• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Beklenen adet tarihim 12 mayıs canım.Şimdilik belirtisi olmaz canım. ama yumurtlama takibimi yaptım :) inşallah bekliyorum Allah'ın izniyle. Topiğe inşallah arkadaşlarımızın dediği gibi isimlerimizi yazdırıcaz kısmetse bu ay :))

stepcim benimde bat 12 mayıss hadi hakkımızdan hayırlısı olsun inşallahh

ay bilmiyorum şeker yaaa normalde ben hiç bilmem göğüslerim ağrısın bi kaç gn önce anlık göğüs sancılarım olduu ama öyle dokunuca faan bi ağrı yok akıntım var bide karın ağrım sanırım gelir yineeee sende var mı belirti

karın ağrısı var 2 gün önceden kasık ağrısı oldu. bugünde sabahtan buyana göğüslerimin yanlarına dokununca ağrıyo. ne dersin regli ağrısı gibi dimi:(( bide benim adet düzensizliğimide işin içine katarsak bugün 33. günüm yani son adet aram 33 olduğu için onu hedef alıyorum belkide dahamı uzar bilemem...

hehehehehe artık neyin kafası bu yaşadığımızsa herşey,i belirti sayar olduk valla bende oturdum vücudumda sivilce çıksa sen niye bçıktın acaba diye sorgular oldum. bi hamiş olsakta millet kurtulsa bizden hehehehe

karın ağrısı var 2 gün önceden kasık ağrısı oldu. bugünde sabahtan buyana göğüslerimin yanlarına dokununca ağrıyo. ne dersin regli ağrısı gibi dimi:(( bide benim adet düzensizliğimide işin içine katarsak bugün 33. günüm yani son adet aram 33 olduğu için onu hedef alıyorum belkide dahamı uzar bilemem...

benim geçen ay 35de gelmiştiii ilk düzensizliğiydi keretanın :)) benim bugün 28 daha yaaa gelmezse 40a kdr beklicem diyordum ama sanırım dayanamam yine :))) anlayamıyo ki insaann yaaaa aynı belirtiler oluyomuş ikisindede

benim geçen ay 35de gelmiştiii ilk düzensizliğiydi keretanın :)) benim bugün 28 daha yaaa gelmezse 40a kdr beklicem diyordum ama sanırım dayanamam yine :))) anlayamıyo ki insaann yaaaa aynı belirtiler oluyomuş ikisindede

yani geçen ay bende 31 gün oldu normalde 28 günde bir olan adetim ay aman ne olur uzamasın bu ay hatta kışkışş hiç olmasın

hehehehehe artık neyin kafası bu yaşadığımızsa herşey,i belirti sayar olduk valla bende oturdum vücudumda sivilce çıksa sen niye bçıktın acaba diye sorgular oldum. bi hamiş olsakta millet kurtulsa bizden hehehehe

ya valla yaa ben annemle dalga geçmek içn söylemiştim anne garip garip rüyalar görüyorum hamilemiyim acaba diyeee :)) o sadece durdu durdu hayırlısı inşş dedi demek ki böyle bi belrti var :)))) ya bencede anne ben manyak oldum :D bi hamiş olsak da herkes rahatlasa :)

işte en büyük eziyet... peki test felan yapcanmı beklemedemi kalcan...

ya kızlar bebiş çalışmaları yapanlar adet düzensizliği felan demiştimya eeeeeee şimdi sizde adet uzadı felan diyosunuz acaba duyumlarım doğrumu yani regli uzaması bebişin yakın zamanda gelmesi demek oluyo galiba.

ya kızlar bebiş çalışmaları yapanlar adet düzensizliği felan demiştimya eeeeeee şimdi sizde adet uzadı felan diyosunuz acaba duyumlarım doğrumu yani regli uzaması bebişin yakın zamanda gelmesi demek oluyo galiba.

nasıl yanı cnm benım mesela kısken adetım duzensızdı evlendım duzeldı bebıs yapmaya karar verdık ılk aydan duzen yıne bozulduu

aslında bat a 2 gün kala idrar denersekte görebiliriz. yahu beni bir heyecan kaplıyor anlatamam. neyse içimde bir alienn var gibi hissediyoomm :64:

ya işte bende onu diyorummm içimde bi heyecan ve sevinç varr anlatamam töbe töbeee ben bir de babamı kaybettiğim gece böyle olmuştum demek ki psikoloji bozuk gene :) gerçi o zaman sakinleştirici kaktırmışlardı neyseee :)

ya bilmiyorum kararsızım şuan evde test olsa denerdim kesinnn bide içimde bi heyecan sevinç var hayırlısı :))) iyiki evde test yok ecza deposunda çalışıyorum ben yarın patlatmazsam ii :))

heheheheheh değilmi bendede bi heyecan var bak m.esela bundan önceki aylardada denedik ama hiç böyle hissetmemiştim. eğer hamileysem artık hamiş kalmak isteyip erken belirti 7soranlara diyecemki çocukça bir heyecan hissetmek :8::7:

Back