• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

s.a kızlar herkese hayırlı cumalarr:16::16::16:

kızlar ben sabah doktora gittim yumurtam çatlamamış...doktor klomene başlatıcaktı sonra vazgeçti DOSTINEX diye bir ilaç verdi... ayın 14ünde tekrar kontrole gidicem...bu ilaç ne işe yarıyor bilgisi olan yada daha önce kullanan varmı kızlar..

prolaktini düşürmek için veriliyor. sen prolaktin tahlili yaptırdın mı ki?

canım babam geldı memlkettten bana bakmaya hıc ıyı degıldım mıgde bulantıları halszılık oluyordum:)annem rahatsız ve ıkı erkek kardesımın okulu falan vardı gelmıyordu babamı gondermıs onunla ılgılnıyorum yatıyorum sureklı yatıyorum zaten bakalım hayırlısı sızler ne yapıyorsunuz canım nasıl oldun cok sukur atlattın sımdı onumuzdekı ayları senden yıne guzel hayırlı haberler beklıyoruz teyzesı dua edıyoruz sızlere hep aklımdasınız....

olsun sana bir destek olmuştur baban. annenin nesi var canım hayırdır?

bitanem akşam 4e kadar orda diye biliyorum ama randevulu çalışıyor esengül hanım... ancak pazartesi olur sanırım..yada en azından tel aç canım belki yer vardır bugün için...

sen nereye gidiyorsun canım?

ayyyyy kıslarrr ...şimdi eve gitsemmmm birileri peynirli sigara böreği yapmış olsa,yanına bol domates bide çayyyy....offff ne güzel olurdu yaaaa..tam 2 aydır mide bulantısından bişey yiyemiyodum yavaş yavaş kendime geliyorum.:27:

benim buzluk zulamda var canım gel buyur :)

Kızlar bu ayki umutlu bekleyişim 30 dakika önce sona erdi :5:.Rabbim bu ay nasip eder inşallah.

hayırlısı olsun canım. vaktini bekliyor bebeklerimiz sıkma sen canını.

:3:hoşgeldin canım.listedesin zaten:34:

merhaba, ben de bilgilerimi sunarım efendim :) ilk bebek denemesi, bat:1 mayıs, sat:29 mayıs. tşk...

doktordan geliyorum melekler,
pembemasal, klomenle olan kistim kendiliğinden gitmiş adette sen de içini ferah tut canım.
artık hsg den kaçar yol yok :( erteledim erteledim zamanı geldi geçiyor bile. salı günü çekilecek film. acısız diye radyomardan aldım randevu. hadi hayırlısı... doktor yine kararttı içimi en kısa zamanda aşılamaya geçmeliymişiz. ben de açıkça söyledim, ne ben ne eşim bu kadar acele etmek istemiyoruz takip istiyoruz, dedim. stressli bir yapın var, 2 ay koruma 1 ay deneme yapabiliriz bu da 1,5 yıl sürer, diyor. yok ya değiştirmek şart oldu bu dr u. şu film hayırlısı ile temiz çıkar inşallah, gösteririm dr. a, sonra yeni dr arayışına geçeceğim...

pembemasal, klomenle olan kistim kendiliğinden gitmiş adette sen de içini ferah tut canım.
artık hsg den kaçar yol yok :( erteledim erteledim zamanı geldi geçiyor bile. salı günü çekilecek film. acısız diye radyomardan aldım randevu. hadi hayırlısı... doktor yine kararttı içimi en kısa zamanda aşılamaya geçmeliymişiz. ben de açıkça söyledim, ne ben ne eşim bu kadar acele etmek istemiyoruz takip istiyoruz, dedim. stressli bir yapın var, 2 ay koruma 1 ay deneme yapabiliriz bu da 1,5 yıl sürer, diyor. yok ya değiştirmek şart oldu bu dr u. şu film hayırlısı ile temiz çıkar inşallah, gösteririm dr. a, sonra yeni dr arayışına geçeceğim...

merhaba canım. ben de hsg den çekiniyordum hep ama sonunda çektirdim bu ay. ağrı kısa süreli olduğundan insan dayanabiliyo. bi de ne bileyim hsg sonrası hamile kalan çok duydum.

canım umudumuzu yitirmek yok...

bu ay olmadıysa önümüzdeki ay...

benimde bugün bat günüm kasıklarım ağrıyor ama regli olursam çalışmalara devam ok...

Eşime söyleyemedim daha,bu ay ovulasyon günümü kaçırmayacağım ama,çok teşekkür ederim herzaman yanımda olduğun için.

Allah hayırlısını nasip etsin canım.umutsuzluğa düşmek yok.herşey olacağına varıyor.en kısa zamanda bebişini kucağına alman dileği ile :))

Amin canım,bu ay üzüldüm ama önümüzdeki ay hep beraber 2013 anneleri topiğine geçmek nasip olacak inşallah.

canım hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah bu ay hamile kalırsın.

Amin matematiğim,hamiş arkadaşlar lütfen bizler için de dua etsinler.

Deryafım çok sağol canım,durmak yok yola devam hep beraber.

Oy balım cok sevındım yah InsAllah benım de gıder gercı benım 5 gun gectı adetım daha yok ama sogan kuru kullandım ben bu ay sen bısı kullandın mı bu sure zarfında baska ılac vermedı mı bı de folık asıt kullanıyormusun

canım benim Allah duaları hiç bir zaman geri çevirmez. yalnız zamanı var o kadar ...
biz bol dua edelim inşaallah bu ay listemiz hamişlerle dolcak...

inşallah dediğin gibi olur canım ama artık umutlanmak da istemiyorum. sanırım artık doktora gitme zamanı geldi değil mi?

4 ay çocuk olmaması için erken. dr lar da 1 yıl bekleyin diyyorlar ama bence bir git en azından smear yaptırırsın. hormonlarına baktırırsın. yumurtalıklarının durumuna bakılır en azından.

merhaba canım. ben de hsg den çekiniyordum hep ama sonunda çektirdim bu ay. ağrı kısa süreli olduğundan insan dayanabiliyo. bi de ne bileyim hsg sonrası hamile kalan çok duydum.

evet ben de çok duydum hsg sonrası hamile kalan. inşallah bize de fayda eder :) sen çektirdiysen bişi sorcam, ben adetin 8.günü çektircem. adetim 6 gün sürer benim. şeyyy hımmmm bu 2 günde bişiler yapmama müsaade var mı bilgin var mı? dr a sormayı unuttum da :(

Oy balım cok sevındım yah InsAllah benım de gıder gercı benım 5 gun gectı adetım daha yok ama sogan kuru kullandım ben bu ay sen bısı kullandın mı bu sure zarfında baska ılac vermedı mı bı de folık asıt kullanıyormusun

ya sen var ya nasıl bir sabır küpüsün arkadaş, yakınımda olsan testi zorla yaptırcam sana sabah kapını çalıp :)) ben bu ay yumurta takibi yaptırdığım için bişey kullanmadım ama geçen ay yani takipten önce 15 gün soğan kürü yaptım. folik asit 2 ay kullandım sonrasında apikopal verdi, b vitaminlerini içeriyor.

4 ay çocuk olmaması için erken. dr lar da 1 yıl bekleyin diyyorlar ama bence bir git en azından smear yaptırırsın. hormonlarına baktırırsın. yumurtalıklarının durumuna bakılır en azından.

tatlım yaşım 28 artık ekiim ayında da bir düşüğüm oldu... yaşasaydı bu ay doğum yapacaktım olmadı biraz da bunun etkisi sanırım çok kötüyüm şimdi.

rabbim daha fazla sınamasın beni ne olur ?

evet ben de çok duydum hsg sonrası hamile kalan. inşallah bize de fayda eder :) sen çektirdiysen bişi sorcam, ben adetin 8.günü çektircem. adetim 6 gün sürer benim. şeyyy hımmmm bu 2 günde bişiler yapmama müsaade var mı bilgin var mı? dr a sormayı unuttum da :(

canım dr bana bir şey dememişti ama biz yapmıştık bir şey olmaz diye :1::1:

ya sen var ya nasıl bir sabır küpüsün arkadaş, yakınımda olsan testi zorla yaptırcam sana sabah kapını çalıp :)) ben bu ay yumurta takibi yaptırdığım için bişey kullanmadım ama geçen ay yani takipten önce 15 gün soğan kürü yaptım. folik asit 2 ay kullandım sonrasında apikopal verdi, b vitaminlerini içeriyor.

Ya canım merak etmezmıyım ama kıst var artı adet duzensızlıgım de var ondan umıtlenmek ıstmeyorum canım hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsAllah

canım dr bana bir şey dememişti ama biz yapmıştık bir şey olmaz diye :1::1:

ya şimdi sonrasında da 3-4 günlük bir korunma olacak nihayetinde. bebek olma durumu haricinde başka bir tehlike oluyor mu acaba bir araştırmam lazım.

tatlım yaşım 28 artık ekiim ayında da bir düşüğüm oldu... yaşasaydı bu ay doğum yapacaktım olmadı biraz da bunun etkisi sanırım çok kötüyüm şimdi.

rabbim daha fazla sınamasın beni ne olur ?

canım benim ya ben de 30 yaşındayım ve aynen ekim ayında 11 haftalık düşük yaptım ben de. ben de bugünlerde doğum yapmış olacaktım. nasip işte . kalp atışları durdu bebeğimin. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama strest de bunun olmasını engelliyor. ben de düşükten sonra hemen yeniden olur demişlerdi. olmayınca çok stres yaptım ama 2 aydır daha az stres yapıyorum. bence mutlaka muayene ol o zaman. eşine de sperm testi yaptır. ben neden tekrar olmadı diye gittim dr.a. eşimin sperm kalitesi kötü çıktı. bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama olacak

Son düzenleme:
ya şimdi sonrasında da 3-4 günlük bir korunma olacak nihayetinde. bebek olma durumu haricinde başka bir tehlike oluyor mu acaba bir araştırmam lazım.

canım valla koruma da vermedi. yalnız işlemden sonra kanama oldu bende. 2 gün sonra kanama bittikten sonra yaptık biz de:1:

Back