• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

eee şimdi bebek varmı canım sende veya belirti:)

Beklenen adet tarihim 12 mayıs canım.Şimdilik belirtisi olmaz canım. ama yumurtlama takibimi yaptım :) inşallah bekliyorum Allah'ın izniyle. Topiğe inşallah arkadaşlarımızın dediği gibi isimlerimizi yazdırıcaz kısmetse bu ay :))

Beklenen adet tarihim 12 mayıs canım.Şimdilik belirtisi olmaz canım. ama yumurtlama takibimi yaptım :) inşallah bekliyorum Allah'ın izniyle. Topiğe inşallah arkadaşlarımızın dediği gibi isimlerimizi yazdırıcaz kısmetse bu ay :))

hadi hayırlısı canım benimde adetim biter bitmez.bende başlıcağım ama benim bu düşükten dolayı adetim karıştı normalde 24 olmam lazım ama son adet yani düşük 28 de oldu ne olucak bakıalım

Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)

seni bana allah gönderdi desem, ikimiz birbirimiz ancak bu kadar anlarız sanırım
pazar adet tarihim, salı günü yani adetin 3. günü gitsem diyorum bakalım.

birde bu sperm testi hangi hastanelerde yapılıyordur acaba? hangi bölüm de falan?

canım üroloji bölümünde yapılabiliyo. kadın doğum doktoru isteyebiliyor. biz kadın doğum doktorunun özelinde verdik testi. o anlaşmalı bir laboratuara yolladı. bence adetin 2. günü git doktora. tahlilleri 3. gün vermek gerekiyor. 3. gün hem muayene olup hem de tahlilleri yetiştiremeyebilirsin belki. İnşallah Allah kısa zamanda bizlere de nasip eder. insan bir bebeği kaybettiğinde çok farklı oluyor. insan eskisinden daha fazla kafaya takıyo neden olmadığını.

Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)

canım fazla üzme kendini .izmirde eylenmeye bak.bide çok kafana taktığın için strestende olamayabiliyor

Hayırlısı olsun canım.Ama doktora gitmen iyi olacak kafan rahatlar en azından :)) Takmamaya düşünmemeye çalış.Her şeyde bir hayır vardır sonuçta. sana iyi tatiller canım :))

tatlım iyi olmuş tatil planı... kafanı dağıtır deşarj olursun. inşaallah bu ayki çalışmalarında da hamile kalırsın canım...

canım ileride bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu halimize gülcez ne çok stres yapmışız diye... merak etme o günler çoooooook yakında Allahın izniyle...

Ayy aysem ezermiyiz biz hic seni. Bak karsinda regl olmus ve sonuc bu bile olsa rahatlamis bi hatun duruyo, sor annem ne istiyorsan noldu sana bakayim anlatt:)

canım ya sen zaten üzgün ve rahatsın bide benim sıkıntıma bugün sen kafa yorma istersen kıyamam sana:( başka zaman dertleşiriz.

Saolun kizlar bekliyordum ama bu kadar gec degil gecikince gecen ayda boyle yapti bana yaa 27 gun suren regl once 29 a cikti simdede 33u gunu buluyor iki aydir cildiricam yaa mecsim degisikligide streste yapar normal yaziyo ama bakacagim artik caresine bilemedim... Bu arada ben sizle telefondan baglandigimdan yine gorusecegiz aralarda , dururmuyum ben sizden haber almadan yada haber vermedenn:)

canım ya sen zaten üzgün ve rahatsın bide benim sıkıntıma bugün sen kafa yorma istersen kıyamam sana:( başka zaman dertleşiriz.

Ben henuz. Cook etkilenenlerden degilim ilk denememde olmustu cunku bi problem olsa hamis kalamassin dmisti doktorum demekki yaptigim dusuk somnrasi olustu bu neyse ogrenicem dr olup bitecek ins. Bunalmak yokk

Saolun kizlar bekliyordum ama bu kadar gec degil gecikince gecen ayda boyle yapti bana yaa 27 gun suren regl once 29 a cikti simdede 33u gunu buluyor iki aydir cildiricam yaa mecsim degisikligide streste yapar normal yaziyo ama bakacagim artik caresine bilemedim... Bu arada ben sizle telefondan baglandigimdan yine gorusecegiz aralarda , dururmuyum ben sizden haber almadan yada haber vermedenn:)
.
canım benim üzülme olur yaaa .ben yeni kimyasal gbelik yaşadım sizinle atlatmaya çalıştım.burda nkafam dağılıyor.seviyorum sizinle sohbet etmeyi

canım bebiş çalışmalarına başladıktan sonra regli dönemleri değişiyorsa bebek yerini hazırlıyomuş diye duydum. yani bu şekilde reglisi düzensiz olanların en kısa zamanda hamile kaldığınıda eklemek isterim yaaaaani bilemiyorummmmm yani... hadi hayırlısı...

egzantrikressam batdaşımmmm :))) geldi mi kırmızılarrr :) benim ses seda yok ama karnım ağrıyo gibi sanki ay kendimi dinlemekten sürekli ay geldi deyp orkidle wye koşmaktan yoruldum :)

iyi akşamlar kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız
oku oku bitmedi :27:
seastre bebeişi görmüşler kalbide atmaya başlamış darısı sesini duymaya inşallah
zuzu kırmızı kart ama moral bozmak yok
tuze de kırmızı kart ama hevesimizi kıramaz ısrarla devam
sena ilaç vermş doktor inan ne işe yaradıgını bilmiyorum ama hamile kalmana yardımcı our inşallah

aramıza yeni katıanlar varmış isimler hatırımda değil hepiniz hoşgeldiniz kızlar
kırmızılarıda görenler varmıs adını hatırlayamadıgım arkadslarım ümit kaybetmek yok aynen calışmalara devam Rabbimin hazinesi zengin eminim bizlere birer bebek nasip eder

hmm unuttuklarım hatırlayamadıgım varsa affedin çok sayfa vardı:37:

bende aynı devam gün aşırı ama stres yapmıyorum kendimi dinlemiyorum hayırlısı yaa Rabbim ne zman kısmet ettiyse o zman gelsin yeni bebiş:17:

egzantrikressam batdaşımmmm :))) geldi mi kırmızılarrr :) benim ses seda yok ama karnım ağrıyo gibi sanki ay kendimi dinlemekten sürekli ay geldi deyp orkidle wye koşmaktan yoruldum :)

eli kulağındamı desem ne desem bilemedim batdaşım...

yarın bi test yapıyım dedim sen ne yaptın varmı belirti felan...

pardon canım karnım ağrıyo demişin amaaaaan görmedim yavv..

belirti başka varmı

ay bilmiyorum şeker yaaa normalde ben hiç bilmem göğüslerim ağrısın bi kaç gn önce anlık göğüs sancılarım olduu ama öyle dokunuca faan bi ağrı yok akıntım var bide karın ağrım sanırım gelir yineeee sende var mı belirti

Back