi dimi( bide benim adet düzensizliğimide işin içine katarsak bugün 33. günüm yani son adet aram 33 olduğu için onu hedef alıyorum belkide dahamı uzar bilemem...
benim geçen ay 35de gelmiştiii ilk düzensizliğiydi keretanın :)) benim bugün 28 daha yaaa gelmezse 40a kdr beklicem diyordum ama sanırım dayanamam yine :))) anlayamıyo ki insaann yaaaa aynı belirtiler oluyomuş ikisindede
hehehehehe artık neyin kafası bu yaşadığımızsa herşey,i belirti sayar olduk valla bende oturdum vücudumda sivilce çıksa sen niye bçıktın acaba diye sorgular oldum. bi hamiş olsakta millet kurtulsa bizden hehehehe
benim geçen ay 35de gelmiştiii ilk düzensizliğiydi keretanın :)) benim bugün 28 daha yaaa gelmezse 40a kdr beklicem diyordum ama sanırım dayanamam yine :))) anlayamıyo ki insaann yaaaa aynı belirtiler oluyomuş ikisindede
yani geçen ay bende 31 gün oldu normalde 28 günde bir olan adetim ay aman ne olur uzamasın bu ay hatta kışkışş hiç olmasın
senin bat ne gün canım
12 mayıs görünüyoor.en fazla iki gün beklerim hemen kan testii
önce idrar mı denesek :)
işte en büyük eziyet... peki test felan yapcanmı beklemedemi kalcan...
ya kızlar bebiş çalışmaları yapanlar adet düzensizliği felan demiştimya eeeeeee şimdi sizde adet uzadı felan diyosunuz acaba duyumlarım doğrumu yani regli uzaması bebişin yakın zamanda gelmesi demek oluyo galiba.
ya kızlar bebiş çalışmaları yapanlar adet düzensizliği felan demiştimya eeeeeee şimdi sizde adet uzadı felan diyosunuz acaba duyumlarım doğrumu yani regli uzaması bebişin yakın zamanda gelmesi demek oluyo galiba.
aslında bat a 2 gün kala idrar denersekte görebiliriz. yahu beni bir heyecan kaplıyor anlatamam. neyse içimde bir alienn var gibi hissediyoomm
ya bilmiyorum kararsızım şuan evde test olsa denerdim kesinnn bide içimde bi heyecan sevinç var hayırlısı :))) iyiki evde test yok ecza deposunda çalışıyorum ben yarın patlatmazsam ii :))