- Konu Sahibi pembemasal
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun ama benim bu konuda bilgim yok ama burdaki arkadaşlardan bilgi sahibi olan çok
evet canım umarım yardımcı olan çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun ama benim bu konuda bilgim yok ama burdaki arkadaşlardan bilgi sahibi olan çok
AYSEM-KAS aramiza hosgeldin canim,cok cok gecmis olsun ,benim bir bilgim yok kimyasal gebelik hakinda ,yinede tez zamanda doktora git bulantilar icin bence....EKZANTRIKRESSAM nasilsin canim bir gelisme varmi sende??? ZUZU, ZUZU cum bana en son yazdigin varya tanistigimiz gunu hatirliyormusun diye iste o mesajina dedim yanit yazdim ,sen gormedin diye....kendi profiline gir son yazdigim mesajlara gir bulursun askim optum
en son yaptırdın mı değerin kaç çıktı ?
canım arada karın ağrım oluyo koltuk altımdan göğüsümün yanlarına doğru sızlıyor..
tipik adet belirtisi ...
sabah adet olmazsam test yapcam tatlımmmmm...
niday canım senin bat ne zaman benimkide 12 mayıs ama belirtim felan yok benimde kimseye söylememek gibi bi dururmum var karnım çıkana kadarda demiycem önceki hamileliğimede nazar değdiğini düşünüyorum
kanamam bitsin ondan sonra gideyim diyorum ama bilemiyorum ki bende şimdi
Allah hayirlara cevirsin ,,benimde henuz 10 gun var BAT ima ama kasik agrilarim devam ediyor her an adet olucakmisim gibi ,yumurtlama donemimde her ay agrir ama o 4 gun bitince gecerdi busefer gecmedi anlamadim ovulasyon testini kulandim tekrar bir yumurta daha catlama durumu varmi diye yok negatif , ya bat yaklasinca piskolojik durumlarmi yine basladi acaba,,, hihihii ama ben piskolojik oldugunu sanmiyorum resmen lavaboya gidip gidip bakiyorum erkenmi adet oldum diye
kanaman bitincede yaptırırsın canım ama gebelikteki en son değerin neydi benim 594 dü.
ayyy inşallah hamilesindir canım :)
Allah hayirlara cevirsin ,,benimde henuz 10 gun var BAT ima ama kasik agrilarim devam ediyor her an adet olucakmisim gibi ,yumurtlama donemimde her ay agrir ama o 4 gun bitince gecerdi busefer gecmedi anlamadim ovulasyon testini kulandim tekrar bir yumurta daha catlama durumu varmi diye yok negatif , ya bat yaklasinca piskolojik durumlarmi yine basladi acaba,,, hihihii ama ben piskolojik oldugunu sanmiyorum resmen lavaboya gidip gidip bakiyorum erkenmi adet oldum diye
ins canim ya ins hepimize mayis ugurlu gelirde pes pese catir catir dogururuz allahin izniyle
Canim benim de gecen ay on gün önce adet belirtilerim basladi ve coook üsüme tutuyordu bana hafif lekelenme oldu ne erken adet oluyorum dedim ama olmadim. Cok sükür simdi hamileyim :)
ayy insallah canim ya valla kirmizilar bu ay gelmezse mutluluktan hava ya ucarim herhalde ama fazlada umutlanmak istemiyorum belkide basit bir usutmedir ufff ins dedigin gibidir
ayy insallah canim ya valla kirmizilar bu ay gelmezse mutluluktan hava ya ucarim herhalde ama fazlada umutlanmak istemiyorum belkide basit bir usutmedir ufff ins dedigin gibidir
canım yaaa benim lk beta 36 sonrada 14.95 di ondan sonra kanamam oldu
ahhhhhhhh ahhhh inşaallah hamileyizdir canım yaaaa...
artık topiğimizi arka arkaya hamileyim diye şenlendirsek ...
canım benimde 2 gün önceden kasıklarım feci ağrıdı ki o kadar ağrıdığını görmemiştim hayal kırıklığı olmasın diye hamileliğe yormak istemedim
artık hayırlısı ...
senin düşükmüş canım fazla sürmez kanaman bence.zaten sen 28 inde olmuşsun bu süre normaldir.eğer daha uzun sürerse doktora git derim çünkü ben kendi doktorumu aramıştım. bittikten sonra tekrar kanamam olmuştu regl kanaması olabilir dedi. eğer geçmezse bana gel bakarız yada ilaçla durduruz demişti.Benimde dediği gibi oldu regl kanaması gibi belim falan ağırdı.allaha şükür bir dahada kanama yada lekelenme olmadı.Zaten betahcg de normal değere düşmüştü.Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım gerçekten zor bir şey tekrar geçmiş olsun canım...