• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ya canım şimdi bebiş yapmadan önce her şey normal seyrinde giderken bebiş çalışmaları yapmaya başlanılan o aydan sonra regli düzeni bozuluyomuş bebiş yerini ayarlıyomuş diye duydum yani bir işaret olarak kabul edersek bebişler yakındır...

Selam canim, ayyy dedigin dogruysa bu iyi , cünkü benimde bu son 3 aydir reglim cok düzensiz ya 2 gün gecikiyo yada normalden uzun sürüyo, korkmaya basladim acaba kist falanmi var diye, dedigin gibiyse bi nebze olsada rahatlim yaaa, Doktorum yok, kontrolle gidemedim baska sinada gitmek istemiyorum gelmesini bekliyodum. Baya bi yusuf yusuf oldum acikcasi.

Ay ınsAllah Ya Rabbım Hamıleyımdır kızlar ama adet duzensılıgı olması korkutuyor testı de pazartrsı yapıcam kan testını kosovada doktor raporu olmadan yapmazlar doktora gorunmem gerek

Canim benim insallah hamishindir de diger topik de okudum olayini:( tam detayli bilmesemde insallah bu ay cok cok güzel o hamish haberini alirsin tatlim insallahh, dualarim seninle

canım üroloji bölümünde yapılabiliyo. kadın doğum doktoru isteyebiliyor. biz kadın doğum doktorunun özelinde verdik testi. o anlaşmalı bir laboratuara yolladı. bence adetin 2. günü git doktora. tahlilleri 3. gün vermek gerekiyor. 3. gün hem muayene olup hem de tahlilleri yetiştiremeyebilirsin belki. İnşallah Allah kısa zamanda bizlere de nasip eder. insan bir bebeği kaybettiğinde çok farklı oluyor. insan eskisinden daha fazla kafaya takıyo neden olmadığını.

benim gitmeyi istediğim bir doktor var o ne zamana randevu verirse o zaman gideceğim sanırım
inşallah en kısa zamanda bizlerde alırız kucağımıza.

Canim benim insallah hamishindir de diger topik de okudum olayini:( tam detayli bilmesemde insallah bu ay cok cok güzel o hamish haberini alirsin tatlim insallahh, dualarim seninle

Sagol canım benım Allah razı olsun benım de dualarım sızınle ınsAllah en kısa zamanda hayırlı haberlerımızı yazarız Allah buyuk optum canım ugra arada lak lak artık umutsuzluklar yerını espırılere bırakıyor :12:

Selam bacisler,
nasilsin bakalim? uzun zamandir giremedim beni hatirlayan varmi :) ? Kzlar sizinle sohbeti özledim ama giremiyorum hala cokca, arada cöö deyip cikiyorum ancak geceleri girebiliyorum simdilik. Benim bu ay da fos cikti muhtemel mayis da fos sekerler, cünkü faaliyet yapmaya vaktimiz pek olmadi :) Hayaletcasper okudum az önce ben hayirli güzuel haberler görürüm sandim ama ilk senin yazin cikti canim ya, gercekten cok üzüldüm :( gecmis olsun canim , ama dedigin gibi herseyin hayirlisi allahtan , her iste bi hayir vardir, oldugunu biliyosun en azindan yine olucak insallahj nurtopu gibi bebishini kucagina alicaksin sende insallah o gün gelicek tatlim yeterki ümidimizi yitirmeyelim. Hepberaber hamish kaliriz belki bakarsin, Topik Kardesi olur hepsi :)) Ecelim canim benim özledim seni ,Dalincim evhamli anne adayi sen neler yaptin insallah yolundadir hersey canim, adini sayamadigim ama taniyan herkezi özledim valla:( KIzlar yeni gelismeleri bi ara söle bi özet gecebilirseniz sevindirik olurum , cok fazla sayfa var okumaya kalksam 9 ay 10 günü bulur:) sizleri öpüyorum hepinizi görüsürüz sekerler

Hoşgeldin bitanemmmmmmmm bizde seni cok özledik ooo neler var neler valla ben bırgun gıremıyorum okadar cok sayfa ılerlıyorkı bende basıyorum kufuru ayy sızın gecmısısnızı okuyayım dıyee ahahahahaha ama ınan cok eglencelı kızlar var bayılıyorum onlara kociş akşam yemek isttiyo ne o yıne baygınsın bırdaha gırmıyecen foruma hıııı kim takar gebertırım vallaa:)))anca kendımı bulmusum bu forumda hadı sende ara sıra tıkla bıze zaten tıklayan yok:PPPP

Günaydııııııııınlar canlar ben dun hastane hastane gezdım cok sınırlendımbır ara valla bebıs mebıs ıstemıyom ne bu yaa >:/ ınternetten randevu alamadım hemsıreden rıca ettım dr hanıma sorarız bekle gelır dedı anamm bekle bekle kımse gelmedı meger toplantı varmıs dusundum gelecekte okadar randevulu hastaya bakacakta sonra bana asla bakmaz bosuna zaman kaybettım cıktım eve geldım nefıs bır kahvaltı yaptık komsumla ogleden sonrada kadındogum evıne gıttım ordan hemen sıra aldım yarım saat sonra sıra geldı anlattım doktora karnımdan baktı cok temız sorun yok dedı valla aynı ruyamdakı gıbı gercı ruyamda alttan bakmstı doktor eee bılıyo guzel nerde kihikihikih neyse kan verdım paartesı alacam hersey nasıp ruyamdada bu ay hamıle kalacagımı gormustum ama belkıde psıkolojıktır bılmıyorum...

ya canım şimdi bebiş yapmadan önce her şey normal seyrinde giderken bebiş çalışmaları yapmaya başlanılan o aydan sonra regli düzeni bozuluyomuş bebiş yerini ayarlıyomuş diye duydum yani bir işaret olarak kabul edersek bebişler yakındır...

canım okuduğum kadarıyla bu haberle ben dahil herkesi sevindirdin bende buymuştum böle bişey canım yya inşallah öle olur çünkü benimde regl dönemlerim çok şaşmaya başladı

yarın la beraber adetım 6 gun gecıktı ve ben beynıme sabrıma pskolojık baskı yaptım beklıyorum umarım kıstım gıttmıs bebıs gelmıstır :119::131:
hadi hayırlı haberler canım moralini bozmak gibi olmasın da canım geçen ay ben tam gecikmemin 6. günü regl oldum onu da olmasam ertesi gün kan vermeye gidecektim şaşırdığım şey şu ki benim hiç adet düzensizliğim oolmamıştı 21 gün deyince tık gelirdi nazarlara mı geldim ne:) tatlım demek istediğim çok umut bağlama ben çok üzüldüm bir ay asık suratla gezdim hala da kendimi toplayabilmiş değilim:( ama bu ay o kadar çok umut etmiyorum kendimi de fazla dinlamiyorum ama yine de sürekli takvimime bakıyorum kaç gün kaldı falan die:(

zaten emınım yarın testle sabahın bı korunde damlardınız evıme sabah yazmıstım kocıse dedım bak adet gecıksın doktora gıdıyım hamılsın derse testı alıyım barı cocuga hatıra kalır gosterırım o da tmm hatıra kalsın da anne sen delımısın nıye doktor soyledıkten sonra bunu yaptın derse ne dıyıcen dedı ben de ılk test tek cızgı cıkmasaydı derım dedım sen nıye gelmedın felan ıste:emir_bebek::8::12::55:

ayyyy ilahi sen hiç gülaceğim yoktu kız dur nu takdiği bende uygulayayım atarım sandığıma aklı erme başlayınca gösteririm:)

Günaydın kızlar topikle alakası yok ama bildiğiniz basiy ama lezzetli bi tatlı tarifi varmı günüm varda ona yapacağım bizim arkadaşlar öle herşeyi beğenmiyorda:)

Gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bu gun bı nazlıyım bı nazlı hala esnıyorum goguslerde de hassasıyet var ay adet olursam da ınsAllah kıst gıder ya da bebıstır sızlerde ne var ne yok ecelı cnm endıselenme ıste oluruna bırakalım bıraz :12:

Günaydın kızlar topikle alakası yok ama bildiğiniz basiy ama lezzetli bi tatlı tarifi varmı günüm varda ona yapacağım bizim arkadaşlar öle herşeyi beğenmiyorda:)

Olurmu canım lak lak yapıyoruz ıste her zaman bebısler sorun olmasın:8:

MUZLU RULO PASTA

Pandispanyası için :

· 4 adet yumurta
· 4 kahve fincanı şeker
· 3.5 kahve fincanı un
· 1/2 paket kabartma tozu

Kreması için :

· 750 ml süt
· 100 gr margarin
· 1 adet yumurta
· 5 çorba kaşığı şeker
· 3 çorba kaşığı un
· 1 paket vanilya
· 2 adet muz

Üzerine :

· 1 poşet krem şanti
· Rendelenmiş çikolata veya Dövülmüş antep fıstığı

Yapılışı :

1. Pandispanyası için, cam bir kapta yumurta ve şekeri mikserin yüksek hızında köpük köpük oluncaya kadar 4-5 dk. çırpın. Ayrı kapta elediğiniz un ve kabartma tozunu ekleyip mikserin düşük hızında çırpın. Pişirme kağıdı serdiğiniz büyük boy tepsiye (fırın tepsisi) karışımı döküp kaşıkla düzeltin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.10-15 dakikada pişiyor. Fırından çıkarınca, pişirme kağıdıyla birlikte sıkıca sarıp, üzerine nemli bez örtüp soğumaya bırakın.

2. Kreması için, tencereye yumurta ve unu ekleyip kısık ateşte karıştırın. Margarini ekleyip kavurmaya devam edin. Sütü ekleyip krema kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirip ılınmaya bırakın. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabına kaldırın.Soğuyan pandispanyayı dikkatlice pişirme kağıdından ayırıp kremayı her tarafına sürün. Ortasına muzu koyup rulo olarak sarın. Üzerine krem şantiyi sürüp istediğiniz malzemeyle süsleyip buzdolabında 6-7 saat dinlendirdikten sonra servis yapın. Afiyet olsun...;)

Canım ben bunu cok sevıyorum hem hafıf hem soguk yenıldıgı ıcın mevsıme de uygun :16::56:

Hemen not alayım kocıse yapayım bugun dogum gunu ama kayınvalıdeme gıdecez dıye dunden kutladım kucuk ıkı dılımlık hazır pasta aldım tek mum sasırdı yarın yalnız degılız dedım guzel gectı ama devamı olmadı malum adetlıydım olsun dedım bırkac gun sonra acısını cıkartırım:)))

Olurmu canım lak lak yapıyoruz ıste her zaman bebısler sorun olmasın:8:

MUZLU RULO PASTA

Pandispanyası için :

· 4 adet yumurta
· 4 kahve fincanı şeker
· 3.5 kahve fincanı un
· 1/2 paket kabartma tozu

Kreması için :

· 750 ml süt
· 100 gr margarin
· 1 adet yumurta
· 5 çorba kaşığı şeker
· 3 çorba kaşığı un
· 1 paket vanilya
· 2 adet muz

Üzerine :

· 1 poşet krem şanti
· Rendelenmiş çikolata veya Dövülmüş antep fıstığı

Yapılışı :

1. Pandispanyası için, cam bir kapta yumurta ve şekeri mikserin yüksek hızında köpük köpük oluncaya kadar 4-5 dk. çırpın. Ayrı kapta elediğiniz un ve kabartma tozunu ekleyip mikserin düşük hızında çırpın. Pişirme kağıdı serdiğiniz büyük boy tepsiye (fırın tepsisi) karışımı döküp kaşıkla düzeltin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.10-15 dakikada pişiyor. Fırından çıkarınca, pişirme kağıdıyla birlikte sıkıca sarıp, üzerine nemli bez örtüp soğumaya bırakın.

2. Kreması için, tencereye yumurta ve unu ekleyip kısık ateşte karıştırın. Margarini ekleyip kavurmaya devam edin. Sütü ekleyip krema kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirip ılınmaya bırakın. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabına kaldırın.Soğuyan pandispanyayı dikkatlice pişirme kağıdından ayırıp kremayı her tarafına sürün. Ortasına muzu koyup rulo olarak sarın. Üzerine krem şantiyi sürüp istediğiniz malzemeyle süsleyip buzdolabında 6-7 saat dinlendirdikten sonra servis yapın. Afiyet olsun...;)

Canım ben bunu cok sevıyorum hem hafıf hem soguk yenıldıgı ıcın mevsıme de uygun :16::56:

AYYY canım sağolasın yaparım belki açıkçası herkes yaptığına pek özen göstermiyor ben başlarda zahmetli lezzetli şeyler yaptım kimse güzel olmuş bile demedi bende dedim artık yaparım sizin gibi biey ama yine de özenmek istiyorum benim kalitemi göstersin:)

maşallah birden düğün evi gibi oldu topikmkızlar kocişleri gönderen buraya damlıyor heralde heh heh kendimden biliyorum bende:) kızlar hazır gelmişken sizde yazın tatlı tarifi:)

prolaktini düşürmek için veriliyor. sen prolaktin tahlili yaptırdın mı ki?

olsun sana bir destek olmuştur baban. annenin nesi var canım hayırdır?

sen nereye gidiyorsun canım?

benim buzluk zulamda var canım gel buyur :)

hayırlısı olsun canım. vaktini bekliyor bebeklerimiz sıkma sen canını.

merhaba, ben de bilgilerimi sunarım efendim :) ilk bebek denemesi, bat:1 mayıs, sat:29 mayıs. tşk...
canım benim prolaktinim normal hiçbir sorun yok..doktor bu ilacı bana hamile kalmam için verdi...ama reçetesinde bu ilacı kullanırken hamile kalmayın yazıyor...netten biraz araştırdım bazı dotorlar prolaktini düşürmek için bazılarıda hamile kalınması için veriyormuş...hatta doktor klomene başlatıcaktı son anda vazgeçip bu ilacı verdi...hayırlısı bakalım haftaya pazartesi kontrole gidicem o zaman sorarım...
canım ben zeytinbunru tıp merkezindeki esengül hanıma gidiyorum...inşallah 1-2 aya hamile kalıcaksın dedi bana...hayırlısı bakalım...
Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)
tatlım hayırlısı olsun.. pazartesi günü esengül hanıma mutlaka git canım..reqlininde 3. günü olmuş oluyor :34:
iyi akşamlar kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız
oku oku bitmedi :27:
seastre bebeişi görmüşler kalbide atmaya başlamış darısı sesini duymaya inşallah
zuzu kırmızı kart ama moral bozmak yok
tuze de kırmızı kart ama hevesimizi kıramaz ısrarla devam
sena ilaç vermş doktor inan ne işe yaradıgını bilmiyorum ama hamile kalmana yardımcı our inşallah

aramıza yeni katıanlar varmış isimler hatırımda değil hepiniz hoşgeldiniz kızlar
kırmızılarıda görenler varmıs adını hatırlayamadıgım arkadslarım ümit kaybetmek yok aynen calışmalara devam Rabbimin hazinesi zengin eminim bizlere birer bebek nasip eder

hmm unuttuklarım hatırlayamadıgım varsa affedin çok sayfa vardı:37:

bende aynı devam gün aşırı ama stres yapmıyorum kendimi dinlemiyorum hayırlısı yaa Rabbim ne zman kısmet ettiyse o zman gelsin yeni bebiş:17:

inşallah canım çok teşekkür ederim..

günaydın arkadaşlarr herkese mutlu hafta sonlarıııı :16::16::16::16::16:
kızımın ayaqı alçıda olduqu için çok gelen giden oluyor çok az girebiliyorum...ama geçmişi mutlaka okuyorum....
ne çabuk ayın 5 i oldu yaa....bat tarihini beklerken zaman geçmek bilmiyordu :6:

Back